Resultat 1 till 2 av 2

Ämne: Någon som vill hjälpa AIK med souvenirer?

 1. #1
  Medlem
  Gruppering
  ASK
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Aspudden - STHLM

  Någon som vill hjälpa AIK med souvenirer?

  En liten uppdatering och förfrågan om HJÄLP för att hjälpa AIK Hockey:

  Någon gång i december kände jag att jag ville göra något för AIK Hockey som blöder ekonomiskt. AIK Hockey har format mig, och många andra, som supporter och jag är evigt tacksam sektionen. Jag älskar inte hockey men jag har säsongskort och går på alla matcher jag kan för att det är AIK (och så tycker min son att det är fantastiskt kul, han har till och med beskrivit hur han "älskar lukten på Hovet"). Hur som helst... Jag var rädd för att vakna upp en dag och läsa i tidningen om hur AIK Hockey gått i konkurs och hur jag inte försökt göra något för att förhindra det, utöver det självklara att gå på matcherna.

  Hockeyn har i dag inga pengar. Man har heller inga direkta souvenirer att tala om. Det är AIK Merch som säljer på Hovet, där en liten del går till hockeyn medan jag vill ta fram souvenirer där exakt all vinst går till hockeyn. 100 procent. Jag vill göra det här för att jag älskar AIK och för att jag vill att AIK Hockey ska överleva. Dessutom har jag för mycket fritid nu när jag inte längre bloggar.

  Så i ett försök att försöka hjälpa AIK Hockey satte jag ihop en grupp sköna lirare som helt ideellt jobbar för att ta fram souvenirer. Saker och ting rullade på, och tack vare bra kanaler lyckades jag få en AIK-sponsor att stå för trycket på en första uppsättning t-shirts, ett annat tryckeri har lovat att bjuda på 200 infoblad som vi ska kunna dela ut på Hovet för att informera om vilka vi är och så sent som i dag blev det klart att en Råsunda FC-sponsor går in med 6000 kronor i startkapital!

  De 6000 kronorna skulle räcka till typ 200 t-shirts. Säljer man dem för 150 kronor styck är det en ren vinst på 24 000 kronor rätt till AIK Hockey! Men där tanken i första hand är att ta fram ytterligare ett par plagg för att utöka vinsten och därefter börja skänka pengar till hockeysektionen.

  Min förhoppning har hela tiden varit att det ska fungera lite som The Black Shop rent stilmässigt, men med mer varierat utbud. Som sagt, vi har en grupp sköna människor med i vår lilla stängda grupp på Facebook men jag säger inte nej till någon mer person som är duktig grafiker/illustratör i Illustrator/InDesign. Någon som känner sig manad att hjälpa AIK Hockey på riktigt? Tanken är, om det här slår väl ut, att vi ska kunna hjälpa andra sektioner. Kanske damerna och innebandyn, eller om så önskas AIK Fotboll. Men nu är det full fokus på AIK Hockey som gäller.

  Sedan undrar jag om någon sitter inne på ett bra namnförslag på gruppen. Visst, det är inte superviktigt då vi inte är en supportergrupp, men eftersom vi ska regga en hemsida är det ju bra om vi har ett namn.

  Vi är givetvis öppna för fler som vill sponsra det här projektet som jag är övertygad om kan bli riktigt bra. Frågor, förslag och funderingar kan tas här, via PM, mejl eller via telefon.

  Kan tillägga att vi fått OK från AIK Merch och även HS, även om vi givetvis kommer att dubbelkolla med dem (HS äger såvitt jag vet AIK-skölden) innan något går i tryck, men klart är att de gärna ser oss hjälpa AIK Hockey.

  Mvh Joakim
  joakim@rasundafc.se
  070-726 85 62


 2. #2
  Medlem
  Gruppering
  ASK
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Aspudden - STHLM
  ...ska tillägga att AIK Merch säger sig vara beredda att hjälpa till och även sälja grejerna, samma sak med Black Army. Och jag funderar på flera kanaler runt om i Stockholm, företag/affärer/spelbutiker med AIK-koppling.

Liknande ämnen

 1. Souvenirer/produkter
  Av Victor i forum AIK
  Svar: 2687
  Senaste inlägg: 2019-06-25, 13:49
 2. Svar: 20
  Senaste inlägg: 2012-12-19, 22:16
 3. Svar: 5
  Senaste inlägg: 2012-10-23, 09:41

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •