Resultat 1 till 1 av 1

Ämne: Vem ska på AIK-festival i sommar?

 1. #1
  Medlem
  Reg.datum
  Nov 2013

  Vem ska på AIK-festival i sommar?

  Det är ännu ingen officiell AIK-nyhet, men jag kan berätta att en enhällig styrelse har sagt ja till vårt förslag om en AIK-festival. Det började som ett inägg på min facebook-sida AIK-trubaduren, där jag efterlyste en årlig festival med AIK-profil. Folk började genast höra av sig och vi satte ihop en arbetsgrupp bestående av mig själv, Leo Rubio, Fredrik Ekström, Patrik Thomas, Jonas Virdalm och Joakim Hall. Lotta Lindholm i AIK:s huvudstyrelse fick nys om saken och vi beslutade oss för att träffas och diskutera saken.

  Sagt och gjort, i måndags hade vi ett första sonderande möte på AIK:s kansli. Lotta tände på idén och hon hade många bra synpunkter. Hon lade sedan fram det på huvudstyrelsens möte och de gav sitt gillande. Där befinner vi oss nu. Det första vi behöver göra är att bestämma oss för när och var festivalen ska äga rum. Utan att föregå gruppens arbete kan jag säga att det i nuläget lutar åt slutet av sommaren. Solna kommun har visat intresse så eventuellt kommer festivalområdet ligga på solnamark.

  Mycket arbete återstår, vi kommer behöva många ideella krafter. Så snart vi vet hur vi bäst kanaliserar och organiserar dessa krafter kommer vi att göra oss hörda. En officiell hemsida kommer att öppnas och där publicerar vi allt man behöver veta om arrangemanget. Oavsett om du vill hjälpa till eller komma som besökare på festivalen hoppas jag vi ses i sommar.


Liknande ämnen

 1. Silly season i sommar
  Av Linus i forum AIK Fotboll
  Svar: 1
  Senaste inlägg: 2011-07-05, 01:30

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •