Sidan 1 av 11 123 ... SistaSista
Resultat 1 till 20 av 216

Ämne: Tränarfrågan 12/13 (fd behålla perra)

 1. #1
  Guld
  Gäst

  Tränarfrågan 12/13 (fd behålla perra)

  Helt jävla vansinnig värvning på TVÅ år.
  TVÅ år!

  Nu är det laget på isen som spelar men det finns inget positivt alls i spelet.
  Han lyfter ej laget, efter timeouterna blir allt bara värre, helt otroligt dåligt.

  Spelar är dåliga, värvade från allsvenskan eller avdankat skit, ett fåtal med potential underpresterar.

  När huvuden börjar rulla, rullar tränarens först.
  Så är branschen och det måste ske, så här dåliga varken kan eller FÅR AIK vara.

  Huvudstadens elitlag, en skam.
  Isidor vrider sig i graven...

 2. #2
  Medlem KennyPaveysDobbars avatar
  Gruppering
  DSM
  Reg.datum
  May 2010
  Inget är Perras fel. 3/4 mål idag är rent slarv, slarv, slarv. Det är inte taktiken det är fel på, det är spelarna som passar fel, dribblar, tappar puck. Vi kommer inte vinna en enda match förens vi slutar bjuda motståndarna på 3 mål per match. Vi måste kämpa för våra medans vi ger dem mål.

 3. #3
  Medlem Tjerna till landslaget!s avatar
  Gruppering
  "Min tid med er, på läktaren, den har precis börja
  Reg.datum
  Jul 2010
  Helt rätt tråd start!
  Inte så insatt i hockeyn, men va fan att anställa en tränare vars timrå åkte ner i kvalserien förra året är bara brist på fantasi.

 4. #4
  Medlem Wesströms Skäggs avatar
  Gruppering
  Bengal i anal
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  STHLM
  Citat Ursprungligen postat av Tjerna till landslaget! Visa inlägg
  Helt rätt tråd start!
  Inte så insatt i hockeyn, men va fan att anställa en tränare vars timrå åkte ner i kvalserien förra året är bara brist på fantasi.
  Fanns inte så många alternativ just då. Gozzi var sugen på Eldebrink men han hade kontrakt. Dock stod Eldebrink utan kontrakt någon månad efter Perra blev anställd.Och Mats Waltin var det nog INGEN(förutom Gozzi) som ville ha då han är apa.
  Senast redigerad av Wesströms Skägg den 2012-09-27 klockan 22:49.

 5. #5
  Medlem
  Reg.datum
  Jan 2012
  Citat Ursprungligen postat av KennyPaveysDobbar Visa inlägg
  Inget är Perras fel. 3/4 mål idag är rent slarv, slarv, slarv. Det är inte taktiken det är fel på, det är spelarna som passar fel, dribblar, tappar puck. Vi kommer inte vinna en enda match förens vi slutar bjuda motståndarna på 3 mål per match. Vi måste kämpa för våra medans vi ger dem mål.
  Håller helt med, så ni menar att det är Perras fel att dom slarvar in alla mål?. Det är ju förfan vuxna människor som spelar på isen ska vi byta blöja på spelarna också?. Det ja menar är att Perra ska inte behöva ta all skit för att Gozzi har värvat dåligt och ja kanske inte är den bästa tränaren som fanns men denna tråden är bara omogen att skriva nu min mening.

 6. Följande 3 medlemmar gillade det här inlägget av gnagetforever:


 7. #6
  Medlem
  Gruppering
  Irriducibili
  Reg.datum
  May 2010

  Avgå "Perra Johnsson.

  Citat Ursprungligen postat av Tjerna till landslaget! Visa inlägg
  Helt rätt tråd start!
  Inte så insatt i hockeyn,
  Du kanske ska hålla din talan efter det?

 8. Följande 10 medlemmar gillade det här inlägget av Enoch:


 9. #7
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Jag har länge hävdad att Gozzi's insats är över värderad.
  Är oerhört tacksam över hur AIK utvecklades från bottenlag till bra elitserie lag. Alla hyllade Gozzi och hans geniala värvningar.
  Jag personligen hävdade att det var Melin och hans sosse hockey som vände AIK. Han fick spelare att överprestera. Nollor blev stjärnor. AIK var en lagmaskin där alla spelade för klubbmärket.

  Melin var inte mycket för att toppa laget. Även om en spelare gjorde dåliga byten så fick de fortsätta att spela. Det gav en trygghet åt spelarna som gjorde att de vågade mer.

  Tyvärr så försvann Melin. Antingen för att han blev penga girig (vilket AIK borde ha matchat) eller att han inte fick den General Manager rollen han ville ha (vilket hade varit ett hot mot Gozzi). Oavsett orsaken så är det Gozzi's ansvar att Melin drog. Melin borde ha fått sin General manager roll och sitt extremt långa kontrakt han ville ha.

  Perra är tyvärr helt fel person för AIK. "ja men det fanns inga andra" Nej, kanske inte. Men det är fortfarande Gozzi's fel som valde att inte signa Melin.

  Så som AIK hockey spelar nu är det sämsta jag sett på över 10år. Man måste agera nu för att inte åka ut ur elitserien. Perra måste tyvärr bort.
  "skador"

  Spelarna har ingen kämpa glöd. Om man förlorar matchen: Gå ut och slåss på plan. Visa att ni bryr er om vinst eller förlust. Råka av misstag tackla domare. Vad som helst!

  Som AIK spelar nu så skulle sämsta spelaren genom tiderna Klubertanz platsa i laget. AIK vs APA i kvalserie blir inte kul.

  Truppen är så tunn i år att man har juniorer utan namn på ryggen spelande. Spelare som var 30-40kg lättare än HiV spelarna.

 10. Följande 5 medlemmar gillade det här inlägget av shompa:


 11. #8
  Medlem KennyPaveysDobbars avatar
  Gruppering
  DSM
  Reg.datum
  May 2010

  Re: Avgå "Perra Johnsson.

  Ja visst saknar man Melin alltid. Hade vi fått behålla honom tror jag att truppen innehållit bättre spelare också.

  Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

 12. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av KennyPaveysDobbar:


 13. #9
  Medlem
  Reg.datum
  Sep 2012
  Hur fan kan man ersätta Melin med någon som har tränat ner ett lag i en kvalserie? D e fan att man ska behöva oroa sig för hockeyn nu när fotbollen e inne i guldstrid o europaspel.

 14. #10
  Medlem GnagarPatriks avatar
  Reg.datum
  Jan 2011
  Ort
  Stockholm
  Jag skulle knappast gråta om han fick gå iaf, Perra saknar ledarskap och taktiskt kunnande, det syns inte minst på isen där spelarna ser helt förvirrade ut stundtals. Perra är inte rätt man att vända den här nedåtgående trenden, och med en viss Eldebrink utan kontrakt just nu, som under flera år gjort ett gediget jobb i Schweiz, så hade det iaf kliat i mina fingrar att göra en förändring på tränarposten...

 15. #11
  Guld
  Gäst
  Når det blev klart att Melin drog försvann även Salle, Rosén gjorde en kovändning och flera stora frågeteckan uppstod.
  Spelare som kommit har enbart varit avdankade (Melin/Pirnes, Josefsson) och hockeyallsvenskt material.

  Vad hände med allt snack om de stora namnet?
  Ingen vill spela för Perra?
  Ingen vill spela för AIK som haft ett blodbad i våras/somras?

  Pinsamt.
  Nu behövs nån auktoritär person som kan få igång spelarna.
  En Bert Robertsson med AIK hjärta får gärna födas.

 16. Följande medlem gillade det här inlägget av Guld:


 17. #12
  Supermoderator Erics avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Det läskiga med Perra är saknaden av taktik. Känns som man bara sagt "Ok, nu går vi ut och har roligt" och ingen vet hur de ska agera i situationer. Det att jämföra med åren innan då man väldigt ofta såg hur spelarna gjorde när de vart pressade i vissa situationer.

  Sedan Josefsson och Viklund som backpar i PP är ju fortfarande ett stående skämt.

 18. #13
  Supermoderator Erics avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Namnet på tråden kanske var lite klantig, men ändå en relevant trådstart. Vi låter den vara öppen men kom med diskussioner och inte bara "avgå".

  /mod

 19. #14
  Medlem Puritys avatar
  Gruppering
  Råsundafetto
  Reg.datum
  Apr 2011
  Ort
  Kungsholmen
  För att vara ärlig så var väl vår start av säsongen rätt "väntad". Ser man på det hela med öppna ögon så tappade vi namn som Bång, Gynge, Salmonsson, Rosén, Nemeth, Svensson, Pavlikovsky, McDonell och Fasth. Vilket var vår totala stomme innehållandes bl.a. vår främsta målskytt, vår främsta framspelare och seriens bästa målvakt. Tillsammans med större och fysiska spelare som Bång, Nemeth och McDonell.

  Till råga på allt så tappade vi dessutom Melin, som under sin tid i klubben knappt tagit ett felbeslut och som avgjort/påverkat bra många matcher genom viktiga time-outer i tidiga lägen i matcherna för att ändra matchbilden. En lugn och harmonisk ledare som laget lyssnade på och som samtidigt lyckades få fart på spelarna när det behövdes i vissa lägen.

  Vad vi hade kvar i somras var nu ett halvt lag (som dessutom i säsongsupptakten varit ganska skadedrabbat). Vi värvade bra namn som Broc Little och Daniel Larsson och lyckades låna en väldigt lovande Nicklas Jensen. Vi fyllde dessutom på med lovande juniorer som bl.a. Janmark-Nylén. Bra så långt. Men sen tog det stopp. Namn som Josefsson, Hynning, Melin, Pirnes och Frisk kändes i mina ögon inte som värvningar som skulle lyfta laget - snarare tvärtom. Nu är vi bara sex omgångar in i serien och vissa spelare har inte ens spelat särskilt mycket pga skador. Men ska vi få fart på laget och dessa spelare som är vår nya stomme så krävs något extraordinärt.. Jag hoppas att Gozzi har ett ess i rockärmen att plocka fram, då han uppenbarligen såg något i spelarna som kommer att ge oss positiva resultat i framtiden.

  Utöver de nya spelarna så ersattes dessutom Melin med namnet Per-Eric Johnsson. En tränare som tidigare i sin karriär bland annat hunnit med att ta SM-guld med Färjestad, men som även blivit sparkad av bottenlaget Timrå. Då jag inte har lika bra koll på Perra som på övriga laget så känns ett uttalande här från min sida inte på sin plats. Men man kan ju iaf konstatera att karln har meriter, både positiva och negativa. Att fylla upp kostymen efter Melin tror jag inte han kommer lyckas med. Ett väldigt svårt uppdrag dessutom med tanke på hur bra Melin gjorde det. Innan man börjar ropa på hans avsked är det kanske läge att ge honom lite mer matcher då vi som sagt bara är sex matcher in i serien.

  Ska avsluta mina tankar med Gozzis uttalande "I år går vi för Guld". Det kunde verkligen inte kommit vid en sämre tidpunkt (halva laget utbytt, ersatt tränare, förlorat seriens bästa målvakt, poängplockare och målskytt). Jag, och många med mig som förväntade sig ett steg tillbaka i år sett mot tidigare säsonger frågar oss fortfarande - Hur tänkte du där?
  Senast redigerad av Purity den 2012-09-28 klockan 08:54.

 20. #15
  Medlem GnagarPatriks avatar
  Reg.datum
  Jan 2011
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av Purity Visa inlägg
  Utöver de nya spelarna så ersattes dessutom Melin med namnet Per-Eric Johnsson. En tränare som tidigare i sin karriär bland annat hunnit med att ta SM-guld med Färjestad, men som även blivit sparkad av bottenlaget Timrå. Då jag inte har lika bra koll på Perra som på övriga laget så känns ett uttalande här från min sida inte på sin plats. Men man kan ju iaf konstatera att karln har meriter, både positiva och negativa. Att fylla upp kostymen efter Melin tror jag inte han kommer lyckas med. Ett väldigt svårt uppdrag dessutom med tanke på hur bra Melin gjorde det. Innan man börjar ropa på hans avsked är det kanske läge att ge honom lite mer matcher då vi som sagt bara är sex matcher in i serien.
  Att han har vunnit SM-guld med Färjestad säger inte mig någonting faktiskt. Dels för att han delade tränarskapet med Tommy Samuelsson det året, och dels för att Färjestad alltid varit ett av de stabilaste lagen i svensk hockey.

  Färjestad vann ju SM-guld två år senare igen med Tommy Samuelsson, så inte för att framstå allt för bitter just nu men jag tror ändå att guldet 2009 var mer Samuelssons förtjänst än Perras...

 21. #16
  Medlem
  Reg.datum
  Aug 2011
  Citat Ursprungligen postat av GnagarPatrik Visa inlägg
  Att han har vunnit SM-guld med Färjestad säger inte mig någonting faktiskt. Dels för att han delade tränarskapet med Tommy Samuelsson det året, och dels för att Färjestad alltid varit ett av de stabilaste lagen i svensk hockey.
  .
  Svårt att vinna guld med den ÖVERLÄGSNA trupp han hade när han tog guld med färjestad.
  Tror inte de va någon av tränarnas förtjänst alls. Vem som helst skulle typ kunna göra det!

 22. Följande medlem gillade det här inlägget av charlie:


 23. #17
  Medlem Kbsans avatar
  Reg.datum
  Jun 2011
  Loosermentaliteten måste iväg, känns så jävla skitnödigt, kolla bara på intervjuerna med snubben, känns inte som han har något driv överhuvudtaget.
  Vad jag sett av Hultin tidigare år känns han som en jävligt driven ledare, mycket bra pondus.
  Mats då, snacka lite med han innan Brynäs på ritorp, han såg helst ut att vilja åka hem o kolla en rulle o käka chips istället för att åka in till Hovet o driva fram grabbarna.
  Så mer jävla driv på tränarna, känn så fruktansvärt energilöst, sprider säkert ut sig bland spelarna, vet dock inte hur de är i omklädningsrummet, men kan tänka mig från vad man sett vid sidan av.

 24. #18
  Medlem Puritys avatar
  Gruppering
  Råsundafetto
  Reg.datum
  Apr 2011
  Ort
  Kungsholmen
  Citat Ursprungligen postat av GnagarPatrik Visa inlägg
  Att han har vunnit SM-guld med Färjestad säger inte mig någonting faktiskt. Dels för att han delade tränarskapet med Tommy Samuelsson det året, och dels för att Färjestad alltid varit ett av de stabilaste lagen i svensk hockey.

  Färjestad vann ju SM-guld två år senare igen med Tommy Samuelsson, så inte för att framstå allt för bitter just nu men jag tror ändå att guldet 2009 var mer Samuelssons förtjänst än Perras...
  Mycket möjligt. Alldeles för dåligt insatt i det för att uttala mig om saken. Faktum kvarstår ju dock att han var med och vann. Däremot säger ju det inte speciellt mycket om hans tränaregenskaper, då det precis som det sagts var delat ledarskap samt ett riktigt bra lag som han och Samuelsson basade över. Om Perra är rätt man för AIK idag är dock en helt annan fråga. Har vi inte svaret redan nu så lär vi ju ha det om 4-5 matcher om förlusterna fortsätter att trilla in.. Något måste ju uppenbarligen göras i alla fall. Byter vi inte tränare och spelsätt är det ju läge för förändringar i spelartruppen. Eller varför inte både och?

 25. #19
  Medlem GnagarPatriks avatar
  Reg.datum
  Jan 2011
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av charlie Visa inlägg
  Svårt att vinna guld med den ÖVERLÄGSNA trupp han hade när han tog guld med färjestad.
  Tror inte de va någon av tränarnas förtjänst alls. Vem som helst skulle typ kunna göra det!
  Har ingen koll på vad för spelare de hade det året, men i så fall ytterligare en anledning att inte imponeras av Perras enda egentliga merit.


  Jag är väl väldigt bitter just nu antar jag men ju mer jag tänker på det desto mer känner jag bara att jag vill ha bort Perra. Lindgren kan lika gärna ta sitt pick och pack och dra han också, för som ansvarig för backarna så har han till synes gjort ett ännu bedrövligare jobb.

  Fortsätter vi gå på knäna även med ny tränare så får jag väl äta upp min kritik mot Perra, och isf får Gozzi bära hundhuvudet som inte värvade ihop ett bättre lag. Men jag tror helt enkelt inte på någon bättring under Perras styre och vi borde agera medan vi ännu inte är helt avsågade.

  Eldebrink + Norström vore drömnamnen, Hultin kan fortsätta som assisterande och samla erfarenhet. Bedömer honom som ett intressant namn för framtiden.

 26. #20
  Medlem
  Gruppering
  Smokinglirarna
  Reg.datum
  Oct 2011
  Ort
  Kungsholmen
  Citat Ursprungligen postat av GnagarPatrik Visa inlägg
  Att han har vunnit SM-guld med Färjestad säger inte mig någonting faktiskt. Dels för att han delade tränarskapet med Tommy Samuelsson det året, och dels för att Färjestad alltid varit ett av de stabilaste lagen i svensk hockey.

  Färjestad vann ju SM-guld två år senare igen med Tommy Samuelsson, så inte för att framstå allt för bitter just nu men jag tror ändå att guldet 2009 var mer Samuelssons förtjänst än Perras...
  Han vann väl iofs två SM-guld med FBK. Strömberg fick sparken och Perra tog över efter jul. Rätt skall va rätt.

Sidan 1 av 11 123 ... SistaSista

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •