Resultat 1 till 2 av 2

Ämne: Möten gällande hockeyn säsongen 14/15

 1. #1
  Medlem GoldenHills avatar
  Reg.datum
  Aug 2011
  Ort
  Stockholm

  Möten gällande hockeyn säsongen 14/15

  Ett första hockeymöte ägde rum i lördags den 25 april. Ett mycket givande möte där många saker kom fram. Bland hur illa det var i ekonomin. Vad Rudslätt hade haft att röra sig med etc etc. Helt enkelt hur säsongen sett ut.

  Beslutet om att INTE gå in och förlora mot Rögle togs av Notan och enbart Notan. I AIK spelar man för sin heder. Man lever efter AIK-stilen. Det är något som AIK som klubb aldrig kommer att rucka på. Allt som har hänt efter denna säsong har tagit riktigt hårt och inte bara för enskilda personer utan hela klubben. Det blir alltid konsekvenser efter vissa handlingar både på gott och ont.

  Det som inte är bra är att man får slita ännu hårdare för att övertyga företag att stötta AIK som sponsorer men det kommer även ut bra saker. En sak som kom fram och som många av oss ha eftersökt länge, är möten med hockeyn.

  Under kommande säsong så kommer det att hållas fler möten. AIK kommer bli öppnare mot oss supportrar och framför allt öppnare för säsongare och medlemmar i AIK.

  Vi kan ställa krav på AIK, och gör vi det på rätt sätt så kommer man att lyssna.

  Här kan vi lägga upp information om när möten, årsmöten etc kommer att ske.

 2. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av GoldenHill:


 3. #2
  Supermoderator Erics avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Bra trådstart. Jag mailade under förra året några gånger till Birath och frågade efter de öppna träningarna vi haft under tidigare säsonger då jag alltid funnit dem bra och intressanta. Nu behöver de egentligen i mitt tycke inte vara någon träning utan räcker gott och väl med ett möte.

  Jag hoppas man tar tag i detta och har möte 3-4 gånger under varje år. Försäsong, 2x under säsongen och efter säsongen. Det viktiga med mötena som jag ser det är till stor del också att förklara tidigare handlingar som inte blivit besvarade samtidigt som man visar vad som man kommer göra inom den närmsta framtiden.

  Precis som man gjorde angående Bäckman. Som personer själva frågade Rudslätt om Carson. Som jag själv frågade om Bäckström. De är uppgifter som inte kan lämnas under en pågående säsong eller förhandling men som verkligen jag uppskattar att få reda på hur och vad man tänkte.

Liknande ämnen

 1. Vad ska vi göra med hockeyn?
  Av AlltidAIK1 i forum AIK Ishockey
  Svar: 57
  Senaste inlägg: 2015-03-04, 04:18
 2. Säsongen på nya arenan
  Av Aijo1891 i forum AIK Fotboll
  Svar: 64
  Senaste inlägg: 2012-08-16, 16:35
 3. Svar: 0
  Senaste inlägg: 2012-03-29, 19:12

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •