Resultat 1 till 3 av 3

Ämne: Skivsläpp m.m.

 1. #1
  Medlem
  Reg.datum
  Nov 2013

  Skivsläpp m.m.

  Har lite ny info om musiken,

  - Innan månaden (mars) är slut kommer i princip all musik jag spelat in finnas på Spotify och Itunes.
  - Nya plattan "AIK för i helvete" innehåller 20 låtar, cd:n kommer släppas 20/3, på Spotify och Itunes 28/3. Några smakprov finns på SoundCloud.com (sök på AIK-trubaduren eller Mats Hellberg)
  - Hyllningssången till Ivan är under inspelning och kommer att släppas digitalt på Itunes och Spotify i slutet av april. Eventuellt kommer även en video samt en fysisk cd-singel. Det senare är lite beroende på AIK:s intresse. Jag har berättat om mina planer och de ska återkomma i frågan.
  - Ännu en AIK-platta med egenskriven musik kommer att släppas senare i år, sannolikt inför hösten där bl.a. "Ivan" kommer att ingå.
  - Jag kommer även turnera flitigt under våren, närmast på programmet står Katrineholm 15/3 och Södertälje 22/3. Mer om detta finns att läsa på min facebook-sida "AIK-trubaduren"
   

 2. #2
  Medlem Biskops avatar
  Gruppering
  Flaggmålarna
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Grymt. I övrigt kanske det går att hålla allt gällande Trubaduren i en och samma tråd? Lättare att följa all info som du släpper.
   

 3. #3
  Supermoderator Heidi Flums avatar
  Gruppering
  Sol Invictus
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Blood Line
  I och med att samma information står att läsa i den andra tråden, som skulle kunna påstås vara någonting i närheten av vad du refererar till Biskop, stänger jag den här tråden - åtminstone tillsvidare.

  / MOD
   

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •