Resultat 1 till 3 av 3

Ämne: NHL 04 Rebuilt-mod - En klassiker

 1. #1
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2011

  NHL 04 Rebuilt-mod - En klassiker

  Hej! Först ursäktar jag mig för min svenska, jag är från Finland, svenskspråkig område, talar finlandssvenska som är annorlunda för vissa delar. Ändå är jag en stor AIK-fan.

  Jag registerade också för att göra en liten "reklam" för denna vackra 2012-mod vi har för en gammal NHL-spel, NHL 2004. Varför just 2004? AI (automatic intelligence) är ungefär den bästa som finns för ishockeyspel på PC, vinner alla nyaste. Såklart kan man inte jämföra den här med t.ex. NHL12 till Xbox 360 och PS3, men som min egen åsikt; jag har nästan alla NHL-spel till xbox360, och spelar nog NHL 2004 mera. Allt är uppdaterad; nya spelare, målvakter, is, arenor, you name it. Vi har också Elitserien med, men olyckligtvis den (AIK) är inte 100% uppdaterad.

  Om ni är intresserade, hem"forumen" heter NHL04 Rebuilt 2011. Vi har inte nästan alls spelare från Sverige, kanske någon kunde även hjälpa med Elitserien?

  Tack :)

 2. #2
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2010
  Ort
  Stockholm
  Klockrent! NHL04 var ju så jävla mycket bättre än övriga!

 3. #3
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2011
  Bra, en kopia av originella spelet för PC kostar lite, eller sen finns det såklart i näter "väldigt billiga" nät"butiker", duvet? ;)

  Men man behöver vara registrerad nog att kunna ladda ner filerna.

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •