Resultat 1 till 4 av 4

Ämne: Fotbollsupplevelser i Sydamerika

 1. #1
  Medlem
  Reg.datum
  Aug 2010

  Fotbollsupplevelser i Sydamerika

  Ar ut och reser i varlden tillsammans med tva vanner, tillika AIK:are. Om cirka 6 veckor kommer vi att segla fran Panama till Colombia och dar efter resa runt i Sydamerika ett par manader. De lander som vi planerar att besoka ar forutom namnda Colombia, Equador, Peru, Boliva, Chile, Argentina och Brasilien.

  Maste erkanna att vi alla ar ganska kasst bevendrade inom sydamerikansk fotboll/supporterkultur. Antar att det finns endel pa forumet som har gatt pa forboll i de har landerna? Vad bor vi inte missa? Nagra speciella matcher att forsoka tajma? Vilka lag har mest att erbjuda i laktarvag? Hur ser det ut med biljettillgang i repektive land?

  All information, egna reseuppleveser och allmanna tips uppskattas!

  Se nu till att ge djurgardarna en riktig skrackupplevelse och Varldens Vackraste Idrottsklubb en varldig 120arsdag, sa ser vi till att det inte gar nagra apor sakra pa Goas gatotor!

 2. #2
  Medlem DanielTjernströms avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Sundbyberg
  Fotbollsresor
  Passar nog :)

 3. #3
  Medlem Februaris avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Flamengo i Brasilien verkar ju jävligt coolt. Även gremio i corinthias mfl.
  I Argentina finns ju River Plate o Boca juniors. Om du kan tycker jag du borde ta Boca - river verkar vara en av de coolaste matcherna i världen. Grym stämning o härliga tifon finns de ju många lag som har.

 4. #4
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  När du väl är i Argentina så ska du se San lorenzo, helt sjuka på läktaren.
  Åk gärna båten över sundet till Uruguays huvudstad och se på fotboll, vill minnas att lagen heter Penarol och Nacional, såg dom när jag var 13 år.

  Jag höjer dock varningens finger - det kan gå väldigt vilt till, exempelvis blev det knivslagsmål med skottlossning när vi rusade ifrån arenan.

  Edit: Montevideo är förövrigt en sjukt underlig stad, en massa fina byggnader ifrån 30-talet som nästan har förfallit, dessutom har dom sjukt bra mat och en schysst beach. Passa på att dricka massa vin och äta kött och OM intresset finns - besök gärna någon vingård, exempelvis Pisano som är det enda uruguayanska vinet som finns i ordinarie sortiment på bolaget.

  dubbeledit: har inte besökt dom andra länderna ni planerar att åka till men det är biljettluckor som gäller där jag har varit, inget riktigt kösystem men vässa armbågarna bara.
  Senast redigerad av Pelis den 2011-02-15 klockan 15:49.

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •