Sidan 5 av 6 FörstaFörsta ... 3456 SistaSista
Resultat 81 till 100 av 106

Ämne: AIK - Modo (20111119)

 1. #81
  Medlem
  Gruppering
  DSM, AIK
  Reg.datum
  Jun 2010
  Ort
  Lidingö
  Haha "svikare"
   

 2. Följande medlem gillade det här inlägget av SuttonHoo:


 3. #82
  Medlem danis avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Kungsholmen
  Citat Ursprungligen postat av Johan1891 Visa inlägg
  Enligt mig ska man stå kvar och sjunga, skrika oavsett resultat och tid. Alla ni som går hem tidigare för att resultatet går emot bör genast avgå. Que sera sera vi håller på AIK!
  Jag tänker inte försvara mig för jag vet min ståndpunkt.

  Förresten Johan1891, 15 år: var det kul på kids zone idag?
   

 4. #83
  Medlem Owliis avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Södermalm
  Citat Ursprungligen postat av dani Visa inlägg
  Johan1891 15 år: var det kul på kids zone idag?
  Klart som fan att man ska stanna kvar även om man ligger under. Hur ska folk veta att ni är "äkta" när ni går hem tillsammans med alla medgångare?
  Stå upp för fan.
   

 5. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Owlii:


 6. #84
  Medlem Labans avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Västerås
  Jag befinner mig just nu utomlands för att fira min far som fyller år och att se han bedrövad och pratades om kvalserien på sin egen 50 årsdag är bara ren ångest.
  Nu ska jag ut och kasta nånting på hotellrummet med gais-flagga i fönstret och sen efter födelsefirandet utnyttja hotellets Gratis öl bestämmelser tills jag glömt att vi spelat idag.
   

 7. Följande medlem gillade det här inlägget av Laban:


 8. #85
  Medlem danis avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Kungsholmen
  Citat Ursprungligen postat av Owlii Visa inlägg
  Klart som fan att man ska stanna kvar även om man ligger under. Hur ska folk veta att ni är "äkta" när ni går hem tillsammans med alla medgångare?
  Stå upp för fan.
  Snacka inte äkta mannen. "Äkta fans" ekas i klacken och att vissa sjunger med i den gör mig illamående.

  Jag är inte ute efter att skaffa bästisar via AIKforum eller att få någon form utav status. Dem som vet att jag alltid ställer upp för AIK är de som känner mig, så förstår inte vad du vill komma fram till faktiskt?

  Jag går när jag måste, som exempelvis idag. 2-4 med 2 min kvar och brådis, Check.

  Önskar dock att jag kunde stannat längre så jag kunde få skrika efter Nemeths avgång. Jävla fjun!
  Senast redigerad av dani den 2011-11-19 klockan 21:14.
   

 9. Följande 3 medlemmar gillade det här inlägget av dani:


 10. #86
  Medlem Johan1891s avatar
  Reg.datum
  May 2011
  Citat Ursprungligen postat av dani Visa inlägg
  Jag tänker inte försvara mig för jag vet min ståndpunkt.

  Förresten Johan1891, 15 år: var det kul på kids zone idag?
  Aldrig haft roligare!
   

 11. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Johan1891:


 12. #87
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Drog också när pucken satt i öppen kasse... Fick höra att man var en svikare av klacken.. Jag kommer garanterat vara på plats mot Timrå men det känns ytterst tveksamt att de sk "äkta fansen" på golden Hill kommer vara där? Ingen skugga över er som alltid är på plats men det blir lite löjligt när hela klacken som är mer än dubbelt så stor son den brukar vara skanderar svikare till oss trogna som går match efter match...
   

 13. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av War Machine:


 14. #88
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2010
  man går inte hem innan matchen är slut! punkt slut 3 poäng mot brynäs
   

 15. Följande 3 medlemmar gillade det här inlägget av Pegasus:


 16. #89
  Medlem
  Gruppering
  DSM, AIK
  Reg.datum
  Jun 2010
  Ort
  Lidingö
  Citat Ursprungligen postat av War Machine Visa inlägg
  Ingen skugga över er som alltid är på plats men det blir lite löjligt när hela klacken som är mer än dubbelt så stor son den brukar vara skanderar svikare till oss trogna som går match efter match...
  Tack. Du skrev det åt mig.
  En fråga bara, får jag kolla din biljett?
   

 17. #90
  Medlem zebrahatts avatar
  Gruppering
  Gnaget Inferno
  Reg.datum
  May 2011
  Ort
  Stockholm
  Jag är av samma åsikt, kan man inte stanna 1 minut extra som det var kvar på matchen när pucken satt i tom kasse? Jag minns att någon snackade om att det måste vara sjukt plågsamt för spelarna när dom kollar upp på läktarna innan till exempel en tekning och ser halvtomma läktare (Så som det varit hela säsongen). Men jag tror att det är mer plågsamt när halva publiken reser sig upp innan matchen är slut och går. Det inger inget självförtroende direkt.

  Och när jag ändå är här kan jag passa på och klaga lite på RM och GP. Varför satt inte Markus i målburen idag? Hans självförtroende har varit på topp sedan derbyt och det är riktigt korkat att vi inte drog nytta av det. Att man sedan hela tiden klagar på den lilla publiken som kommer till hovet är väl förståeligt, men när det kommer en större publik (6000pers) så kämpar man inte överhuvudtaget? Hade medgångarna som faktiskt kom idag fått se en vinst så hade definitivt majoriteten gått på fler matcher iår. Nu är jag inte lika säker.
   

 18. #91
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av SuttonHoo Visa inlägg
  Tack. Du skrev det åt mig.
  En fråga bara, får jag kolla din biljett?
  Kör inte med biljett... Har årskort :)
   

 19. #92
  Supermoderator Vasas avatar
  Gruppering
  Kritiker
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Vasastan
  Känner mig tom på något konstigt sätt. Vet inte varför.
   

 20. #93
  Medlem Tjerna till landslaget!s avatar
  Gruppering
  "Min tid med er, på läktaren, den har precis börja
  Reg.datum
  Jul 2010
  Efter Regn, Kommer Solsken....
   

 21. #94
  Medlem GnagarPatriks avatar
  Reg.datum
  Jan 2011
  Ort
  Stockholm
  En otroligt blek insats idag, inför välfyllda läktare dessutom. Hade verkligen förväntat mig en uppryckning nu efter derbysegern och allt, men jag antar att laget inte är bättre än så här helt enkelt.

  Begriper fan inte vad dem sysslar med i de två första perioderna, tror dem att segrar kommer av sig själv eller!? Kräver ingen snygg, välspelad hockey men åtminstone en gedigen kämpainsats i 60 minuter. Men idag verkade dem nöja sig med enbart 20.

  Blir fan inte klok på det här gänget känner jag... En livsviktig streckmatch, på HOVET, vår HEMMABORG(!!!), inför välfyllda läktare och allt... Och de går ut och spelar som ett gäng slapphänta skolpojkar? Om det här är allt dem förmår prestera då kan man lika gärna ställa in sig för en ångestladdad kvalserie redan nu.
   

 22. Följande medlem gillade det här inlägget av GnagarPatrik:


 23. #95
  123AIK
  Gäst
  Ibland så kan de blåsa kalla stormar, ibland så kan himlen vara ganska grå, men när det gäller laget som vi älskar så skiner solen snart på oss ändå.
   

 24. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av 123AIK:


 25. #96
  Medlem
  Gruppering
  Årets Hatare 2011
  Reg.datum
  Aug 2010
  Vilka var det som svek i går egentligen? Dom 6000 på läktarna, varav hälften(?) gick i ren frustration med dryga minuten kvar av en avgjord match, eller dom åsnor på isen som måste ha missuppfattat att man måste passa pucken till en spelare med samma färg på tröjan som en själv för att kunna anfalla, och att man måste skjuta för att göra mål? Folk verkar tro att det ända man ska göra som supporter är att älska och ge utan att kräva något tillbaks, det funkar inte så om man som supporter har lite ambitioner och vill se ett lag som faktiskt skulle kunna vinna något någon gång.

  Kritik ska delas ut när den är befogad och man har rätt att gå med 60 sekunder kvar av en match när "spelarna" tror att dom är något dom inte är. Älskvärda är dom inte, dom ska tillbaka till rinken och rusa mellan linjerna tills dom kräks, och förstå att dom måste svettas för att få övertag över motståndarna. Det är okej att dra en slashing över näsbenet på en back när det går trögt, det får inång hela matchen, publiken inräknad. Var inte så jävla mesiga där ute, klipp till för fan! Lyssna inte på muppen Renberg när han försöker få bort kroppskontakt från hockeyn, börja tacklas, börja slåss, få ett psykologiskt övertag redan innan pucken släppts genom att se läskiga ut. Och sluta peta med klubban i sarghörnet.

  Nu är vi där man hamnar med en mentalitet som bara handlar om att ge villkorslöst, man får lata bleka spelare som tror att samtliga kan spela till sig en seger på egen hand, det var väl inte ert handledskott som tog er till proffshockeyn? "Tuffingarna", jag tittar på er............ Sen tittar jag på RM och frågar hur fan tänker du när du inte låter Markus stå? Man flyttar aldrig på en målvakt som är het, jag det är nästan så jag vill att du ska få sparken för det är så jälva dåligt gjort av dig, nu kan vi glömma sådana insatser för Markus sida när han inte ens får stå efterföljande match när han stoppat 48 jävla skott. Nej men sätt in en Fasth som i år varit ojämn och desutom låg nerbäddad förra veckan, gör det....

  Jag frågar igen, vilka svek igår? /Han som inte gick men som förstår dom som gjorde det
   

 26. Följande 10 medlemmar gillade det här inlägget av Kollektiv1945:


 27. #97
  Medlem danis avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Kungsholmen
  Citat Ursprungligen postat av Kollektiv1945 Visa inlägg
  text
  Kung! Äntligen någon på detta forum som blir förbannad efter att se våra "hockeykrigare" vika ner sig match efter match. Varje match står flertalet kvar och applåderar och hyllar spelarna till skyarna. Varför? /Torskar vi dock med 8-0 men spelarna kämpar så de sprutar blod ur käften är jag nöjd.

  Vi har sämst trupp på pappret men spelarna tror att de är bättre människor än volentärer i Afrika, smartare än Einstein, snabbare än Bolt etc. FAN BÖRJA KÄMPA ERA JÄVLA SOPOR.

  Vi vann mot Djurgården för att vi kämpade mer än dem, det är då vi vinner matcher. Vi har inte tillräckligt bra spelare för att spela dåligt men ändå vinna. Och hur jävla svårt kan det vara att kämpa? Det är det enda man begär...


  Blir man inte förbannad, har man ens då några känslor? Jag buar ut spelarna efter en skit match och det gör jag för att dem förtjänar det då och det vet dem. Önskar dock att de själva kunde visa känslor när allt går åt helvete också. Dra en högerkrok i nyllet på en motståndare, VISA VILJA, VISA HUNGER, VISA PASSION, tack...
  Senast redigerad av dani den 2011-11-20 klockan 12:07.
   

 28. Följande medlem gillade det här inlägget av dani:


 29. #98
  Supermoderator Vasas avatar
  Gruppering
  Kritiker
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Vasastan
  Citat Ursprungligen postat av Kollektiv1945 Visa inlägg
  Lång text
  Plus ett!
   

 30. #99
  Medlem vAIKtors avatar
  Gruppering
  Gnaget Inferno
  Reg.datum
  Jul 2010
  Citat Ursprungligen postat av Vasa Visa inlägg
  Plus ett!
  Gilla knappen finns av en anledning.
   

 31. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av vAIKtor:


 32. #100
  Medlem
  Reg.datum
  Aug 2010
  Skillnaden mellan AIK och Dif:

  När halva AIK-publiken lämnar med en minut kvar tar det hus i helvete och en fet debatt blossar upp.

  När hela Dif-klacken lämnar med 15-20 minuter kvar är det endast ett fåtal som opponerar sig:P
   

Sidan 5 av 6 FörstaFörsta ... 3456 SistaSista

Liknande ämnen

 1. Modo - AIK (20110922)
  Av AIK15 i forum Hockeymatcher
  Svar: 87
  Senaste inlägg: 2011-09-24, 14:06
 2. AIK - Modo (20110305)
  Av GavleGnaget1891 i forum Hockeymatcher
  Svar: 538
  Senaste inlägg: 2011-03-07, 16:23

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •