Sidan 3 av 3 FörstaFörsta 123
Resultat 41 till 50 av 50

Ämne: Publikutveckling

 1. #41
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Citat Ursprungligen postat av Linus277 Visa inlägg
  De är fan fler folk uppkopplade på AIKforum än folk på match!
  Dra igång 3712 igen ordentligt och ett möte eller liknande med AIK och supportrar. Sen måste även AIK ta ansvar och göra reklam för matcherna och locka folk!

  Något måste göras NU!
  3712 är igång och det kommer att utföras ytterligare kampanjer inför tre matcher. En av dem väldigt snart.

  Till alla som klagar på publikutvecklingen; ta en titt i spegeln och ställ frågan: Har jag gjort allting i min makt för att locka fler till Råsunda? Ifall svaret är ja, så varsågod och klappa er på ryggen från mig. Om inte, se till att göra någonting åt saken. Ett tips är att engagera er i exempelvis 3712. Vet ni inte hur ni ska gå tillväga, dra iväg ett mail till aik.kampanj@gmail.com. Annars kan ni PMa mig/Simon på forumet.

  Publikutvecklingen är nedåtgående, men för att vända på trenden räcker det inte med att skriva ett analytiskt inlägg på AIK-Forum eller skriva en frustrerad/raljerande artikel på någon obskyr blogg. Se istället till att göra någonting åt saken.

  Tendensen är beklaglig när man använder internet som en klagomur istället för ett ställe där man kan engagera sig och de facto göra någonting åt saken... på riktigt.
  Senast redigerad av Gabriel den 2012-08-05 klockan 22:38.

 2. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Gabriel:


 3. #42
  Medlem Reflexs avatar
  Gruppering
  Exilgnagare, Gnaget Inferno
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Norra Stå
  Om jag får vara helt ärlig tror jag inte det blir fullsatt sista matchen. Denna självklarhet, kommer inte vara som vi tror och publiksiffran kommer landa kring 20-25 tusen. För att skapa hype rekommenderar jag ALLA årskortsinnehavare att köpa biljett, så att andra köper för att "säkra en plats". Folk drar folk.

  EDIT: Sina 2 extrabiljetter menar jag

 4. Följande medlem gillade det här inlägget av Reflex:


 5. #43
  Medlem Linus277s avatar
  Gruppering
  Norra stå
  Reg.datum
  Oct 2011
  Ort
  Sundbyberg
  Sorry för dålig koll ang 3712. Dom andra kampanjerna låter spännande, väntar med spänning!:)

 6. #44
  Medlem MatsMatsRubarths avatar
  Gruppering
  DSM & ASK
  Reg.datum
  Sep 2011
  Ort
  Bromma
  Yes, jag kommer köpa två biljetter till norra till den sista matchen. Ingen aning om vem jag skulle köpa dom till egentligen, men det kommer ju se bra ut när AIK börjar presentera antal sålda inför den matchen.

  Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

 7. Följande medlem gillade det här inlägget av MatsMatsRubarth:


 8. #45
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Hässelby/Vällingby
  Snart ny säsong, ny arena, nya möjligheter till en uppåtpekande publikkurva. Oroväckande dock hur många som tappat motivationen efter avskedet av Råsunda. Känner ett flertal som totalt tappat all motivation.

 9. #46
  Fre
  Fre är inte uppkopplad
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Citat Ursprungligen postat av NorraStå Visa inlägg
  Snart ny säsong, ny arena, nya möjligheter till en uppåtpekande publikkurva. Oroväckande dock hur många som tappat motivationen efter avskedet av Råsunda. Känner ett flertal som totalt tappat all motivation.
  Tror det är ganska naturligt att folk tappar lite motivation när vi inte allt för länge sedan blivit av med vårt hem och en av de absolut starkaste delar vad AIK är. Så känner i alla fall jag. Det visar också hur stor del av AIK Råsunda är och hur mycket Råsunda betyder för människor, men att kärleken till AIK skulle svalna hos folk hoppas och tror jag verkligen inte. Jag är övertygad om att det kommer hända saker på läktarplats för att vi ska kunna fortsätta vara Sveriges ledande supportrar och ser man tråden om Läktarkreativitet så verkar en del inte alls tappat motivationen inför 2013.

  Sedan ska man inte glömma att det är några månader kvar till premiären och folk kommer kunna se fram emot att få se AIK igen.

 10. #47
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Samtidigt som folk tappar motivationen tillkommer nya. Jag har ett par vänner som tidigare bara gått på ett par matcher per år samt åkt på några borta men som iår kommer köpa säsongskort. Att man kan köpa bärs, slippa frysa osv är stora anledningar. Samma sak gäller barnfamiljer. Tror vi blir 15K säsongskort, alltid nästan full klack.

 11. #48
  Medlem Konnes avatar
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Råsunda
  Givetvis har vi alla möjligheter att sälja 15k årskort men då gäller det att AIK Fotbolls marknadsavdelning vaknar till liv. Och det snart! Det är visserligen lång tid kvar men dom bör öka med arbetet att "omplacera" dom nuvarande årskortsinnehavarna så resterande biljetter kan släppas snart. Själv ser jag sista januari som ett absolut sista datum för att det ska vara OK hanterat. 15k säljer man inte på en natt...

  Sen att folk överhuvudtaget överväger att spela under tak kan man ju ha sina åsikter om.... Varför inte göra det på sommaren också så vi inte riskerar att få lite regn på oss. Det vore ju hemskt.

 12. #49
  Supermoderator Vasas avatar
  Gruppering
  Kritiker
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Vasastan
  Det är väl ganska normalt att folk tappar motivationen under vintern. Men om AIK inte gör bort sig utan verkligen lägger ner tid på bra marknadsföring inför kommande säsong så tror jag att det kan bli jävligt bra!

 13. #50
  Medlem
  Gruppering
  DB
  Reg.datum
  Mar 2011
  Klacksektionen e väl lite mindre på Friends om jag inte e helt fel ute? Vi borde kunna hålla en bra siffra på ståplats denna säsongen. Alla vet ju att ett fullsatt Norra gör det.

Sidan 3 av 3 FörstaFörsta 123

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •