Resultat 1 till 3 av 3

Ämne: Football Manager-VM 2010

 1. #1
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010

  Football Manager-VM 2010: INSTÄLLT!

  EDIT: INSTÄLLT PÅ GRUND AV FÖR DÅLIGT INTRESSE.


  Okej, här kommer tråden som jag nämnde:

  Citat Ursprungligen postat av Martin Visa inlägg
  Om någon timme kommer jag starta en ny tråd för FM-VM 2010. Det funkar som så att alla som anmäler sig (runt 8 pers vore bra om vi blir) väljer varsitt lag, sedan spelar vi helt enkelt sommarens fotbolls-vm över Hamachi. Man kommer således få möta både riktiga människor och "datorn".

  Vi (jag och en till som planerar detta) tänker oss en insats för kanske 20-50 kronor per skalle (där den som kommer tvåa får tillbaka sin insats, resten går till vinnaren), för att det hela ska bli mer intressant.

  Återkommer med mer info, så länge kan ni fundera över om ni vill vara med. Ni behöver inte svara på detta inlägg, vi tar allt i nästa tråd.
  Hur går det till?
  För att delta krävs det att du har tillgång till Football Manager 2010 till PC (inklusive den senaste patchen, 3.03), Hamachi och givetvis internet. Vi kopplar sedan upp oss till Hamachi och spelar i "samma spel". Det kommer självklart att ges tid till att ta ut laget och spela ett par träningsmatcher, men när vi väl har spelat första tävlingsmatchen så klickar jag fram automatiskt till nästa match, som vi spelar vid ett annat tillfälle. Turneringen kommer därför att ta längre tid än någon enstaka kväll.

  Tid för laguttagning + träningsmatcher är alla inne samtidigt och fixar på fastställda tider. När sedan turneringen börjar är det bara jag (admin) och 1-2 andra inne, beroende på om det är en match mellan två människor eller mellan en människa och datorn. När dennes/deras match sedan är över kommer nästa person(er) in och spelar sin match.

  Matcherna spelas på tider vi har kommit överens om. Om man inte dyker upp på avtalad tid så klickar jag vidare så att er assisterande manager i spelet får ta hand om matchen. Om ni inte dyker upp till slutspelsmatch så är man diskad.

  Hela turneringen tar nog ungefär en vecka för fem personer och två veckor om vi skulle bli tio personer.

  När börjar vi?
  Vi siktar på att starta 29-30 maj. Detta kan komma att ändras beroende på hur många som anmäler sig, hur lång all tid kommer ta etc.

  Kostnad
  Kostnaden för att delta är 30:- om du väljer att spela med ett lag som är rankat på plats 3-4 i gruppen (gruppen som gäller under den riktiga turneringen) och 50:- för lag som är rankade på plats 1-2.
  Exempel: Du vill spela med Brasilien, du betalar då 50:- för att delta.
  Exempel 2: Du vill spela med Slovenien, du betalar då 30:- för att delta.

  Den som kommer tvåa (alltså förlorar finalen) får tillbaka sin insats, oavsett om denne har betalat 50:- eller 30:-. Vinnaren tar hem resten. Alla pengar går till prispotten, jag kommer alltså inte ta en krona själv om det nu var någon som trodde det.

  Du kan betala till mitt bankkonto eller möta upp för pengar i handen i västerort. Har ni möjlighet underlättar det dock om ni för över pengar till konto. Pengar i handen på Öster borta i cupen funkar nog också.

  Vilka lag?
  Angående lag att spela med så är det först till kvarn som gäller. För kännedom så är redan Spanien och Italien tagna och kan således inte väljas av någon annan.

  Anmälan sker via PM och glöm heller inte bort att skriva vilket lag ni vill spela med. Är det flera som vill vara samma lag så blir det helt enkelt den som har PM:at först som "vinner".

  Om det finns frågor som kan vara av intresse för andra så går det bra att skriva i tråden, annars PM. Försök hålla tråden ren från onödiga inlägg då jag kommer att uppdatera denna med info, tabell och resultat så småningom.
  Senast redigerad av Martin den 2010-06-02 klockan 15:56.

 2. #2
  Medlem Da_Bombs avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Linköping
  Kanske underlättar om det läggs upp en lista med valda lag?
  Typ:
  Italien (X)
  Spanien (Y)
  Uruguay (Z)

  Så man ser vilka lag som är lediga.

 3. #3
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  EDIT: INSTÄLLT PÅ GRUND AV FÖR DÅLIGT INTRESSE.

  Absolut, bara jag som är lite seg.

  Lag som är upptagna:
  Italien
  Spanien
  Uruguay
  Holland
  Senast redigerad av Martin den 2010-06-02 klockan 15:56.

Liknande ämnen

 1. Football Manager
  Av SuperGnaget1891 i forum Blandat
  Svar: 1698
  Senaste inlägg: 2016-08-03, 10:22
 2. Fotbolls-VM 2010 i Sydafrika
  Av Victor i forum Övrig sport
  Svar: 43
  Senaste inlägg: 2010-07-11, 22:05
 3. VM-Drömelva @ Aftonbladet
  Av Elmtoft i forum Övrig sport
  Svar: 3
  Senaste inlägg: 2010-06-01, 16:44
 4. Hockey-VM
  Av SuperGnaget1891 i forum Övrig sport
  Svar: 19
  Senaste inlägg: 2010-05-16, 19:05

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •