Sidan 3 av 3 FörstaFörsta 123
Resultat 41 till 48 av 48

Ämne: Vad kan VI göra för att rädda AIK-hockey?

 1. #41
  Medlem
  Gruppering
  De Alm Kritiska
  Reg.datum
  Jul 2010
  Ort
  Norrtälje
  Citat Ursprungligen postat av GnagetHarBomber Visa inlägg
  fast då var ju det inget vidare snitt förens i slutspelet? AIK Hockey har gjort så gott man kan för att få dit publik.

  Visst att grundserien är mest en enda lång transportsträcka men så fort det blev derbyn eller slutspel så sålde vi ju slut på minuter. Med andra ord måste intresset finnas för hockeyn, men bara om det går bra då eller?
  Samma som vanligt, dom som går dit för AIK Hockeys skull är där även i grundserien så ofta dom kan. Dom som går dit för upplevelsen kommer när det hettar till som Derbyn eller slutspel. Vårt spel och spelarmaterial håller inte sån kvalité att marginalare / hockeyintresserade kommer till hovet för den sakens skull. Har försökt få med kompisar arbetskamrater osv på matcher flera gånger ibland hakar någon på men oftast tycker dom att vafan gå och se botten hockey i HA eller uselt spel i SHL nej tack.

 2. #42
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2014
  Ort
  Lund
  Det här är lösningen på hockeyns överlevnad!!

  Om AIK hade haft en egen tv-kanal som sänder alla sina egna matcher med uppföljande intervjuer och med en dokusåpa-insyn i laget! Då hade det skapats en fräckare stjärnstatus över spelarna och laget! Folk skulle känna igen sina lirare och spelarna hade nog märkt av ett helt annat stöd! Istället för att bryta sig ur ligan kan man bryta sig ur TV-monopolet som inte har ett skit att erbjuda AIKs fans! Med dagens mediabevakning är det omöjligt att konkurrera med andra TV-utbud! Det är fler gnagare som har koll på vilken bonde som söker ny fru än vilket nr Viktor Ekarv har på ryggen! För att locka nya unga fans till hockeyn, killar som tjejer, krävs en coolare insyn i klubben! Vilken spelare vill dra till V.Frölunda och bli halvtjenis på avenyn när alla hockeytokiga fans bor i Sthlm? Just nu är det hockeyns överlevnad! Följer man krigarsåpan på tv'n är chansen mycket större att man tar sig till arenan när det vankas fight! Om AIK skulle sälja 7000 säsongsabonemang till "Hockeyliv" skulle det betala av en bra del av produktionen! Helt plötsligt finns en ny marknad för sponsorer och andra inkomster! Likt andra såpor kan man alltid dra in cash på "ring o rösta"! Drömmen är en egen AIK-hockeykanal som pumpar ut sponsorer och balla reportage om spelare, junisar, ledare och Legender! Matcherna bör hålla bättre bildkvalité och kommentatorer än dagens skit vi får! S-24 och andra hockeymördare kan få köpa in sig på AIK's egna reportage och matchbilder! Äkta vara! Självklart så kommer detta kosta och det krävs cash och affärssinne! Därför måste vi tyvärr bjuda in våran värsta antagonist i Sthlm-Hockey-Liv-såpan! Det kanske kan vara coolt att spana in Yrgården framför spegeln och se deras manikyrträningar! Rivaliteten skulle gynnas! Kanske t.o.m en final i Madison Square Garden i slutet av säsongen! Det är bara ett önsketänkande! Jag ser hellre en TV-Final i ett skattebefriat paradis! Låt fansen ringa in och rösta om vilka femmor och spelare som ska stå på isen! Fansen coachar, tränarna får spela ett parti schack, eller vilken ny utmaning nu fansen vill se! Som chef och programledare är det bara Mats Mördarn Thelin och Joakim Thåström som är tillfrågade! För AIK i tiden! Robin Rubio

 3. #43
  Medlem MatsMatsRubarths avatar
  Gruppering
  DSM & ASK
  Reg.datum
  Sep 2011
  Ort
  Bromma
  ^
  Nog för att själva sporten hockey är ett jippo, men vad har du rökt?

 4. Följande 4 medlemmar gillade det här inlägget av MatsMatsRubarth:


 5. #44
  cSx
  cSx är inte uppkopplad
  Medlem cSxs avatar
  Gruppering
  DSM
  Reg.datum
  Apr 2013
  Ort
  Stockholm
  Vad i helvete...?

 6. #45
  Medlem rockholgers avatar
  Reg.datum
  Mar 2014
  Måste va ett ironiskt inlägg som är menat att spegla lite av vad hockeyn blivit. Han parodiserar helt enkelt.

 7. #46
  Medlem
  Reg.datum
  Apr 2013
  Egen hockey kanal... 2% av alla som "gillar" AIK på feijan var på Hovet i dag och såg ett lag som krossade moraträsket genom att stressa, spela smart och ta 3 poäng. De 98% som inte visade ett AIK-hjärta missade allt detta.

  Min övertygade inställning är att det är vi som älskar AIK som kan rädda AIK hockey genom att fylla hovet, ge sponsorer en anledning att ta oss på allvar och våga tro på den andan vi fick de på isen i kväll. Att vi i som ÄR AIK, är något att räkna med. Att vi som älskar AIK stöttar laget i med- och motvind. Att när himlen verkar vara grå, kommer vi till Hovet och stöttar våra krigare.

  Att ha en kanal som visar matchen till plastsupportrar, är inte lösningen. Att det finns gnagare i avlägsna hörn av detta avlånga land, kan jag förstå. Att de 160000 ska kunna se matchen från soffan, tänker jag inte stötta.

  Fyll Hovet!
  Fyll era hjärtan med svart-gul kärlek!
  ÄR AIK!

 8. #47
  Medlem
  Gruppering
  De Alm Kritiska
  Reg.datum
  Jul 2010
  Ort
  Norrtälje
  Nåja grejen är ju tyvär så att man redan kan se matcherna hemma i soffan och detta med ett avtal som AIK tjänar väldigt lite på, om AIK istället ägde sina sändningar så skulle vi ha precis samma situation med den skillnaden att AIK tjänade mer på alla dom som väljer att stanna hemma. Dock som någon sagt så har hockeyligan eller vad det kallas ett avtal med TV och ska vi spela HA / SHL så får vi finna oss i det. Tror det annars skulle gynna klubbarna enormt att sända sina egna matcher speciellt storklubbarna, men det är som sagt inte ens en möjlighet.

 9. #48
  M9
  M9 är inte uppkopplad
  Medlem M9s avatar
  Reg.datum
  Nov 2010
  Ort
  Stockholm
  Ingen puckad kampanj! - AIK Hockey

  Ta chansen och stöd vår kassa som skall användas till att stärka truppen.

  Nu har du chansen att stärka vår spelartrupp. Överskottet går direkt till vår spelarbudget.

  Sätt in minst 299 kr till bg 479-6819 och glöm inte att skriva ditt namn och adress, så vi vet vart vi skall skicka pucken. Antalet puckar är begränsat till 999 st.

  Pucken kommer att säljas även i AIK Shop och på Hovet.

  AIK hoppas på många fler mål med din insats.

  Tack på förhand!

 10. Följande medlem gillade det här inlägget av M9:


Sidan 3 av 3 FörstaFörsta 123

Liknande ämnen

 1. Vad ska vi göra med hockeyn?
  Av AlltidAIK1 i forum AIK Ishockey
  Svar: 57
  Senaste inlägg: 2015-03-04, 04:18
 2. Dags att göra nått åt supporterfientligheten
  Av Nidhögg i forum Övrig supporter/läktarkultur
  Svar: 170
  Senaste inlägg: 2011-10-07, 21:39
 3. Operation Rädda AIK
  Av legendarisk i forum AIK
  Svar: 24
  Senaste inlägg: 2010-11-14, 12:50
 4. RÄDDA GF !
  Av hypnot1cc i forum AIK Fotboll
  Svar: 10
  Senaste inlägg: 2010-09-03, 14:24

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •