Sidan 95 av 95 FörstaFörsta ... 4585939495
Resultat 1 881 till 1 899 av 1899

Ämne: Aftonbladet Plus

 1. #1881
  Medlem SvartGulaGnagets avatar
  Reg.datum
  Sep 2011

  Aftonbladet Plus

  http://www.aftonbladet.se/sportblade...i-derbyt/promo


  "De vann läktarkampen i derbyt"

  (Spoiler: Vi )

 2. #1882
  M9
  M9 är inte uppkopplad
  Medlem M9s avatar
  Reg.datum
  Nov 2010
  Ort
  Stockholm

 3. Följande medlem gillade det här inlägget av M9:


 4. #1883
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Del 1:
   


  Hemligheterna om spelarna i AIK


  Vem är AIK:s Ove Sundberg? Vem har en skönhetsdrottning till mamma? Och vem har ”överlägset bäst strandkropp”?
  Simon Thern och Nils-Eric Johansson håller inte igen.
  Här avslöjar de ALLA hemligheterna om spelarna i AIK.

  Oscar Linnér
  Ålder: 20
  Position: Målvakt.

  "Bortsett från att han är en extrem flygplansnörd och därmed lite knäpp: 'jag kan flyga, jag är inte rädd'?
  Han är förresten ganska lik Lasse Åberg. Disträ på det viset.
  I övrigt en extrem produkt av sitt område (Linnér är från Djursholm.). Bra föräldrar, bra uppväxt, trygg i sig själv, bra skolor och bra betyg. Han har självförtroende att lägga sig i när vi äldre snackar också. Han vill vara med. Dock inte lika street smart som sin bror Albin Linnér (AIK-junior)."

  Kenny Stamatopoulos
  Ålder: 37
  Position: Målvakt

  ⁠ "Det finns väl ingen i AIK som har så många pass? Han bör väl vara medborgare i sju-åtta länder nu. Han är en superpappa också. Tränar sina fyra barn där hemma, och sen åker han och tränar andra unga målvakter ett par gånger i veckan.”

  Haukur Hauksson
  Ålder: 25
  Position: Försvarare

  ⁠ ”En golfälskare. En riktig golfnörd. Jag (Simon Thern) har dock precis slagit honom ganska enkelt. Han är ingen som fuskar heller, vilket är bra. Väldigt tajt med Stefan Ishizaki och de delar ’golfrummet’ tillsammans på hotellen."

  Per Karlsson
  Ålder: 31
  Position: Försvarare

  ⁠ "Han är en flitig Hemnetbesökare. Eller flitig. Han är totalt beroende av Hemnet. Så han gav sig själv en paus från sidan och raderade appen från telefonen. Men nu är han tillbaka igen. Han jagar större bostad och vill väl bli mäklare när han är färdig med fotbollen.
  I övrigt? Ingen har någonsin sett honom arg eller förbannad."

  Nils-Eric Johansson
  Ålder: 37
  Position: Försvarare

  ⁠ "Han är vår fader. Han är vår gud. Tryggheten själv både på plan och utanför. Han tar alltid tag i allt. Det är imponerande att en sån gammal jävla gubbe alltid hinner först ut med en tå och petar bort bollarna. Det är jag mest imponerad av allt. När jag (Simon Thern) är 37 år gammal kommer jag knappt kunna gå, men han är fortfarande så jäkla bra."

  ⁠Jesper Nyholm
  Ålder: 23
  Position: Försvarare

  ⁠ "Han är en datornörd. Han spelar massa spel och Counter Strike och allt det där. Annars väldigt avslappnad men tar för sig mer och mer. Det går inte att dribbla av honom för han är sjukt snabb och följsam. Får nästan mest beröm för sin offensiv, men är oerhört bra defensivt.”

  Stipe Vrdoljak
  Ålder: 23
  Position: Försvarare

  ⁠ "Kan han prata? Han kör bara och gnuggar. Ut och tränar, säger ingenting och bara kämpar. Han får en del skit utifrån, men är uppskattad i laget. Så det är kanske bra att han inte kan svenska."

  Sauli Väisänen
  Ålder: 22
  Position: Försvarare

  ⁠ "Hans mamma (Anna-Liisa Tilus) har vunnit Miss Finland. Henne har man ju googlat ett par gånger. Hon är väl i min åldersklass? (Nisse) Men Sauli har inte ärvt hennes skönhet. Han är väldigt lik sin farsa och har samma glasögon. Han fick fel utseende.
  Sauli är för övrigt jäkligt lillgammal och har gift sig tidigt. Vad fan är det om egentligen? Larvar sig en del med Eero Markkanen. Klipper ihop videoklipp tillsammans på hotellrummet."

  Daniel Sundgren
  Ålder: 26
  Position: Försvarare

  ⁠"En enorm toffel. Den största i laget. För några veckor sedan så hittade vi på mycket. Men sista tiden har han skaffat tjej, och då vill han inte träffas alls. När vi ska till Solvalla, där vi hänger ganska mycket, vill han inte följa med längre.
  Vid sidan av fotbollen är han lugn. Inte särskilt rolig. Men ständigt påkopplad när det kommer till uppgifter. Alltid redo, som en scout."

  Hur många googlingar får Saulis mamma innan matchen ikväll?

 5. Följande 3 medlemmar gillade det här inlägget av Zenil:


 6. #1884
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
   

  ⁠Anton Salétros
  Ålder: 21
  Position: Mittfältare

  ⁠ "Han har varit med så länge, Anton. Han är väldigt rutinerad för sin ålder. Salétros har alltid varit en del av det informella spelarrådet. Han är kontakten med de yngre killarna, liksom. En lojal, fin kille som jobbar hårt."

  Simon Thern
  Ålder: 24
  Position: Mittfältare

  ⁠"Det är en vinnare. Simon har vunnit tre av fyra SM-guld sina säsonger i allsvenskan. Han är bra i massa sporter: golf, pingis, tennis, brännboll. Det finns en barnslig entusiasm i allt han gör."
  Sen bryter Simon Thern in själv:
  "Vet du vad Denni Avdic sa? Du är det bästa som hänt AIK under mina två år här. Inte för att du är en bra fotbollsspelare utan för att du är jävligt rolig."
  Nisse:
  "Kul för oss att höra som varit här ett tag... Nä, man kan kanske tro att Thern är självgod men han har glimten i ögat på ett bra sätt."

  Amin Affane
  Ålder: 23
  Position: Mittfältare

  ⁠ "Han gör inte intervjuer. Gillar liksom inte att snacka. Men inom laget säger han väldigt bra saker. Är smart och genomtänkt. Snackar inte skit. Ett energiknippe som alla gillar."


  Kristoffer Olsson
  Ålder: 21
  Position: Mittfältare

  ⁠ "Det är en tråkig jävel. Nädå, men jäkligt avslappnad. Han är inte alls en pratkvarn. Lugn och försiktig. En kille som tar hand om familjen, går ut med hunden och fixar disken. Skötsam. Dessutom har han boy band-looken och det funkar bra för Kristoffer."

  Johan Blomberg
  Ålder: 29
  Position: Mittfältare

  ⁠ "En fin kille. Stark liten jävel. Trevlig person och en bra människa. En kille som pratar mycket och vill in i skiten och gneta."

  Ahmed Yasin
  Ålder: 26
  Position: Mittfältare

  ⁠ "Han har världens bästa strandkropp. Den är riktigt bra. Bästa strandkroppen alltså, men det vetefan om han har en vettig fotbollskropp. Det känns som att han är mer noggrann med att det ska vara en strandkropp snarare än en fotbollskropp. Vid sidan så lever han ett rikt liv: umgås med släkt och vänner. Verkar vara mycket i Örebro."

  Stefan Ishizaki
  Ålder: 35
  Position: Mittfältare

  ⁠ "Han är vår gourmand. Kan allt om mat. Hans brorsa (Carl Ishizaki) har ju en Michelin-stjärna. 'Ishi' är noga med att råvarorna är bra och kan alla restauranger. Om man ska ut och äta med sin partner har Stefan stenkoll på alla bra och nya ställen att gå till."

  Sulejman Krpic
  Ålder: 26
  Position: Anfallare

  ⁠ "Det är svårt att få en bild av hur Sulejman är. Han kan ju inte prata med oss på något sätt. Han var lagkapten i sitt lag i Bosnien och försöker väl hitta sin roll i truppen här. Krpic söker nog sin rang här i gänget. Det märks att han varit med om tuffa klimat på Balkan – man ser liksom på honom att han har levt."

  Denni Avdic
  Ålder: 28
  Position: Anfallare

  ⁠ "Lätt snålast i hela laget. Han är en av de i laget med absolut mest pengar, men ändå snålast. Han tittar ordentligt på vilken mjölk han ska köpa för att hitta den billigaste. Denni glömmer ofta plånboken när saker ska betalas. Han är AIK:s Ove Sundberg. Har han en stor familj men kör i stället runt med en liten golf, i stället för en ordentlig bil. Det tyder på snålhet."

  Eero Markkanen
  Ålder: 25
  Position: Anfallare

  ⁠ "Mumintrollet. Han älskar basket förstås. Brorsan (Lauri Markkanen) till honom är ju i draften till NBA nu. Gillar nog egentligen basket mer än fotboll."

  Daniel Mushito
  Ålder: 17
  Position: Anfallare

  ⁠ "Enorm fysik för sin ålder. Håller aldrig igen. Om Rikard Norling ber reserverna att ta det lugnt gentemot de som ska spela match till helgen så kör 'Mush' ändå på som fan. En enormt härlig kille som kommer lära sig mer framöver. Född 00."

  Henok Goitom
  Ålder: 32
  Position: Anfallare

  ⁠ "Överlägsen fotbollshjärna. Fotbollsfilosofen. Vill gärna diskutera och ifrågasätta det vi håller på med under träningar och matcher. Men alltid på ett konstruktivt vis. Ser nästan allt steget före oss andra."

 7. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Zenil:


 8. #1885
  Medlem
  Reg.datum
  Nov 2010
  Tjena grabbar!
  TS här.
  Kul att se hur tråden fortsatt används långt efter att den skapades. Visar att intresset är stort.

  Någon som kan dela med sig av den här artikeln ang. mirakelmatchen igår?

  Simon Bank: Inget motsvarande på 30 år | Aftonbladet

  Tack på förhand!

  Mvh Farfarfar
  Senast redigerad av farfarfar den 2017-06-11 klockan 05:06.

 9. #1886
  Medlem Konnes avatar
  Gruppering
  Utrensning av parasiterna inom AIK
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Solna
  Citat Ursprungligen postat av farfarfar Visa inlägg
  Tjena grabbar!
  TS här.
  Kul att se hur tråden fortsatt används långt efter att den skapades. Visar att intresset är stort.

  Någon som kan dela med sig av den här artikeln ang. mirakelmatchen igår?

  Simon Bank: Inget motsvarande på 30 år | Aftonbladet

  Tack på förhand!

  Mvh Farfarfar

  Självklart! Många intressanta artiklar som delats här.

   
  Hur långt tillbaka behöver vi gå för att hitta en seger som den här, mot motstånd som det här?
  Tjugo år? Trettio?
  Jag bryr mig inte. Det enda jag vet säkert är att det här är ett landslag som vänt blicken framåt.

  De ville inte gå hem.
  Martin Atkinson hade blåst av, Hugo Lloris hade skrikit PUTAIN! så himlen rodnade, Ola Toivonen hade lett och slagit ett färskt underdriftsrekord med sitt ”jag mår bra, jag mår bra”, spelarna hade varit inne i omklädningsrummet och vänt och kommit ut för att bocka, buga och dansa lite till.
  På läktarna stod tiotusentals svenska supportrar kvar och skrek, applåderade och trummade, helt enkelt för att de inte ville vara någon annanstans, i något annat sällskap än just det här.
  På förhand hade det blåsts upp som en megafredag i Stockholm.
  Radiohead spelade i Globen, Håkan Hellström på Stadion, Justin Bieber hängde på Gärdet, och precis överallt firades studentskivor.

  Skämtar ni?
  Deppa med Thom Yorke när man kan se Andreas Granqvist gå tolv ronder mot Olivier Giroud? Ösa med Håkan när man kan se Jakob Johansson grisa ner Griezmann? Bieber istället för Berg?
  Skämtar ni? Inte en chans.
  När allt var över, när lördagen var på väg in, var det Friends Arena som gungade med löften om att den ljusnande framtid faktiskt är vår.
  Janne Andersson använde sin första säsong som förbundskapten till att stabilisera landslaget, hitta tillbaka till grunderna, lita på en del gamla värden och en del nya spelare – och det här är vad han fick.
  Inte bara en form av självförtroende, lagkänsla och tro på att vi duger. Det hade vi redan.
  Examen: 2–1 mot Frankrike. Världsmästare 1998, europamästare 2000, EM-finalist i somras.
  Räkna gärna efter, men ni kommer inte att hitta en motsvarande svensk skalp på 30 år.
  Inte mot så meriterade motståndare (Spanien hade inte vunnit ett dyft hösten 2006), inte i en tävlingsmatch med betydelse för båda lagen.
  Vad ska vi göra med det, när ljusen slocknat över Solna?
  Å ena sidan finns det all anledning att dras med i segeryran, eftersom det är den här sortens triumfer som får lag att växa. I femton års tid har vi lärt oss att ingenting är omöjligt eftersom vi haft en världsspelare i laget – nu har vi lärt oss att ingenting är omöjligt eftersom Ola Toivonen från Degerfors kan sänka Frankrike i sista sekunden, från andra sidan kommungränsen.

  Inga utrymmen för felval
  Man lär sig genom att göra.
  Å andra sidan finns det förstås all anledning att komma ihåg exakt hur den här matchen såg ut i de 90 minuter som föregick ögonblicket då Toivonen kysste himlen.
  Sverige visste allt på förhand, att de var piskade att vara perfekta i sin defensiv för att ha en chans. Det fanns inga utrymmen för felval, felbeslut eller minsta fusk. 4–4–2-formen var tvungen att sitta där, man valde att ge Frankrike kanterna och räknade med att Andreas Granqvist skulle vinna brottningsmatchen mot Giroud när inläggen kom.
  Sverige gjorde sitt jobb. Till etthundra procent.
  Jakob Johansson repriserade Paris-insatsen, med tusen enkla, korta passningar till rätt adress. Enda gången Granqvist tappade bort Giroud var när fransmannen kom in från sidlinjen efter en skada, inte var där han skulle vara och dunkade in en konstnärsvolley.
  Ola Toivonen var lysande i sitt lojala, försvarsgnuggande, sitt filmande och flängande, men ändå tillräckligt pigg för att kunna jobba ner en boll eller två i anfallsspelet (eller, för den delen, för att göra drömmål från 50 meter). Robin Olsen tog allt han skulle, när han skulle.
  Sveriges uppgift var att tvinga Frankrike att slita för att växla in sin tekniska, individuella överlägsenhet i poäng.
  Och Frankrike var inte särskilt intresserat av att slita, de hade ingen som helst lust att lägga ner något jobb över huvud taget, och när de åker hem så är det till svidande kritik och en nyväckt debatt om vilka som borde spela och inte (efter slutsignalen här dök en banderoll med texten ”Free Karim” upp på den franska sektionen).

  Frenesi, idioti och magi
  När Jimmy Durmaz dängde in 1–1-målet var det symboliskt på så många sätt, och inte bara för att det var han, en halvt utmobbad bänkspelare i negativgänget Toulouse, som skickade in det.
  Durmaz hade ägnat hela första halvlek åt att ha defensivkoll på Benjamin Mendy, han jobbade hem, centrerade och förstärkte backlinjen, men hade ändå konstant koll på kanten bakom sig.
  När rollerna var omvända rusade Mendy in i nacken på Marcus Berg, medan Dimitri Payet var en kvart sen i sitt hemjobb.
  Det där, den totala lojaliteten till en spelidé, räckte för att Sverige skulle klara sig i 90 minuter mot Frankrike.
  Resten hade de Sebastian Larssons frenesi, Hugo Lloris idioti och Ola Toivonens magi till.
  Spelarna pratade om moral och stämning efteråt, att det här minsann är ett Lag med väldigt stort L. Och hur skulle det kunna vara på något annat sätt? De har inga andra alternativ.
  Nu har de fått sin referensmatch, ett bevis på exakt hur långt de kan nå om alla gör vad de måste och någon gör det ingen tror. Slå Frankrike? Ta sig till VM? Vinna en kvalgrupp?
  Alldeles nyss trodde ingen på det. Sedan låg en boll på mittlinjen, ett mål öppet och Ola Toivonen i precis rätt position.
  Ska någon komma och berätta för det här landslaget var gränserna går efter det? - Simon Bank: Inget motsvarande på 30 år | Aftonbladet

 10. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Konne:


 11. #1887
  Medlem rasmuzmelins avatar
  Reg.datum
  May 2012
  Ort
  Öjersjö
  Tjena! Någon som kan länka intervjun med Nyholm?

 12. #1888
  Medlem
  Reg.datum
  Oct 2010
  Citat Ursprungligen postat av rasmuzmelin Visa inlägg
  Tjena! Någon som kan länka intervjun med Nyholm?

  Jesper Nyholm blev ett av vårens stora utropstecken i allsvenskan.
  Att acklimatisera sig till livet i AIK har gått betydligt enklare än vad 23–åringen trodde.
  – Jag tänkte nog att det skulle vara lite mer stjärnfokus, säger han.


  – Jag vill bara spela fotboll, jag vill göra mitt. Jag vill visa hur bra jag är.
  Jesper Nyholms konstaterande går hand i hand med hans spelstil. Sedan ankomsten till AIK har 23–åringen imponerat stort i försvarslinjen med sitt stora lugn och bolltrygghet.
  Klivet från superettan till allsvenskan har ofta visat sig vara längre än vad många tror. I Nyholms fall har det mesta flutit på sedan han lämnade Dalkurd.
  – Det är väl att jag försöker vara påkopplad vid varje sekvens. Blir något fel så vill jag helst prata om det direkt, ”varför blev det fel här, hur kan vi justera det”, förklarar han.
  – Jag försöker att lära mig av allt, alla misstag och så där. Jag vill lära mig hela tiden.

  ”En snäll klubb”
  Mittbacken erkänner att bilden av AIK har förändrats under det senaste halvåret. Från att ha sett på storklubben som tuff och hård har han insett att det snarare är precis tvärtom.
  – Det var mer vänligt än jag trodde. En snäll klubb liksom, säger Jesper Nyholm och utvecklar:
  – Alla juniorer som kommer upp till exempel, de äldre är snälla mot dem samtidigt som de visar respekt tillbaka.

  Hur uppfattade du AIK?

  – Jag tänkte väl att det var lite mer stjärnfokus. Att alla gör sitt, att det ställs höga krav på folk. Det gör det ju så klart, men det är inte så att du blir klippt över benen om du missar en passning.

  ”Många slumpmål”
  AIK:s defensiv har under våren varit oklanderlig. 27 april till 29 maj höll laget nollan fem matcher i rad och har totalt sett bara släppt in sju mål.
  – Den biten är vi jättenöjda med, vi har haft massvis med matcher där vi inte har släppt in några mål. De vi har släppt in har främst varit slumpmål, sådant som man inte kan göra någonting åt försvarsmässigt, säger Jesper Nyholm.
  Offensivt har det gått desto trögare. Bortsett från 3–1–vinsten mot jumbon AFC Eskilstuna har målproduktionen inte varit på topp.
  Det lär vara anfallare som prioriteras under sommarens transferfönster. Redan nu har man hämtat in Nicolas Stefanelli från argentinska Deportivo Defensa y Justicia.
  – Jag tror att alla förstår att vi måste slipa på vår sista tredjedel. Man känner internt inom laget att folk vill hjälpa till så att vi kan göra ännu mer mål. Nu börjar vi också känna varandra bättre så jag tror att allt sådant där kommer komma automatiskt, säger Nyholm.

  Ny tränare
  I ledarstaben skedde det nyligen en förändring då den assisterande tränaren Nebojša Novakovic flyttades ner till klubbens U19–U16–lag.
  Numera finns förre IK Frej–tränaren Bartosz Grzelak vid Rikard Norlings sida, ett bra tillskott om man ska tro Jesper Nyholm.
  – Mitt intryck har varit att han är en väldigt nytänkande tränare med massvis av idéer, men som ändå vill göra det simpla. Typ att ”de här tre–fyra grejerna ska vi kunna” i stället för att bara säga var vi ska anfalla. Jag tycker att jag har fått en väldigt bra bild av Bartosz, säger Nyholm.
  AIK ställs mot Östersund i omstarten den 2 juli hemma på Friends arena. Planen för höstsäsongen är även den kort och koncis, med slutklämmen att hårt arbete lönar sig.
  – Vi måste köra stenhårt, match för match. Sedan är återhämtningen viktig, så att alla håller sig friska och skadefria, säger Nyholm.
  – Man ska bara köra på, tro på det man gör. Då kommer det gå skitbra tror jag.

  Siktar utomlands
  För egen del har han, rent karriärmässigt, kommit en bra bit på vägen. Men självfallet händer det i bland att tankarna svävar i väg.
  – När man var liten var drömmen att spela i högstaligan i Sverige. Nu är det väl att komma utomlands, säger Jesper Nyholm.
  – Italien skulle vara riktigt roligt att spela i. Den dagen kommer, fram tills dess är det bara att fortsätta prestera. Finns inte så mycket mer man kan göra i den här fotbollsvärlden.

  Sex snabba frågor med Jesper Nyholm
  1) Sätt plusbetyg på din egen och lagets insats i vår.

  – ++++ på min egen insats och +++ och ett halvt till laget.

  2) Vilken var er bästa och sämsta match?
  – Den bästa var nog Elfsborg borta. Den sämsta... någon halvlek hit eller dit, ingen speciell.

  3) Vad blir er målsättning för hösten?

  – Ta en match i taget, vinna allihop.
  4) Vilken spelare har imponerat mest i allsvenskan så här långt?
  – Malmö FF:s innermittfältare, Anders Christiansen.

  5) Vilken spelare tror du kommer att dominera i höst?
  – Simon Thern kommer göra det bra i höst. Han kommer öppna hela boken och visa alla vad han kan.

  6) Vilken match ser du mest fram emot?
  – Derbyt mot Djurgården hemma. Det är roligast att spela de matcherna.

 13. Följande medlem gillade det här inlägget av dobeln:


 14. #1889
  Medlem
  Reg.datum
  Mar 2015

 15. #1890
  Medlem
  Reg.datum
  Jan 2015

 16. #1891
  Medlem Hasss avatar
  Gruppering
  Mentala 2(27)
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Orminge
  Citat Ursprungligen postat av AIKhjarta Visa inlägg
  Den är lite jobbig då den listar samtliga spelare i alla lag, i nån form av sortera-och-filtrera funktion.

  Men här kommer AIK:

  AIKDenni AvdicAnfallare1 996 611 kr
  AIKJohan BlombergMittfältare1 262 383 kr
  AIKStefan IshizakiMittfältare1 249 964 kr
  AIKEero MarkkanenAnfallare1 168 030 kr
  AIKRikard NorlingTränare1 140 378 kr
  AIKHaukur HaukssonFörsvarare1 034 653 kr
  AIKBjörn WesströmSportchef981 299 kr
  AIKKyriakos StamatopoulosMålvakt962 936 kr
  AIKAnton Jönsson SalétrosMittfältare882 786 kr
  AIKSauli VäisänenFörsvarare869 875 kr
  AIKPer KarlssonFörsvarare829 222 kr
  AIKPer BystedtOrdförande804 000 kr
  AIKNebojsa Novakovic (sparkad)Tränare750 420 kr
  AIKDaniel SundgrenFörsvarare722 583 kr
  AIKAmin AffaneMittfältare638 095 kr
  AIKOscar LinnérMålvakt606 122 kr
  AIKJesper NyholmFörsvarare496 644 kr
  AIKNils-Eric JohanssonFörsvarare0 kr
  AIKRasmus LindkvistFörsvarare0 kr
  AIKAugustin GomezFörsvarare0 kr
  AIKSimon ThernMittfältare0 kr
  AIKKristoffer OlssonMittfältare0 kr
  AIKDaniel MushituAnfallare0 kr
  AIKNicolas StefanelliAnfallare0 kr
  AIKChinedu ObasiAnfallare0 kr
  AIKHenok GoitomAnfallare0 kr
  AIKPeter WennbergTränare0 kr
  AIKMikael AhlerupVD0 kr


  Top (nånting) i allsvenskan

  HäckenAlhassan KamaraAnfallare3 105 544 kr
  MalmöAlexander JeremejeffAnfallare2 346 636 kr
  AIKDenni AvdicAnfallare1 996 611 kr
  HäckenNasiru MohammedAnfallare1 709 350 kr
  GöteborgSebastian ErikssonMittfältare1 689 000 kr
  MalmöAnton TinnerholmFörsvarare1 642 456 kr
  MalmöPawel CibickiAnfallare1 618 436 kr
  ElfsborgStefan AndreassonKlubbchef1 542 551 kr
  ElfsborgKevin Stuhr EllegaardMålvakt1 511 168 kr
  MalmöOscar LewickiMittfältare1 486 219 kr
  GöteborgThomas RogneFörsvarare1 443 607 kr
  ElfsborgJörgen HornFörsvarare1 439 091 kr
  ÖstersundGraham PotterTränare1 389 687 kr
  JönköpingMats TidstrandOrdförande1 282 743 kr
  MalmöRasmus BengtssonFörsvarare1 276 008 kr
  AIKJohan BlombergMittfältare1 262 383 kr

 17. #1892
  Medlem
  Reg.datum
  Mar 2013
  Hahaha Avdic i topp. Avgå BW!

 18. #1893
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av vinter Visa inlägg
  Hahaha Avdic i topp. Avgå BW!
  Givetvis inte, men nästan.

 19. #1894
  Medlem
  Reg.datum
  Oct 2013
  Citat Ursprungligen postat av vinter Visa inlägg
  Hahaha Avdic i topp. Avgå BW!
  Dessa listor brukar vara ganska intetsägande av diverse anledningar. De kollar väl bara vad de har deklarerat för och listar upp det? Kan ju vara andra inkomster spelare har som syns där, som t ex reklamavtal och dylikt. Tror inte att Nisse är uteliggare heller för att det står att Nisse tjänar 0 öre...

 20. #1895
  Medlem
  Reg.datum
  Sep 2011
  https://www.aftonbladet.se/tester/a/...skillnad/promo

  Om någon aktiv har plus vore denna uppskattad :p

 21. #1896
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Har någon tillgång till denna intervju med BW?
  https://www.aftonbladet.se/sportblad...et-i-aik/promo

 22. #1897
  Medlem
  Reg.datum
  Mar 2015
  ”Vad du än gör så förstärks det i AIK” https://www.aftonbladet.se/a/3j6vwL

 23. #1898
  Medlem
  Reg.datum
  Mar 2015
  Hoppas det vart rätt :)

 24. #1899
  Medlem
  Reg.datum
  Apr 2016
  Forum - Svartgul finns artikeln publicerad av Kpozos spisplatta, 2018-01-29 08:09:00

Sidan 95 av 95 FörstaFörsta ... 4585939495

Liknande ämnen

 1. Aftonbladet: Fotbollsbibeln 2011
  Av AIK15 i forum Övrig sport
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2011-03-26, 14:23
 2. Svar: 9
  Senaste inlägg: 2010-11-23, 12:43
 3. Aftonbladet: "Sveriges bästa på läktaren"
  Av Josman i forum Supportrar
  Svar: 71
  Senaste inlägg: 2010-11-12, 18:56
 4. Kommentarfältet i Aftonbladet och Expressen
  Av Dur och moll omvartannat i forum Media
  Svar: 18
  Senaste inlägg: 2010-08-10, 18:35
 5. VM-Drömelva @ Aftonbladet
  Av Elmtoft i forum Övrig sport
  Svar: 3
  Senaste inlägg: 2010-06-01, 16:44

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •