Sidan 9 av 11 FörstaFörsta ... 7891011 SistaSista
Resultat 161 till 180 av 204

Ämne: "AIK's Vänner"

 1. #161
  Medlem vadsomhelsts avatar
  Gruppering
  DSM & Sittplats
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Östermalm
  Citat Ursprungligen postat av AIKSVANNER Visa inlägg
  Det är en person som sköter forum , en på facebook och en för hemsidan.
  och vi som tagit på oss detta gör det för AIK och vi tjänar knappast på det, tvärt om VI Stödjer AIK ekonomiskt.
  så detta är en kostnad , Men för tillfället ett av våra jobb.
  Jag tycker att ni ska fundera på att ta in en som behärskar det svenska språket också.

  Menar du att det ni nu gör, som du inte vill berätta om, är ett jobb? Vem betalar er för det?
  På vilket sätt stöder ni AIK ekonomiskt?

  Det här börjar bli rätt larvigt. Kläm fram några svar nu.
   

 2. Följande 4 medlemmar gillade det här inlägget av vadsomhelst:


 3. #162
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Från Facebook-gruppen:

  AIK´s vänner grundades som en direkt motreaktion på den senaste derbyskandalen på Globen. Vi kommer att söka våra egna lösningar på dessa problem då myndigheternas försök misslyckats.
  Jag är nyfiken på hur detta skulle fungera. Ska ni på egen hand försöka agera myndighet? Mot AIK-supportrar? Hur ska det gå till?
  Senast redigerad av niklaZ99 den 2011-01-13 klockan 12:20.
   

 4. #163
  Medlem
  Gruppering
  Bonde Ultras
  Reg.datum
  Dec 2010
  Det är djurgårdare eller bajare som ligger bakom. Dom försöker göra något i stil med "hifdif". Måste bara vara så...
   

 5. #164
  Medlem Robbans avatar
  Gruppering
  Mentala 227, västra mazariner
  Reg.datum
  Nov 2010
  Ort
  Bromma
  Vi i Black Army har inte blivit kontaktade av några som kallar sig AIK`s vänner. Luktar bluff lång väg.
   

 6. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Robban:


 7. #165
  Medlem rat69s avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  exilgnagare
  Citat Ursprungligen postat av Vasa113 Visa inlägg
  Jag har läst namnet tre gånger nu och har fortfarande samma fråga. VILKA ÄR DET SOM LIGGER BAKOM, JAG VILL HA NAMN!

  Läs det tre gånger så kanske du förstår vad jag vill ha svar på. tack.
  Får man även namn på FB, Yngsta etc? give it a rest...
   

 8. #166
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2010
  Det är svårt att ta det här på allvar, först säger ni att ni är emot pyro. Sen när folk går emot er pga det argumentet ändrar ni argumentet till "skadlig pyro". Ingen här verkar förstå vad ni menar med "skadlig" och varför ändrar ni ett argument helt plötsligt? Det är ok att vara emot pyro men ge inte dubbla budskap. Ni måste varit emot pyro från första början eftersom man inte skriver sådant om man inte är det, sen säger ni "vi är emot pyro egentligen men vi vill att det låter bra så att vi inte förlorar stöd", något som politiker kör med.

  Jag tror dock fortfarande på att det är ett troll bakom.
   

 9. #167
  Medlem rat69s avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  exilgnagare
  Citat Ursprungligen postat av practical Visa inlägg
  Jag tror dock fortfarande på att det är ett troll bakom.
  Kanske hifdif
   

 10. #168
  Medlem
  Gruppering
  DSM
  Reg.datum
  May 2010
  Citat Ursprungligen postat av practical Visa inlägg
  Jag tror dock fortfarande på att det är ett troll bakom.
  Nu har dom i alla fall ändrat namn till AIK, men om jag inte minns fel skrev han/hon/dom "aik" i ett tidigare inlägg, redan där tappar dom en hel del förtroende, känns väldigt oseriöst. Den här idén är väl ärligt talat inte speciellt genomtänkt, (om det är på riktigt) eller?
   

 11. #169
  Medlem DanielTjernströms avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Sundbyberg
  Citat Ursprungligen postat av rat69 Visa inlägg
  Kanske hifdif
  I såna fall sjukt jävla tråkigt.
  hifdif var humor på hög nivå, det här förstår jag inte det roliga med om en apa/ett vrak skulle ligga bakom?
   

 12. #170
  Medlem AIKtilljagdörs avatar
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av december Visa inlägg
  Det är djurgårdare eller bajare som ligger bakom. Dom försöker göra något i stil med "hifdif". Måste bara vara så...
  Tänkte skriva det igår men hade dock svårt att formulera mig haha.
  Känns lite som ett jävligt försök på hifdif..
   

 13. #171
  Medlem
  Gruppering
  Sol Invictus
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Lär inte vara ett troll, såg tryckta(sånt kostar en del) banderoller både över e4an vid Järva Krog och och nedanför Henriksdalsberget nånstans.

  Jag säger det igen, vi vill nog alla minska de kostnader som AIK får för olika förseelser. Ingen vill se AIK få böter för pyro(inte ens vi som bränner), ingen vill se oskyldiga Gnagare skadas i onödan och de allra flesta kan enas om att tex inkastade föremål inte tillför något till vår dynamik. Dock är sättet man ska motverka detta högst intressant och att försöka göra det utan att först se till att få stöd från supportergrupperna är dödsdömt.

  De supportergrupperna har redan mer eller mindre kommit överens om förhållningsregler på läktaren, att komma utifrån och tro att man ska kunna ändra på det utan nån dialog med dessa kommer aldrig att funka.
   

 14. #172
  Medlem
  Gruppering
  TyresöGnagare
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Ingen gruppering som kan konfrontera dem på nästa match nu på söndag?
  Be om en träff och presentation om dem vill hjälpa AIK.
   

 15. Följande medlem gillade det här inlägget av Fredrik:


 16. #173
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Solna
  För mig är detta rätt uppenbart att allt det här är gjort utav några snorungar, utan som helst uppsåt att främja AIK och dess läktarkultur i synnerhet.

  Om det nu (mot all förmodan) inte skulle vara ett försök till att vara rolig, så kan det vara smart att lägga av redan nu innan folk får reda på vilka du/ni är.

  Från första början så skriver du ut AIK med gemener, vilket är helt fel som vi alla vet.
  För det andra så sitter du på anonyma forum, skriver under hemsidan med fejknamn och vågar inte gå ut med vilka ni är och aktivt motarbetar i dina inlägg, den läktarkultur som vi idag har byggt upp och som merparten av oss är stolta över.

  Allting, verkar vara ett sjukt dåligt försök till att redan splittra våra supportrar som vi idag har. Tyvärr, för din del, att du inte fick den feedbacken du var ute efter.

  Fast å andra sidan så behövs det nytänkare som du. Jag menar, det är väll ingen annan ute i vårat samhälle som har tänkt idén att försöka stoppa våldet som ibland utspelar sig på AIKs läktare? Och vad gör att du/ni skulle lyckas med det som ingen annan har lyckats med? Och vad ger dig rätten att gå ut och i princip baktala de aktiva grupper som idag huserar på våra läktare, försöka tala ner allting de byggt upp och den kultur vi idag har i AIK?

  Vi har haft supportermöten, där hade det varit ett ypperligt tillfälle att lyfta era åsikter och få igång en diskussion mellan olika ögon och på så vis kunna bolla olika synpunkter från olika grupperingar. DÅ hade vi kunnat föra en seriös diskussion och kommit fram till vad som är bäst för AIK, såväl kortsiktigt - som långsiktigt ur ett ekonomiskt och supporterkulturellt perspektiv.

  Ett mindre bra sätt är att starta en hemsida, skaffa konto på facebook och skriva på AIKforum utan en arbetad och genomtänkt idé. Det blir (tro det eller ej) inte bättre av att ni ändrar era synpunkter på hemsidan genom att flera här klart och tydligt tog avstånd från er angående bengaler. Det ger verkligen inte ett seriöst intryck. Än mindre seriöst blir det när ni (enligt din utsago) är 40 personer inom denna "verksamhet" utan att (som det verkar) någon inom de aktiva grupperna känner till er? Isådant fall borde man åtminstone kunna hittat någon av dessa 40 personer som kunnat skriva övertygande och ha en allmänt trevlig attityd på internet. Men det gick förstås inte?

  Kort och gott så är du säkert mer än välkommen att ta kontakt med individer ur de aktiva grupperna och föra fram din åsikt och föra en seriös diskussion med folk som lyssnar på din idé. Nu när du istället valt att gå ut på internet och olika forum, utan att ens ha en idé, och en vision om att lösa problemet så måste du förstå själv att det inte kan anses som ett seriöst projekt.

  Alla har vi olika åsikter och synpunkter på olika saker och ting. Vissa mer lika, och vissa mer olika i allmänhet och självklart är det okej att skriva vad man själv tycker och tänker. Dock är det aldrig okej att ordagrant skriva saker såsom "de sanna supportrarna" och "de riktiga supportrarna" och syfta på vissa grupperingar.


  Jag personligen tror att vi aldrig kommer att få se er agera öppet i någon fråga, då ni inte är seriösa personer. Självklart kan jag ha fel i detta jag skriver, men just nu verkar det som ni kommer sitta här och skriva lite i några dagar för att sedan försvinna.

  Så nu när särskolan börjar igen så kan ni ju sticka tillbaka dit och lämna detta forum ifred.

  Tack för mig.

  UCS GOLARE!
   

 17. Följande 8 medlemmar gillade det här inlägget av peking:


 18. #174
  Supermoderator ryckets avatar
  Gruppering
  AÜA
  Reg.datum
  May 2010
  Jag har nu suttit och spenderat halva kvällen på att läsa igenom hela tråden och orkar inte gå igenom sidorna igen efter citat, men ni skrev att ni sponsrar AIK vid två olika tillfällen. Är ni (40personer) bakom AIK:s vänner officiella sponsorer till AIK? Äger ni aktier inom AIK Fotboll? Är ni kända AIK-profiler eller engagerar ni er officiellt inom någon utav AIK:s styrelser eller fick ni bara nog över en "läktarskandal"?


  Jag skulle aldrig ge mitt stöd till något som är så luddigt och kulturdödande som det här har lagts fram. Ni snackar om att ni ska göra det som myndigheterna misslyckats med, det låter som att ni ska leka HA på läktarna. Jag finner inget som helst behov av en organisation som den här. Det vi i AIK skulle behöva var ett gäng jävligt bra advokater som jobbar ideellt för att överklaga böter och ändra bötessystemet/göra slut av disciplinnämnden.
  "VÅRA LÄKTARE!"
   

 19. #175
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Solna
  Eller är ni AIK hockey? Enligt egen utsago har vi ju sett er, fast inga supportrar verkar ha hört talas om er.
   

 20. #176
  Medlem DanielTjernströms avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Sundbyberg
  Ni som ser banderollerna, kan ni fota och lägga upp så man får se hur de ser ut.
   

 21. Följande medlem gillade det här inlägget av DanielTjernström:


 22. #177
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2010
  Citat Ursprungligen postat av rat69 Visa inlägg
  Kanske hifdif
  Mycket möjligt.
   

 23. #178
  Medlem Big Als avatar
  Gruppering
  Dryckesorden munnarna
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Jävla pajastråd!
   

 24. Följande medlem gillade det här inlägget av Big Al:


 25. #179
  Medlem
  Reg.datum
  Jan 2011
  Tror ni vi lägger pengar på 16 banderoller, Om detta vore ett skämt?
  Vore ett onödigt dyrt skämt .

  Så nu kan ni ju glömma att det är någon "hifdif" grej.
  Det är AIK´S VÄNNER.
   

 26. #180
  Medlem Big Als avatar
  Gruppering
  Dryckesorden munnarna
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av AIKSVANNER Visa inlägg
  Tror ni vi lägger pengar på 16 banderoller, Om detta vore ett skämt?
  Vore ett onödigt dyrt skämt .

  Så nu kan ni ju glömma att det är någon "hifdif" grej.
  Det är AIK´S VÄNNER.
  Trollet blåser sin cover. Jävla clown.
   

Sidan 9 av 11 FörstaFörsta ... 7891011 SistaSista

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •