Resultat 1 till 14 av 14

Ämne: [Problem] Forumet laddar inte i Safari

  1. #1
    Medlem Tjerna till landslaget!s avatar
    Gruppering
    "Min tid med er, på läktaren, den har precis börja
    Reg.datum
    Jul 2010

    [Problem] Forumet laddar inte i Safari

    Har upplevt på senare tid att med safari går det inte att komma åt AIKforum.
    Någon annan som upplevt samma sak? För om man senare går in på mobilen så funkar det bra. (skriver detta från min mobil)
    Om inte är det bara att stänga tråden.

  2. #2
    JEE
    JEE är inte uppkopplad
    Medlem
    Gruppering
    Gnaget Inferno
    Reg.datum
    Jan 2012
    Får samma problem. Kanske kan ta det snacket i "riktiga" feedback tråden, om nu inte jättemånga har samma problem.

  3. #3
    Medlem UppsalaMarcuss avatar
    Gruppering
    Bondegnagare
    Reg.datum
    May 2010
    Ort
    Uppsala
    Citat Ursprungligen postat av JEE Visa inlägg
    Får samma problem. Kanske kan ta det snacket i "riktiga" feedback tråden, om nu inte jättemånga har samma problem.
    Den tråden är stängd. Så kör på här..

  4. #4
    Medlem Tjerna till landslaget!s avatar
    Gruppering
    "Min tid med er, på läktaren, den har precis börja
    Reg.datum
    Jul 2010
    Kom för första gången in idag!
    Btw den är stängd...

  5. #5
    Grundare/Administratör
    Reg.datum
    Apr 2010
    Jag tror inte att det har något att göra med Safari i sig då jag använder Safari både på jobbet och hemma.

    Kvarstår problemet för dig/er?

  6. #6
    Medlem
    Reg.datum
    May 2010
    när jag ska kolla AIKforum via min iphone så brukar man få ladda sidan 4-5 gånger innan de funkar.. står att datanätverk inte är tillgängligt eller något liknande.. endast på AIKforum för när man 1 sek efter testar något annat funkar det utan problem.

  7. #7
    Medlem
    Gruppering
    Dalabrigaden
    Reg.datum
    Jul 2010
    Ort
    Falun
    Citat Ursprungligen postat av Keka Visa inlägg
    när jag ska kolla AIKforum via min iphone så brukar man få ladda sidan 4-5 gånger innan de funkar.. står att datanätverk inte är tillgängligt eller något liknande.. endast på AIKforum för när man 1 sek efter testar något annat funkar det utan problem.
    Samma här, inte konstant men kanske 3 gånger av 10

  8. #8
    Medlem Tjerna till landslaget!s avatar
    Gruppering
    "Min tid med er, på läktaren, den har precis börja
    Reg.datum
    Jul 2010
    Citat Ursprungligen postat av Victor Visa inlägg
    Jag tror inte att det har något att göra med Safari i sig då jag använder Safari både på jobbet och hemma.

    Kvarstår problemet för dig/er?
    Problemet kvarstå, men inte lika mycket längre.

  9. #9
    Medlem Joffes avatar
    Gruppering
    GI
    Reg.datum
    Mar 2011
    Nu använder inte jag Safari utan Firefox och stöter på det här problemet titt som tätt. Ibland när jag ska gå in på forumet så kommer det bara "sidan kan inte visas" och när jag försöker igen så funkar det.

    Ni som har samma problem: Vad har ni för bredbandsleverantör? Jag har nämligen haft Tele2 adsl 8mbit och har aldrig haft det här problemet. Det började nu när jag bytte till Telia fiber 100/10.

  10. #10
    Medlem
    Gruppering
    Black Army #27 AIK Fraktion Norr
    Reg.datum
    Sep 2010
    Ort
    Gävle
    Samma sak på min S2 och jag kör med 3

  11. #11
    Medlem Tjerna till landslaget!s avatar
    Gruppering
    "Min tid med er, på läktaren, den har precis börja
    Reg.datum
    Jul 2010
    Börjar mer och mer misstänka att felet ligger hos bredband bolaget än hos safari som joffe påpekade.
    För när jag är hemma funkar inte AIKForum. Men när jag är någon annanstans funkar det galant.

  12. #12
    Medlem
    Gruppering
    Fullast på Bussen
    Reg.datum
    Mar 2011
    Jag ska helt ärligt påstå att jag tror det ligger hos servern AIKforum ligger på.
    Det kvittar varifrån jag går in nämligen, vare sig det är mobilen, hemma, skolan eller hos någon av mina vänner.
    Sidan kan "vara nere", men några refresher senare så är den uppe igen.

  13. #13
    Medlem Tjerna till landslaget!s avatar
    Gruppering
    "Min tid med er, på läktaren, den har precis börja
    Reg.datum
    Jul 2010
    Citat Ursprungligen postat av Dtwo Visa inlägg
    Jag ska helt ärligt påstå att jag tror det ligger hos servern AIKforum ligger på.
    Det kvittar varifrån jag går in nämligen, vare sig det är mobilen, hemma, skolan eller hos någon av mina vänner.
    Sidan kan "vara nere", men några refresher senare så är den uppe igen.
    Fast för mig räcker inte "några" refresher. Det kan dröja flera timmar innan den är uppe igen.

  14. #14
    Medlem
    Gruppering
    Fullast på Bussen
    Reg.datum
    Mar 2011
    Citat Ursprungligen postat av Tjerna till landslaget! Visa inlägg
    Fast för mig räcker inte "några" refresher. Det kan dröja flera timmar innan den är uppe igen.
    Jag tror det är att du har dåligt tålamod och ger upp rätt lätt.
    För mig är det fem minuter som gäller.

Liknande ämnen

  1. Här bryr vi oss inte om Syrianska
    Av Burk-Janne i forum Blandat
    Svar: 16202
    Senaste inlägg: 2018-11-11, 18:48
  2. [Problem] Kan inte se profil eller ser fel profil
    Av AIKtilljagdör i forum Forumet
    Svar: 27
    Senaste inlägg: 2012-02-16, 19:44
  3. Problem med YouTube-klipp på forumet
    Av FreakShow i forum Blandat
    Svar: 2
    Senaste inlägg: 2011-12-12, 17:54
  4. Svar: 4
    Senaste inlägg: 2011-06-01, 12:04

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •