Sidan 9 av 9 FörstaFörsta ... 789
Resultat 161 till 164 av 164

Ämne: Introducera dig själv!

 1. #161
  Medlem FlyingSheeps avatar
  Gruppering
  Fullast på Bussen
  Reg.datum
  Aug 2011
  Citat Ursprungligen postat av SuperGnaget1891 Visa inlägg
  Utgår från att det ligger nånstans mellan 1 och 7205


  :)
  Smart ;)

 2. Följande medlem gillade det här inlägget av FlyingSheep:


 3. #162
  Medlem
  Gruppering
  Norra Ståplats
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Södermalm
  Jag heter Samuel, är född det gyllne året 1995 och gillar AIK. Jag bor på Söder där jag även går i skola. Hittade till Råsunda första gången 2006, mina kusiner kom upp från gbg och våra familjer satt på Södra mot ifk. Hejat på gnaget har jag alltid gjort, men det var då jag förstod vilka vi var, vad vi stod för och att folk faktiskt sjöng på fotboll.

  2013 hittar ni mig på Norra och sporadiskt på Golden Hill. Jag är han med de gula byxorna. Om jag av någon anledning inte har mina gula byxor på mig så är jag den spinkigt långa killen vars närsynthet gör att jag inte riktigt är med på vad som händer på planen.
  Senast redigerad av Samulama den 2013-02-19 klockan 13:08.

 4. Följande 5 medlemmar gillade det här inlägget av Samulama:


 5. #163
  Medlem Alltidgnagets avatar
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Råsunda Stadion
  Jag heter Andreas och är snart 19 år gammal. Jag satte min fot på Råsunda för första gången 1999 när AIK körde över Fiskrens med 2-0 och året efter så köpte farsan mitt första säsongskort på östra. Lärde mig redan i dagisåldern att Bajen är pundare & dif är apor så jag fick med andra ord en ordentlig uppfostran. Genom åren har jag sett AIK spela mot storlag som Arsenal, Napoli och CSKA.

  Befinner på mig Norra Ståplats där jag innehar ett årskort men även på Hovet när ekonomin tillåter.

 6. Följande 4 medlemmar gillade det här inlägget av Alltidgnaget:


 7. #164
  Medlem
  Reg.datum
  Mar 2012
  Ort
  Stockholm
  AIK:are sedan födseln. En tradition som gått i arv från far och farfar (även om mina två bröder på märkliga vägar har kommit att sympatisera med var sin del av hifdif). Farfar var som tonåring med och byggde Råsunda. Pappa såg sin första match där 1954 (GAIS). För min del dröjde det nog till 1982 innan han tog med mig dit första gången.

  Jag bodde under min barndom i en annan landsända, omkring 50 mil från Råsunda, så mina besök på vår hemmaplan från den tiden är lätträknade. Under flera år var mina enda AIK-matcher de då vi mötte Örgryte på bortaplan. Nån vänlig person i bekantskapskretsen hejade uppenbarligen på dem och erbjöd mig skjuts och övernattning (det var en bit till Göteborg med). -Superkul! Särskilt eftersom vi nödvändigtvis måste se matchen i deras klack. Det gällde att hålla en låg profil när det blev mål, om man säger så...

  Där jag växte upp (i norra bohuslän) fanns ingen annan gnagare, så vitt jag vet. Det här var på den tiden IFK Glenneborg spelade UEFA-cupfinaler var och var annan vecka, när dom inte vann SM-guld, så när det gällde fotboll var ju de allmänna sympatierna rätt lätta att identifiera. Att heja på AIK var inte så besvärande som man skulle kunna tro. Möttes mest med ett förvånat och nedlåtande småleende. (Jobbigt nog!)

  Hur det nu var så flyttade jag hem till Stockholm så fort jag kunde. (Två dagar efter studenten). Då kunde jag mer aktivt följa mitt lag. Det här var i början av 90-talet och en rätt bra tid att hitta till Råsunda igen. Men skiftarbete och barn gjorde ändå att jag så här i efterhand känner att jag missade festen. CL upplevde jag till exempel endast på TV. När jag ser tillbaka på det nu känns det obegripligt! Hur kunde det ske?

  Jag tog så småningom igen det när jag säsongen 05 började jobba som publikvärd. Jag ville dra mitt strå till stacken och få en chans att se klubben på lite närmare håll. -jag kan verkligen rekommendera varje gnagare att pröva detta. Jag fortsatte med det jobbet till och med säsongen 10, men kände att det fick räcka med det (för den här gången).

  Nu är det familjeläktaren med yngste sonen (den äldre fastnade inte för lagsporter öht) som gäller.

  Ja, som ni märker, fotboll är min grej. Jag går på någon eller några hockeymatcher om året. Kanske en innebandymatch och tänker åtminstone tanken att jag vill gå på bandyderbyt. Livet är förhoppningsvis långt och nån gång i framtiden kanske intresset för AIKs övriga sektioner ökar...

  Jag har skrivit och producerat en Råsundahyllning (under namnet "U.P.A.": "Sång Till Sprucken Betong" -Kolla gärna upp den på Spotify, om ni inte redan har hört den!

 8. Följande 10 medlemmar gillade det här inlägget av LokF:


Sidan 9 av 9 FörstaFörsta ... 789

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •