Resultat 1 till 1 av 1

Ämne: Träff för årskortsinnehavare

 1. #1
  Medlem
  Gruppering
  ASK/Sol Invictus
  Reg.datum
  May 2010

  Träff för årskortsinnehavare

  Välkommen på upptaktsträff med AIK Fotboll!


  Till våra årskortsinnehavare

  Välkommen på upptaktsträff med AIK Fotboll! Den allsvenska säsongspremiären kommer allt närmare och därför vill vi på AIK Fotboll bjuda in våra årskortsinnehavare till en upptaktsträff. Måndagen den 19 mars 2012, mellan kl 19:00 och 20:30, träffas vi på Restaurang Råsunda, entré 322 i den västra läktaren.

  Chefstränaren Andreas Alm och sportchefen Jens T Andersson berättar om hur de ser på den kommande säsongen och hur läget samt stämningen i truppen är. Plus mycket annat värt att veta inför den sista premiären på Råsunda den 1 april, då vi tar emot Mjällby AIF.

  Representanter ur AIK-alliansen kommer att presentera ett nytt policydokument och vidare kommer styrelseledamoten Rickard Henze och ekonomichefen Thomas Edselius att ge en uppdatering om den ekonomiska situationen.

  Samtliga årskortsinnehavare och medlemmar i AIK FF är välkomna och ingen föranmälan behövs, ta dock med aktuellt årskort/medlemskort för uppvisande i entrén. Om ni undrar över något går det självklart bra att ringa oss på telefon 08-735 96 50 eller mejla på fotboll@aik.se. Välkomna till säsongen 2012!

  Text: AIK Fotboll

 2. Följande medlem gillade det här inlägget av LEE SATCHELL:


Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •