Sidan 23 av 24 FörstaFörsta ... 1321222324 SistaSista
Resultat 441 till 460 av 471

Ämne: Reseberättelser

 1. #441
  Medlem
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Värmdö
  Mycket oklart på många punkter. Tyvärr blev det inget mer med ryssen/esten.

  Har något sjukt minne att Veronicas pappa var med, Om det var första eller andra kvällen kommer jag inte ihåg, allt har liksom smält ihop.

  Någon som kan bekräfta ?

  Obehagligare Kvinna får man leta efter.

  Sista kvällen, jävlar vad man tog ut sig för mycket, skyller på herrarna i LGN.

  Helt plötsligt vaknar man upp i karoke-baren av ryss-vakterna "go and sleep in cabin". Eld i arslet fick man med tanke på vad man hört från första kvällen.

 2. Följande medlem gillade det här inlägget av 1891JALO:

  LGN

 3. #442
  Medlem dagottos avatar
  Gruppering
  EPA-åkande Wermlandsgnagare
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Karlstad


  Vem på båten var mest lik denne?

 4. #443
  Medlem Super Marios avatar
  Gruppering
  Fullastmaffian
  Reg.datum
  Nov 2012
  Citat Ursprungligen postat av dagotto Visa inlägg


  Vem på båten var mest lik denne?
  Det var ingen som var sådär lugn och tyst.

 5. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Super Mario:


 6. #444
  Medlem dagottos avatar
  Gruppering
  EPA-åkande Wermlandsgnagare
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Karlstad
  Citat Ursprungligen postat av Super Mario Visa inlägg
  Det var ingen som var sådär lugn och tyst.
  Kan jag ju absolut inte tänka mig ;)

 7. #445
  Medlem Affes avatar
  Gruppering
  Fullast På Bussen
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Hässelby
  Skulle kolla vilka resor jag kan ha skrivit om i tråden och insåg att jag bara bidragit med Halmstad away, så provar väl med en till. Satt och funderade och valde mellan bl.a. Helsingborg 2011, Malmö 2012, eller någon från i år. Men det fick bli:

  ROSENBORG, Champions League-kval, 2010

  Jag minns inte hur det startade, men det var iaf så att jag, KPD och min polare E bestämde oss att vi skulle åka till Trondheim. Jag menar, det var ju ändå i grannlandet så det kunde inte vara så långt, typ. Jag hade dessutom tagit körkort hösten innan så det här skulle nog lösa sig. Vi fick låna KPD:s föräldrars bil, en Suzuki Swift, och eftersom jag var den enda med körkort och jag också ville vara med och festa så bokade vi hotell två nätter i Trondheim. Fråga mig inte varför vi inte åkte med BA, men efter busshistorierna därifrån är jag inte direkt ledsen att jag missade den.

  På morgonen den 27e juli så packade vi in två lådor med Elk brew och hängde upp en AIK-flagga i bakrutan och började rulla. Vi hade läst oss till att det var ca 80 mil enkel väg, och vi skulle åka över Åre för att komma dit. Resan började bra och KPD och E drack Elk i lugn takt medans jag körde. I stereon sprakade en skiva med AIK Trubadurens låtar och "This is the fucking Champions League" gick varm, såklart. Jag tror att det är när vi börjar närma oss Östersund som vi åker på en bred landsväg. Framför mig ligger en riktig tröttmössa och jag tänker att ”Nu har jag ändå några hundra meter raksträcka utan möte, här kan man köra om”. Sagt och gjort så börjar jag gasa upp och flyttar strax ut i mötande fil. Jag vet inte hur många av er här som har kört/åkt en Suzuki Swift eller liknande bil, men jag kan meddela att det inte är speciellt bra acceleration i den motorn. När jag väl börjar glida upp jämsides med bilen (som för övrigt inte alls åker sakta längre) så dyker det upp en bil efter krönet längre fram och jag funderar på hur i helvete jag ska lösa detta. Det är inte långt ifrån att jag har tagit mig om bilen, men jag är ytterst tveksam till att jag hinner om helt innan jag får möte. Bilen jag kör om ville inte heller vara behjälplig och sänka farten i en sekund. Nåväl, nu får det bära eller brista tänker jag. Gasen är trampad i botten och E och KPD börjar skrika som stuckna höns. När jag precis passerat bilen bredvid ligger jag mitt över mittsträcket och får möte, men eftersom vägen var så pass bred och Suzukin är så liten så var det inga problem att ligga tre bilar i bredd.
  När faran är överstökad sitter KPD och E och typ gråter/är förbannade och förklarar att jag är helt sjuk i huvudet och att jag aldrig ska få köra bil eller borde fått ha tagit körkort från första början. Jag tänker själv ”Äh vafan, det small ju inte och vi kom förbi den där söndagsåkaren så det är ju lugnt!”

  Vi kommer fram till Åre och ska ner till Ica och handla på oss lite käk. På väg ner mot Ica ser vi 3 unga tjejer (typ 14-16 år) som går längs vägen. E skriker åt mig att varva upp och skrämma dem lite. ”Nåväl, jag får väl nöja de här fyllskallarna lite iaf” tänker jag och trampar ner koppling och börjar gasa lite. Inget händer så jag trycker ner gasen i botten för att hinna göra något innan vi passerar dem. ”VROOOOOM!!” lät det i samma ögonblick vi ska passera tjejerna och den ena tösen måste ha flugit ur kläderna när hon skuttade upp och landade på sina kompisar. Helvete vad vi skrattade åt det, så pubertala och roliga vi var just då.
  Vi tankade på någon mack i Storlien idiotiskt nog (varför inte tidigare?). Tror vi fick pröjsa 16-17kr/liter på någon mack som hette typ ”Super tanka” och vi som trodde det skulle vara mycket billigare här än i Norge.

  Väl inne på Norges snirkliga vägar var det dags för nästa bragd av ”trafikfaran” Affe. Alla skyltar förklarade att man fick köra högst 70 eller 80, men det tyckte jag var löjligt eftersom det var nerförsbacke och utan problem gick att hålla åtminstone 110 för det mesta. Då dök plötsligt en lite lurigare kurva upp och samtidigt som jag försöker sänka hastigheten och svänga för kung och fosterland så tar ena hjulet i gruset utanför asfalten mot diket. Men det var ju bara ett hjul och sen var jag uppe igen, ingen fara den här gången heller alltså, även om de andra påstår det.
  Vi kom fram till Trondheim, vilket nog varken KPD eller E trodde att vi skulle göra, och checkade in på ett litet härligt hotell i stan. Nu ville jag dricka, men det ville varken E eller KPD, så det blev bara någon öl på hotellrummet innan vi slocknade.

  Vi vaknade matchdag och läste oss till på diverse forum att vi skulle möta Gnagarna i en park. Vi drog på oss våra svarta AIK-tröjor och packade en kasse öl var och började rulla iväg. Det var strålande sol och säkert över 25 grader så svarta tröjor var vårt sämsta val nånsin. Men Trondheim är jävligt fint så det var ändå trevligt att promenera genom stan.
  Vi hittar en park där det sitter ~3 gnagare och undrar om det är här alla ska samlas. De är redan dyngraka och har ingen aning, så vi försöker få kontakt med dem som åkt BA-bussen, men det var ju ett helvete att få någon vägbeskrivning nu när alla redan hade fyllnat till. Efter typ 1h hittar vi ”parken” som alla Gnagare samlats i. Det var typ en gräsplätt med några få träd, bakom några hus. Nåväl, vi hittade iaf de andra. Med tanke på värmen så slank ölen ner snabbt och lätt, och när man är lite halvt utmattad och häller i sig 7,5-procentig Elk så borde man inse att det inte dröjer allt för lång tid innan ruset stiger åt huvudet. Det är stoj och stök, mycket sång och helt plötsligt blir jag och några vänner från bussen intervjuade av norsk TV. Jag och min polare A är dyngraka och svamlar på om varför vi är här och att vi ”inte slåss men inte heller backar om något händer”, medans min andra polare D snackade lite diplomatiskt, trots fyllan, om hur kul det är med Europaspel och att vi bara är här för matchen. Behöver jag säga att de klippte bort allt som jag och A sa?
  E kommer fram till mig efter en stund och skriker ”Hey! Kom och sätt dig här med UN och SI, de är assköna!”. Sagt och gjort satte jag mig där med honom och jag har väl vid det här laget samlat på mig säkert dryga 1,5 promille och har inte längre en blekaste aning om vad jag gör, men jag måste ha pratat sönder dom iaf för helt plötsligt ställer någon frågan: ”Hörru! Vad fan går du på egentligen?” och jag inser att jag sitter att alla sitter och stirrar på mig som det stora fån jag är och att jag gör bort mig som bara den. Jag pekar på flaskan, ursäktar mig och sen glider vi därifrån.

  Vi sticker till Burger King som låg i närheten av puben som var bokad och jag beställer en helt vanlig Whopper-meny med mellanpommes och läsk och får betala ynka 130 svenska riksdaler. Inte så kul för en gymnasiestudent med låg inkomst. När vi kommer upp på övervåningen och ska käka sitter våra polare A och D där. Precis när vi sett dem ser vi att A helt sonika tippar av soffan han sitter på och faller i golvet, med hamburgare fortfarande fast i händerna. Jag hann precis ställa ifrån mig brickan med mat innan jag vek mig av skratt. Vi åt upp och gled till puben där vi skulle möta resten av Gnagarna.
  Eftersom vi inte hade råd eller heller behövde mer alkohol så satte vi oss utanför puben på trottoaren med ett gäng andra Gnagare och några poliser. Trevligare poliser än de i Norge får man leta efter så vi snackade gott och han ställde upp på lite foton. Framåt matchtid så började vi marschera genom stan (vi få som lyckades gå samlat) och ta oss till arenan. Fyllan hade lättat betydligt och det var ju synd, för matchen i sig är inget att minnas över huvudtaget.

  Därefter hälsar vi adjö till våra vänner som ska med bussen hem igen och vi knatar tillbaka till hotellrummet. ”Nu då. Nu jävlar kan vi ju supa till och få glömma matchen”, tänker jag. Men nehe. Även ikväll betedde sig KPD och E som två jävla kärringar i ett trasigt förhållande och ”orkade” inte dricka. Vi däckade och kom istället iväg tidigt på morgonen. Än en gång har jag 80 mil körsträcka framför mig, vad kan hända idag? Hemresan var dock lugn och vi var inte ens nära att hamna i samma situationer som på vägen upp. Skön-t. Första Europaresan avklarad!

  ”RÄDDA EN SÄL, KLUBBA EN NORRMAN!!”

 8. Följande 8 medlemmar gillade det här inlägget av Affe:


 9. #446

 10. Följande 11 medlemmar gillade det här inlägget av Ali Farlig:


 11. #447
  Medlem AIKtilljagdörs avatar
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av VIH Visa inlägg
  Jag har skrivit ner en reseberättelse, men jag tänker inte lägga upp den förrän den är vällagrad dvs om fett länge.
  man vill ju inte tjata men det känns absolut som att det är högtid nu eller vad säger du?

 12. #448
  Medlem Lance Hardwoods avatar
  Gruppering
  GGG
  Reg.datum
  Jan 2013
  HBK away...
  Nu körde ju inte chaffisen alltför fel men hade onödigt många pauser, tog oss säkert en och en halvtimme längre än i normala fall. Väl där frågar man runt vart Örjans Vall ligger vilket dom första människorna inte hade en aning om men en gammal dam visste och sa bara höger och sen höger vilket vi gick, där träffar man på snutar så jag gömmer undan ölen under munktröjan som jag går med runt armen men självklart skulle dom visitera en ändå av okänd anledning. Då utspela sej denna Dialog:

  Jag: Fan, måste jag verkligen hälla ut mina öl?
  Han: Ja det måste du, här får man inte dricka (trots att jag inte ens hade någon öl öppen!)
  Jag: Är det inte nedskräpning att bara göra det här på gatan?
  Han: Inte när du är med mej.

  Sagt och gjort så blev det så och jag fråga:

  Får jag fortfarande dra på krogen?
  Han: Ja, men du får inte ta med dej några öl.
  Jag: Jaså
  Han: Men du får ta med dej lite extra burkar och slänga varpå han ger mej det och jag svarar:
  Jag har ingen skyldighet att gå iväg och slänga dessa. Lägger ner dom och ska precis röra mej då han greppar tag runt min arm och sa: Då åker du dit för nedskräpning! Drar mej till piketbussen där jag säger: Är det här ett skämt?

  Hans kollega kommer då och skriker i örat på mej: Lugna ner dej! Lugna ner dej! och allt jag hade att säga var: Jag är ju lugn? men kollegan måste varit riktigt svag då han tydligen har svårigheter med att få upp mina ganska avslappnade armar på ryggen så dom kan sätta handbojor på mej. Väl inne i piketbussen slängs jag ner på golvet och slår i hakan (sår där nu), snuten som arresterade mej sätter sej på min rygg och jag helt enkelt säger: Åh Kinky! (kan nämligen inte låta bli att driva vid såna situationer.)

  Jag: Öh? Överdriver ni inte nu? Vad har jag gjort?
  Han: Du är för full!
  Jag: Ja, det verkar ju verkligen du vara kapabel till att avgöra..

  Byter piketbuss, där är dom aningen trevligare men behandlar en som den tokiga huligan man är, frågar vad jag gör i Halmstad och dricker öl vilket är rätt uppenbart men dom utgår väl från att alla som pratar rikssvenska är tokiga huliganer som deras lilla bondhåla kommer få problem med.

  Väl där förklarar jag min version och frågar om jag gjort nåt fel vilket dom sa nej till men ville hålla kvar mej där så att jag inte kunde dricka mer (Tack..) dock fick jag komma ut vid matchstart så 1,5-2 timmar fick man sitta i häktet där jag lämna över mina ägodelar och dom kan inte ens ta av mitt halsband korrekt som jag haft på mej sen jag fyllde 18 så det går sönder (lätt att fixa dom dock)

  Väl därinne drog man världens längsta runk och bara lät fantasin flöda tills dom öppna dörren (bara å tacka min välutvecklade fantasi för att jag inte hade tråkigt). Funderar förövrigt på att anmäla snutsvinet som grep mej.

  Sen kunde man röra sej till Örjans Vall där man mötte upp polaren och hade inte haft tid med att äta så man köper en hamburgare för 40 spänn och man undrar fortfarande om det var hamburgare eller sandpapper? Så torr var den. Och när min polare skriker åt folk att dom ska sjunga och inte bara stå där som nån säck potatis kommer nån kort men ganska muskulös snubbe fram och frågar varför han skriker på honom och han säger bara att han vill få folk att sjunga, killen blir "arg" och säger:

  Du ska inte skrika på mej! Slänger en öl och puttar på honom och jag ingriper mellan de bägge två och säger bara till dom att dom ska softa. Firman står i bakgrunden och en annan snubbe kommer fram säger att han kan sänka min polare med en arm.

  Kille1: Står du för vad du säger? och trycker upp ansiktet i skallen på honom
  Polaren: Jag vill ju bara att alla ska sjunga, har jag förolämpat dej ber jag om ursäkt för det.
  Kille1: Vi tar hand om det, du ska bara hålla käften och lyda mej.
  Kille2: Okej, han har bett om ursäkt (tar tag i kille1, och då kämpar han för att ta sej loss emot honom och sa: Kom! vi två bakom hörnet nu! etc)

  Rätt uppenbart att killen bara ville visa vad han går för.

  Matchen slutar sedan och vi rör oss tillbaka dit bussen parkera, nu upplever HBK-fansen en av de större glädjen en bondhåla kan tänkas få men gör dom de på ett bra sätt? Nej, cirkulerar kring alla och skriker HBK! pekar finger och kör därifrån. Även en gammal tant står och viftar på balkongen med en Halmstad flagga och skriker HBK.

  När vi kommer fram är inte bussen där, den är borta så vi väntar i två timmar på tåget mot Göteborg för att sedan ta oss hem till Stockholm i denna lilla incesthåla som man bara vill bort från. På tåget kostar det sanslöst mycket pengar och väl i Göteborg kostar det ännu mera att ta sej till Stockholm därifrån.. Goda pizzor har dom i alla fall i Göteborg, en stad jag underskattat. Igår hade jag sovit 5 timmar på två dagar, och var tvungen att uppleva en sån här skitdag.. Nu är jag ändå utvilad och fy fan vad jag hatar Halmstad!

 13. Följande 4 medlemmar gillade det här inlägget av Lance Hardwood:


 14. #449
  Medlem
  Gruppering
  Black Army
  Reg.datum
  Nov 2013
  Ort
  Finland
  Snälla vackra tråd, dö inte ut!

 15. #450
  Medlem SvartGulaGnagets avatar
  Reg.datum
  Sep 2011
  Fan, VIH! Kom igen nu...

 16. #451
  Medlem Reflexs avatar
  Gruppering
  Exilgnagare, Gnaget Inferno
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Norra Stå
  Ingen som sitter på en från Belfast? Eller kanske t.om Astana?

  Kanske får börja knåpa på en från Belfast, men hände egentligen inget extraordinärt underbresan, så är tveksam.

 17. #452
  Medlem
  Gruppering
  Black Army
  Reg.datum
  Nov 2013
  Ort
  Finland
  Citat Ursprungligen postat av Reflex Visa inlägg
  Ingen som sitter på en från Belfast? Eller kanske t.om Astana?

  Kanske får börja knåpa på en från Belfast, men hände egentligen inget extraordinärt underbresan, så är tveksam.
  Spelar ingen roll, kör!

 18. #453
  Medlem
  Reg.datum
  Oct 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av Reflex Visa inlägg
  Ingen som sitter på en från Belfast? Eller kanske t.om Astana?

  Kanske får börja knåpa på en från Belfast, men hände egentligen inget extraordinärt underbresan, så är tveksam.
  Tågincidenten hamnade ju i tidningen för tusan, kör!

 19. #454
  Medlem Affes avatar
  Gruppering
  Fullast På Bussen
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Hässelby
  Tänkte att jag bränner av en kort reseberättelse som jag hintade om för ett år sen. Inget extraordinärt, men kanske är lite kul.

  Helsingborg 2011, Allsvenskan omgång 30

  Bussen skulle gå 04.00 (om jag inte minns helt fel) så jag och min polare E (som dyker upp i de flesta berättelserna märker jag) beslutade att vi skulle hålla igång hela natten på krogen och sen gå direkt till bussen för att därefter sova ett par timmar på resans början. Det var ett jävligt dumt beslut. Vi ranglar på och sätter oss på ett säte i främre delen utav bussen. Jag säger till E att "nu ska jag sova ett tag, som bestämt". E som är skitfull och taggad har dock ändrat sina planer, "här ska inte sovas något", så han festar vidare.

  Ett par timmar, med extremt tveksam sömn, senare vaknar jag och är helt slut. E har festat på som fan och har, enligt egen utsago, "haft så jävla roligt" och att jag är "en sån jävla tönt" som sovit. Nåväl, skrattar bäst som skrattar sist. Jag börjar dricka några öl och kommer snabbt i form igen, om än sliten, medan E till slut sjunker ihop på ett tomt säte och däckar när vi börjar närma oss Helsingborg. Plötsligt säger reseansvarig (kan ha varit Robban) att vi kommer anlända tidigt och att man till och med hinner med en båtresa till Danmark t/r innan matchen.
  "Danmark? DANMARK! Klart som fan vi ska till Danmark!" utbrister jag och slänger mig på E och skakar honom skrikandes att vi ska till Danmark. E tittar upp jävligt groggy och nickar instämmande innan han däckar igen.

  Väl framme i Helsingborg så går vi direkt upp till färjeterminalen. "En t/r-resa med båten till Danmark" förklarar jag för mannen bakom disken som såg ut att vara rätt trött på livet. Jag betalar glatt och går åt sidan. Nu ska E utföra samma procedur. Halvt nyvaken och kanonpackad vinglar han fram och mumlar något som nog inte ens han själv uppfattade. Expediten svarar (på bred skånska) och frågar vad han menar. E blir trött på danskjäveln som inte fattar något och som själv pratar med en slev gröt i munnen och utbrister "Kan inte du bara hålla KÄFTEN, jag fattar inte vad du säger!". Nu vaknade expediten till och ryter "VAD SA DU??!!". Här känner jag att något måste göras. Nog för att skånska är fucked up, men ska E med till Danmark måste jag kliva in. Jag ställer mig framför E och säger snällt "Sorry, han har druckit lite. Han vill ha en likadan resa som mig, tack" vilket gick bra mot löftet att jag ska hålla koll på honom. E betalade och vi klev på båten.

  Vi rusar in på tax-freen så fort de öppnar och köper några flak öl var och korkar upp inne i restaurangen, till servitrisernas stora förtret. Jag bjöd en finsk-svensk gubbe på några öl mot att han berättade sin livshistoria, det var en mycket märklig stund. När vi var tillbaka i "Sverige" igen så lastar vi in ölen på våra säten i bussen och går på krogen. Här nånstans blir även jag väldigt full och lyckas supa bort mitt VISA-kort. Jag ringer spärrservice och mumlar att jag blivit av med kortet. Tjejen i telefon skrattar och löser det. Någonstans i allt detta träffar vi en kille, som också åkte BA-buss, som vi tyckte var jävligt lik Birk Borkason, så vi kallade honom helt enkelt för Birk.

  Vi tog oss till matchen som slutade 1-1. Eftersom Heif redan vunnit guld med ett par omgångar kvar så väntade guldceremoni på planen. Vi AIK:are som var där var dock överlyckliga över att ha bärgat andraplatsen och tänkte minsann också fira på plan. Vi kom ungefär 2 meter, till kortsidelinjen, innan vi var omringade av poliser. Väldigt fredliga poliser dock, de stod bara och såg till att ingen kom längre. Det blev sång och dans på plan för oss och till slut kom även några AIK-spelare ut och tackade av. Under guldceremonin ropade speakern upp varje spelares förnamn och publiken svarade med efternamnet, sådär bonnigt och jävligt. Vi var dock så himla roliga att hela klacken skrek "HOR-UNG-EEEE" istället för varje efternamn. Det blev så kul till slut att till och med poliserna drog på smilbanden.

  Vi sätter oss i bussen för att åka den 7-8 timmar långa hemresan och Birk sitter och trummar Dale Cavese på våra fyra ölflak medan jag och E sjunger med i den lycka som var då. Efter några öl får vi en utskällning för att vi "sjunger samma sak hela jävla tiden". Det var rimligt. Vi tystnar och först nu vågar E fråga mig lite försiktigt "Du... var kommer ölflaken ifrån? Vems är dem?"
  Jag tittar med stora frågande ögon på honom. "Eh... vi köpte dem ju? På båten till Danmark idag. Minns du inte det?"

  E svarar "Har vi varit i Danmark?"
  Senast redigerad av Affe den 2014-11-20 klockan 22:58.


 20. #455
  Supermoderator ryckets avatar
  Gruppering
  AÜA
  Reg.datum
  May 2010
  Du råkade droppa E's namn där mitt i berättelsen ifall du vill redigera bort det.

 21. #456
  Medlem Affes avatar
  Gruppering
  Fullast På Bussen
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Hässelby
  Citat Ursprungligen postat av rycket Visa inlägg
  Du råkade droppa E's namn där mitt i berättelsen ifall du vill redigera bort det.
  Danke! Läste inlägget typ 3 gånger men missade det ändå.

 22. #457
  Medlem Björn Kindlunds avatar
  Gruppering
  A.I.K.
  Reg.datum
  Jun 2010
  Grymt Affe! Hoppas fler storys kommer nu.

  När tid ges langar jag nån gammal 90-tals story...

 23. Följande 5 medlemmar gillade det här inlägget av Björn Kindlund:


 24. #458
  Medlem
  Reg.datum
  May 2014
  Ta X antal bra berättelser här ifrån, gör en bok o komplettera med lite bilder och resultat.

  Garanterad succé och klockren storsäljare, tacka mig senare.

 25. Följande 8 medlemmar gillade det här inlägget av tvafarger:


 26. #459
  Medlem
  Gruppering
  Black Army
  Reg.datum
  Nov 2013
  Ort
  Finland
  Citat Ursprungligen postat av Björn Kindlund Visa inlägg
  Grymt Affe! Hoppas fler storys kommer nu.

  När tid ges langar jag nån gammal 90-tals story...
  Inte kan du va så upptagen så du inte har nån tid över på 2 månader?
  Längtar efter dina berättlser Björn!

 27. #460
  Medlem NimitZs avatar
  Gruppering
  Norr om Norrort
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stad?
  Alltså sitter någon och gömmer på någon skön stökresa i hockeyn?

  Hade varit roligt att läsa mer hockey stories

Sidan 23 av 24 FörstaFörsta ... 1321222324 SistaSista

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •