Sidan 1 av 4 123 ... SistaSista
Resultat 1 till 20 av 77

Ämne: Betygsätt Spelarna Ishockey

 1. #1
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010

  Betygsätt Spelarna Ishockey

  Här kan vi betygsätta hockeyspelarna som i tråden med nästan samma namn som skapades av AIKmittliv för fotbollen!

  Kan dock ej tillföra nåt om Växjö hemma då jag missade hela matchen.

 2. #2
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2010
  Du menar från match till match?

  Om det är så, så kan jag ju föst och främst säga att det är dags att gå tillbaka till det vinnande koncept man använde sig av förra året, med lite brunk och jävlar anamma.

  Jag såg knappt Blomdahl tacklas igår, likaså Bång. Steen skjuter på tok för lite och bröderna måste komma mer in på mål. Just nu är det mycket fastkörningar i hörnen.
  Videll gör det bra, när det går hem. Men måste spela mer för laget. Salle, rör på fötterna. Sjukt snabb och måste utnyttja det. Och var inte så rädd! Smäll på.
  Kom till skott tidigare istället för att finlira.

 3. #3
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2010
  rosén är kung

 4. #4
  Medlem hultass avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Här kommer mina (simpla) betyg efter matchen mot Växjö.

  Godkända: McDonell

  Resten bör nog ta sig en funderare.

 5. #5
  Medlem
  Gruppering
  Kärringar på Norra, Goldenhill och Gyllenekorgboll
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Östermalm, Stockholm
  Rosén G+

 6. #6
  Medlem GoldenHills avatar
  Reg.datum
  Aug 2011
  Ort
  Stockholm
  Viklund, Rosén, Gynge får alla godkänt. Ahlströmarna och Steen får alltid ner pucken i offensiv zon även om det inte blir mål. McDonell klart godkänt.

 7. #7
  Medlem
  Gruppering
  Vi som gillar att slå någon/något med en driver!
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Stockholm
  Tänkte vara lite ambitiösare och skriva ner vad jag tycker om var och en från säsongsstart fram till nu....

  MÅLVAKTER

  Viktor Fasth (VG). Fortsätter på inslagen väg. Har vinnarskallen kvar. Stabil.

  Markus Svensson (IG-x2). Hur sätter man ett lägre betyg än IG minus? Vet inte men det är värt att prova då Svenssons insats i Gnaget skall bedömas. Så långt från godkänt man kan komma på betygsskalan.

  BACKAR

  Fredrik Svensson (G-). Gjort sköna insatser som forward i år men är sällan lika rejäl på backen som förra säsongen. Utvisningen som avgjorde matchen mot Växjö senast var dock ett skämt och kan inte lastas på honom.

  Dick Tärnström (G+). Gör alltid jobbet och gör det ofta bra. Fortfarande vass framåt. Inne på lite många mål bakåt men har samtidigt väldigt mycket istid, så det är kanske lite missvisande?

  Patrik Nemeth (IG+). Inledde säsongen fullständigt bedrövligt men har blivit bättre och bättre. Tror att han kan vända den här säsongen till något riktigt bra. Formkurvan pekar iaf åt rätt håll tycker jag.

  Tobias Viklund (VG). Största positiva överraskningen på backsidan i år. Bra fart på rören men var är poängen?

  Fredrik Carlsson (G). Inte spelat så mycket men varit ok då han varit på isen utan att utmärka sig.

  Jonas Liwing (G-). Började säsongen fantastiskt bra men har dalat allt eftersom. Precis som i +/- ligan där han gått från toppen till botten.

  Stefan Johansson (IG). Ja, vad säger man? Gått från landslagsklass till "borde lånas ut till Almtuna" på mindre än en säsong. Inte bra Stef. Saknar troligtvis Carlsson men det är fortfarande individer vi pratar om här, och bedömer.

  Josh MacNevin (G). Dålig fart på isen men får G för sin inställning och attityd. Har inte briljerat men har heller inte gjort bort sig.

  Christopher Aspeqvist (G-). Lite klen i agerandet emellanåt i egen zon men det ser jag mer som orutin. Försöker även offensivt. Blir spännande att fortsätta följa och se hur han utvecklas.

  FORWARDS

  Richard Gynge (VG). Gynge sliter på och fortsätter att stå rätt placerad i anfallszon. Vill ibland mer än vad han kan men killen har en underbar inställning och är en kämpe!

  Joakim Nordström (G-). Kanske blev Jocke lite för uppskriven innan säsongen? Kan vara svårt att leva upp till. Har blandat och gett lite för mycket. Riktigt bra när han väl glänser till.

  Daniel Rudslätt (G-). Rudan skall vara en av stötte(s)pelarna i laget och det har väl gått lite sådär, milt sagt. Nyttig i defensiven vilket ger ett G, men på tok för osynlig i anfallszon.

  Daniel Bång (IG+). Ibland ser vi en skymt av den Bång vi känner till, och som vi vet kan så bra - men det är på tok för sällan för att få godkänt. Ser ändå ut att vilja ta itu med skiten och vända på trenden.

  Christian Sandberg (IG). Sandbergs dåliga centerspel i år har varit direkt orsak till ett antal insläppta puckar bakåt. Jobbar förvisso på framåt men får det inte att lossna där heller. Har egentligen inte varit så orolig för firma Sandberg/Bång men nu har ändå 20% av säsongen gått och de har bara skrapat ihop 5 poäng tillsammans. Högt tid att börja få till det snart...

  David Lillieström-Karlsson (G). Bra energi och fart men är ändå ganska osynlig när han får chansen. Ett framtidslöfte som på ett imponerande sätt har kämpat till sig en A-lagsplats.

  Johannes Salmonsson (G-). Härlig skridskoåkning och bra fart men tar på tok för dåligt ansvar på isen. Många markeringsmissar som gett upphov till stora problem i egen zon. Skön inställning och kreativitet i anfallszon dock.

  Oscar Steen (G). Kämpar på men inte med riktigt samma frenesi som förra säsongen? Betydligt sämre tekare i år och har bara 2 ynka tacklingar reggade på sig. Behöver kanske en ny omgivning?

  Linus Videll (VG+). Är värvad för att göra poäng och det gör han. Med besked. Har fått kritik för sin lite loja spelstil och att han inte skulle jobba hemåt - men den kritiken tycker jag känns orättvis. Han är trots allt i toppen av +/- ligan också.

  Twinsen (G-). Får ofta problem när de blir nertryckta i egen zon men är samtidigt de som tillsammans med Steen kanske varit bäst på att låsa fast pucken i motståndarnas zon i år och skapa långa anfall. Behöver bli effektivare dock för de släpper fortfarande in fler mål än vad de gör framåt.

  Patric Blomdahl (G+). Har gått från buse till typ snällast i laget, hur gick det till? Startade säsongen med en otrolig energi och var bitvis bäst i laget men har mattats på slutet. Fortfarande klart godkänd i år dock.

  Robert Rosén (MVG). Bäst i klassen! Vilket nyförvärv! Har gjort allt vi önskade av honom och mer därtill.

  Resten av spelarna har spelat för lite för att bedömas.
  ----------

  Melin/GP (G-). Verkar kunna få ihop gruppen även i år och skapa bra stämning. Har dock tagit en hel del tveksamma beslut under matcherna (alt. helt utebliven coachning när det sett ut att behövas som mest)? Melin verkade också oroväckande pressad/stressad efter Växjö senast.

  Hela laget (G). Trots lite gnissel resultatmässigt har vi flest målskyttar av alla lag i Elitserien och vi har fler poäng än vid samma tid förra säsongen. Hade dock förväntat mig en betydligt bättre utveckling än vad jag sett från en hel del spelare i år. Bättre inställning behövs också generellt framöver om vi skall ta oss någorlunda säkert till slutspel. Mer skyttegravsslit, mindre räkmacka. Annars blir det en streckstrid om en KS-plats i år igen.

  Det som ändå talar för laget är att det är inte nu vi ska vara som bäst. Många lag som till slut gör riktigt bra säsonger har genom åren startat skralt. Vi får helt enkelt bara hänga med på Hovet och se hur det utvecklar sig...

  Edit: Publiken (IG+). De som är där försöker i alla fall men 3.400 pers? Kom igen nu...
  Senast redigerad av Happy Gilmore den 2011-10-20 klockan 10:55. Anledning: justerade några betyg

 8. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Happy Gilmore:


 9. #8
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  Drar också ihop betyg från hela säsongen!

  Målvakter
  V. Fasth: 4 - Har varit grym och räddat oss flera poäng! 5:a om det inte vore för Djurgårdsmatchen.
  M. Svensson: Kommentarer överflödiga....

  Backar
  F. Svensson: 2 - Har varit lite sisådär så här långt. Finns defenetivt utrymme för förbättring!
  Dick: 3 - Tillför laget mycket rutin och är en viktig backkugge. Dock har han börjat bli alltför seg i vändningarna.
  Nemeth: 2 - Började som en stor katastrof men har spelat upp sig någorlunda de senaste omgångarna.
  Viklund: 4 - Förmoderligen vår bästa back! Duktig tvåvägsback!
  Fish: 2 - Svårbedömd då speltiden varit begränsad men han har inte gjort bort sig när han har spelat.
  Liwing: 1 - Började bra men har tappat något enormt och lagets hackkyckling är en säkerhetsrisk i defensiv zon.
  Steff: 0 - Har underpresterat något enormt och långa anfall i offensiv zon brukar sluta med att Steff dräller med pucken vid blåa.
  Josh: 2 - Har inte sett någonting av honom i år men vad jag hört så ska han vara någorlunda bra.
  Aspeqvist: 2 - Utmärker sig inte nämnvärt på isen. Vilket är både en för- och nackdel.

  Forwards
  Gynge: 3 - Står ofta rätt och hans snärtiga handledsskott har ersatts av ett lika hårt slagskott! Ganska bra än så länge!
  Jocke Nordström: 2 - Blixtrar till ibland men har inte varit dominerande i säsongsinledningen.
  Rudan: 2 - Sliter bra i defensiven och det är hans styrka. Dock gör han inte många poäng framåt.
  Bång: 1 - Inte alls varit bra och det vet han om själv. Förhoppningsvis kan det lossna nu!
  Sampa: 0 - Total katastrof! Faktiskt, han har underpresterat nått enormt och det är bara att hoppas att det (liksom Bång) kan lossna nu!
  Lillieström-Karlsson: 2 - Inledde bra men har fallit ut nu de senaste matcherna. Dock ett extremt spännande framtidsnamn.
  Salle: 2 - Här måste man ha lite tålamåd då han är lite gänglig och det efter sin skada. Godkänd.
  Steen: 2 - Förväntade mig mer av Steen och det är bara att hoppas att det vänder. En fantastisk tvåvägsforward i sina bästa stunder!
  Videll: 4 - En riktig klasspelare med bra poängskörd och bra +/- statsitik.
  Bros: 1 - Har inte fått det att lossna och som man sa sedan premiärmatchen för dem, de borde ta och lägga på sig några kilon muskler.
  Blomman: 3 - En riktig lagspelare som är bäst i laget på att täcka skott. Saknar dock den lite rivigare sidan från honom!
  Rosén: 4 - Vet inte om det ska bli en 4 eller en 5, jag är elak och ger en 4. Trots det är han lagets bästa spelare!
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  R. Melin: 2 - Måste kunna skälla ut spelarna när han tar time-out. Annars är han en komplett hockeytränare!
  G. Persson: 2 - Se ovan..
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Hela Laget: 2 - Helt okej, hade förväntat mig bättre resultat men en fin säsongsinledning räddar betyget till en 2:a
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Publiken: 1 - Vill inte ropa "Medgångssupportrar" men det är fan dags att komma nu! Skandaldåliga publiksiffror!


  Kent McDonnel kan jag inte bedöma mer än att han får en 5:a för sin förgående säsong i AIK.
  Senast redigerad av Karl Berg den 2011-10-21 klockan 10:38.

 10. #9
  Medlem KennyPaveysDobbars avatar
  Gruppering
  DSM
  Reg.datum
  May 2010
  Citat Ursprungligen postat av Karl Berg Visa inlägg
  Publiken: 1 - Vill inte ropa "Medgångssupportrar" men det är fan dags att komma nu! Skandaldåliga publiksiffror!
  Varför betygsätter du inte publiken som faktiskt är där istället?

 11. Följande 4 medlemmar gillade det här inlägget av KennyPaveysDobbar:


 12. #10
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  Citat Ursprungligen postat av KennyPaveysDobbar Visa inlägg
  Varför betygsätter du inte publiken som faktiskt är där istället?
  Publiken sköter sitt jobb men det är svårt att få till "tryck" när det endast är 4.000 pers.

 13. #11
  Medlem
  Gruppering
  Vi som gillar att slå någon/något med en driver!
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Stockholm
  AIK - Brynäs 29/10 på Hovet.

  +++

  De enda som får plusbetyg idag är publiken och övriga anställda av AIK Hockey. För allt av isen var riktigt bra. Kids Zone, Livestudion, digitala matchprogrammet, publiksiffran etc etc. Bra jobbat!


  ---

  På isen däremot får INGEN godkänt utan samtliga spelare och ledare borde vara missnöjda med sin insats. Relativt billiga insläppta mål bakåt och total impotens framför motståndarnas kasse.

  Och de som förtjänar en helt egen personlig sågning är:

  Viklund - Snacka om att spela på marginalen hela matchen. Hade bara superröta som inte totalhavererade helt in public, och då var han ändå inne på 3 av 4 baklängesmål om jag inte såg fel? GP kan inte ha varit nöjd.
  Aspeqvist - Kan ha varit absolut sämst på plan. Tog ett otal felbeslut idag och avrundade sitt antiklimax med en osnygg vurpa som bäddade för 0-4. Så jävla illa.
  Rudan - Verkar helt ha tappat gnistan? Riktigt illa det också eftersom han faktiskt är en av de spelare som vi verkligen behöver ha i form där ute.
  Salle - Så många initiativ, så många kraschlandningar. Det är svårt att göra mål när man inte ens får iväg pucken mot målet.

  Sen var det inte helt snyggt när...

  ...Victor A kör rakt in i Dicken så att Brynäsarna kommer 3 mot 1 och gör 2-0.
  ...McNevin blir rundad och frånåkt som värsta jullen (blev dock inte mål, tack Fasth).
  ...Steen missar markeringen på sin kille vid minst två av målen. Iskall form.

  Tyckte mig notera också att de två kedjeformationer som enligt mitt tycke har det absolut tyngst - twinsen/Nordström och Steen/Rudan/Gynge - båda var inne på två mål bakåt respektive. Lite talande i så fall.

  -------
  Edit: Måste bara lägga till en sak så här dagen efter. Egentligen var det flera i laget som gjorde en helt ok match på sitt sätt och marginalerna var verkligen inte med oss. Men spelar man 0-4 inför ett taggat Hovet så kan det inte bli några godkända betyg, så är det bara.

  Vi har ett snorsvårt schema framför oss den närmsta tiden. Kan vi hoppas på lite medstuds och att grabbarna överraskar oss (igen)? Saknar verkligen lite skönt medflyt...
  Senast redigerad av Happy Gilmore den 2011-10-30 klockan 23:40.

 14. #12
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  AIK - Fbk 3-2

  Fasth: 1 - Det är inte acceptabelt att släppa in två så billiga mål!
  BACKAR:
  Oskar Lindstedt: 1 - Svårt att sätta en 2:a när han inte gör ett enda rätt. Dock är han ung (dessutom första matchen?) och har fortfarande potential.
  Fredrik Svensson: 4 - En av de som var grymma. Inga misstag gjörs här! Pluspoäng för mackan till Gynge!
  Viklund: 3 - Gjorde det han skulle och lite till men slog samtidigt ett par indianare.
  Liwing: 2 - Nja, inget storspel här, men han gör ingen dålig match!
  Steff: 2 - Se Liwing.
  Josh: 2 - Se Liwing.
  Aspeqvist: 1 - Det är redan bevisat att han inte klarar spel på denna nivån och måste höja sig något enormt!

  FORWARDS:
  Gynge: 3 - Ingen stormatch av Gynge men får i.a.f. dit en kasse!
  Nordström: 2 - Kommer inte till avslut utan ska ofta krångla. Dock finns potentialen där.
  Rudan: 2 - Har svårt i vändningarna men sköter sitt defensiva arbete helt okej.
  MacDonell: 2 - Ingen toppmatch direkt. Lite väl puckkär ibland.
  Bång: 2 - Lyckas inte med mycket (Dock ett mål) men har dock sin storlek och fysik att falla tillbaka på.
  Sampa: 0 - Ja en 0:a. Även fast han tar en assistpoäng så tycker jag att Sandberg inte ens känns taggad! Felbeslut efter felbeslut.
  Salle: 1 - Krångelgubbe som inte hade sin bästa dag!
  Steen: 1 - Se Salle.
  Twinsen: 1 - Se Salle.
  Blomdahl: 2 - Gör ett patenterat Blomdahl-mål, men gör inte nåt större väsen av sig resten av matchen!
  Rosén: 2 - Tycker detta var ett fall bakåt för den annars så utomståndliga Rosén.

  Domarn: 4 - Skötte sig bra och gjorde en bra insats, för båda lagen.

 15. #13
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2010
  nä gynge,blomdahl va de som var bäst på isen och de gjorde mål

 16. #14
  Medlem SuperGnaget1891s avatar
  Gruppering
  § JuristGnagarna §
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Att ge en etta till Fasth var det löjligaste jag sett. Inte okej att släppa in de två målen, men såg du hans övriga räddningar? Vissa var av kvalité från slutspelet förra året, och då snackar vi löjligt hög kvalité....

 17. #15
  Medlem
  Reg.datum
  Jan 2011
  Alla får max betyg idag för HV ska krossas ;)

 18. #16
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  Citat Ursprungligen postat av SuperGnaget1891 Visa inlägg
  Att ge en etta till Fasth var det löjligaste jag sett. Inte okej att släppa in de två målen, men såg du hans övriga räddningar? Vissa var av kvalité från slutspelet förra året, och då snackar vi löjligt hög kvalité....
  Noterade du att han släppte retur på i stort sett alla skott i första och kändes allmänt skakig

 19. #17
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  AIK - Hiv71 3-4

  Målvakter:
  Fasth: 2 - Inget storspel direkt och de flesta av målen var långt ifrån otagbara.
  M. Svensson: X - Hade egentligen inget att göra, svårbedömd.

  Backar
  F. Svensson: 3 - Gjorde det bra i defensiven. En 3:a för nerknuffningen av Ledin.
  Nemeth: 3 - Säker i defensiven, godkänt offensivt!
  Viklund: 2 - Känner inte igen Viklund under de senaste matcherna och verkar ur form. Har en förmåga att slå indianare.
  Liwing: 1 - Går bort sig i defensiven och klarar inte att producera tillräckligt i offensiven.
  Steff: 1 - Är det en formsvacka eller spelade han över sin förmåga förra året?
  MacNevin: 1 - Seg och långsam. Spelar med inga marginaler.
  Aspeqvist: 0 - Hejdå. Försvinn från min älskade klubb!

  Forwards
  Gynge: 3 - Helt okej men glänser inte.
  Nordström: 1 - Det håller inte att hålla på och tappa pucken hela tiden!
  Rudan: 1 - Tillförde 0 offensivt och mediokert i defensiven.
  McDonnell: 3 - Helt orädd! Visade kämpaglöd och gjorde grovjobbet bra!
  Sampa: 1 - Detta är inte bra...
  Lillieström-Karlsson: 2 - Svårbedömd men gjorde inte bort sig.
  Mattias Janbark-Dahlén: X - Vill inte sätta betyg då han inte fick mycket speltid.
  Salle: 2 - Osmart som vanligt, men gjorde i övrigt inga större skavanker.
  Steen: 1 - Ingen jättematch av Steen som är helt ur form.
  Twinsen: 0 - Jag bedömer båda som en person och vem det nu var som tappade pucken i offensiv zon som HV kontrade in sen, ska skämmas!
  Blomdahl: 2 - Gjorde inte bort sig, men skämde inte ut sig.
  Rosén: 5 - Kommentarer överflödiga!

  Persson & Melin: 2 - Måste kunna visa lite mer känslor i båset!
  Senast redigerad av Karl Berg den 2011-11-08 klockan 12:40.

 20. #18
  Medlem
  Gruppering
  Vi som gillar att slå någon/något med en driver!
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Stockholm
  Före omstarten nu tänkte jag att det är dags att uppdatera betygen för säsongens insatser so far, det var ändå 2 månader sedan senast. Det blir överlag bättre betyg den här gången, trots en halvskral poängskörd för laget. Det här är bara rent subjektivt som jag ser det, dvs hur det ser ut från min plats på läktaren...

  Namn - Betyg - (betyg för 2 månader sedan inom parentes) - kort motivering

  MÅLVAKTER

  Viktor Fasth VG (VG). Betyget oförändrat. Killen är en klippa. Stabil och skapar trygghet. Känns oerhört viktig för laget.
  Markus Svensson IG+ (IG-). Derbyt var en äkta hjälteinsats men han har fortfarande en hel del kvar att bevisa.

  BACKAR

  Dick Tärnström G+ (G+). Som sagt. Han gör jobbet och gör det ofta bra. Fortfarande vass framåt men inne på lite många mål bakåt.
  Fredrik Svensson G+ (G-). Tycker han börjat spela mer fysiskt/bestämt och ser lite mer laddad ut. Alltid härligt elak framför Fasth.

  Patrik Nemeth G+ (IG+). En av de bättre formkurvorna sedan senaste betygssättningen. Blivit fysiskt tuffare och spelar mer vårdat.
  Jonas Liwing G (G-). Liwings säsong har varit lite av en bergochdalbana men före uppehållet nu så spelade han helt klart stabilt. Bara att hoppas på att det håller i sig.

  Tobias Viklund VG- (VG). Farligt nära G i betyg. Kan vara hur bra som helst i övrigt men de numer 1-2 obligatoriska rysarindianarna han levererar i egen zon drar ner betyget rejält (ffa då dessa faktiskt kostat oss poäng). Mer fokus i passningsspelet tack!
  Josh MacNevin G+ (G). Har klagat en hel del på honom tidigare men han har höjt sig på slutet och stått för flertalet riktigt bra insatser.

  Fredrik Carlsson VG (G). Så jäkla stabil! Landslaget nästa?
  Stefan Johansson G (IG). Ryckt upp sig efter en rent ut sagt eländig inledning av säsongen men har fortfarande en bra bit kvar till fjolårsformen.

  Christopher Aspeqvist G- (G-). Blandar och ger lite för mycket. Men visst finns det något där.

  FORWARDS

  Richard Gynge VG (VG). Gynge fortsätter att stå rätt placerad i anfallszon. Många mål = Happy Gilmore.
  Oscar Steen G+ (G). Kämpar på och har blivit bättre ju längre säsongen gått. Fortfarande en bit kvar till fjolårsformen dock, fast förarbetet till Gynges mål i derbyt borde ramas in, likaså "årets mål".
  Johannes Salmonsson VG- (G-). Nu känns det som att Salle tagit igen det han missade under försäsongsträningen. Bra fart och ser ut att ha kul där ute. Stått för en hel del kanoninsatser sedan senaste betygssättningen. Ett kraftigt kliv framåt enligt min åsikt m.a.o.

  Daniel Bång G+ (IG+). Äntligen! Bing-Bing-Bång är på gång! Klart uppåtgående formkurva.
  Christian Sandberg G (IG). Sandbergs formkurva pekar också tydligt uppåt. Det var f*n på tiden! ;)
  Kent McDonell G (ej med senast). Nja, är iofs gedigen i sitt spel och jobbar bitvis hårt. Har däremot inte riktigt sett den där glöden som jag tyckte genomsyrade hans insats hos oss förra året. Kan betydligt bättre tycker jag.

  Joakim Nordström G- (G-). Tagit sig offensivt. Absolut. Men sämst i laget i +/- ger inte något högt betyg.
  Daniel Rudslätt G- (G-). Tidigare iaf nyttig i defensiven men nu är snygg-Danne näst sämst i +/- också. Nu måste något hända. Fort.
  Patric Blomdahl VG (G+). Så jävla bra! Är totalt sett min absoluta favoritspelare i år. Kan iofs bli lite osynlig ibland men oftast bjuder han på en stabil, fartfylld hockey med lagets kanske bästa inställning! Har också lärt sig att trycka på ordentligt utan att åka ut. Bra Blomman!!

  David Lillieström-Karlsson G- (G). Vill så mycket och åker massor av skridskor, har ändå svårt att riktigt få till det. Ofta osynlig trots lika mycket energi som alla våra 30+-gubbspelare tillsammans.
  Twinsen G+ (G-). Efter bänkningen så blev de genom ett trollslag två av våra absolut hetaste spelare! Hur gick det till? Rosén? Magisk sportdryck? Nyslipade skridskor? Skit samma. Bara fortsätt, fortsätt, fortsätt!!
  Robert Rosén VG+ (MVG). Vår senaste landslagsdebutant! Känns trist att klaga på honom den här säsongen men sedan senast har han kanske tappat lite på slutet, samt även visat brister i egen zon. Dessutom har han slutat göra mål eftersom han är fullt upptagen med att få tvillingarna att se bra ut. Trots det blir det bästa betyget i laget, för det är han fortfarande värd.

  Resten av spelarna har spelat för lite för att bedömas.
  ----------

  Melin/GP G+ (G-). Jag vet inte om jag inbillar mig men jag tycker mig ha sett en mycket mer aktiv coachning under matcherna den senaste tiden med toppningar som har gått hem. Tror även att segern mot dif gjorde under med harmonin i båset, på alla plan. Och en harmonisk Melin kan gå på vatten! Det vet vi sedan tidigare.

  Hela laget G+ (G). Tycker som Melin att det börjat se riktigt bra ut de senaste 8-10 matcherna (med något enstaka undantag) även om vi inte alltid fått poängen med oss. Fler och fler spelare börjar visa upp vad de egentligen kan. Men... fortfarande behövs det mer - från alla - för att vi skall ro hem den här säsongen och avsluta den med att vara med i slutspelet. Det är långt kvar. Kämpa!

  Publiken G- (IG+). Har inte räknat men börjar det inte trilla in lite mer publik ändå? Dessutom känns det som att folk snackar mer hockey/AIK, iaf i min omgivning. Vi kan vara på rätt väg. Vore skoj om vi kunde snitta andra halva (derbyrensat) runt 5.000 pers. Önskedröm? Vi får se. Antar att det i mångt och mycket hänger på resultaten.
  Senast redigerad av Happy Gilmore den 2011-12-22 klockan 00:53.

 21. #19
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  Sammanfattar januari månad:

  Målvakter:

  V. Fasth: 4 - Gör det han ska och lite utöver det. Inte lika bra som för nästan ett år sen men det kan man inte klandra honom för direkt.
  M. Svensson: X - För lite speltid

  Backar:

  F. Svensson: 1 - Har varit skadad stora delen av månaden så att sätta betyg blir svårt. Hursom så har hans insats väl när fått spela varit under isen.
  D. Tärnström 4 - Om man bortser från gårdagens "incident" så har Dick varit vår bästa back. Oerhört kylig och rutinerad!
  P. Nemeth: 3 - Har inte utmärkt sig varken positivt eller negativt. Får en 3:a då han brottade ner Fimpen!
  T. Viklund: 3 - Varit skadad ett par matcher och har spelat aningen ojämt. Ändå en av våra bästa backar.
  F. Carlsson: 4 - Stark back som har imponerat på mig, vår bästa back i defensiv zon.
  J. Liwing: 2 - Gör en medioker månad. Inte katastrofdålig men finns det utrymme för förbättring? Jajamensan!
  S. Johansson: 2 - Har varit katastrofdålig vissa matcher och varit helt okej andra. Måste ändå höja sin lägstanivå.
  J. MacNevin: 1 - Har varit under all kritik och är stundtals väldigt loj och klantig!
  C. Aspeqvist: 3 - Har inte fått mycket speltid men har varit riktigt bra offensivt och klart godkänd i defensiven, förvånande bra.

  Forwards:

  R. Gynge: 5 - Finns ingenting mer att säga. Helt magisk!
  J. Nordström: 2 - Har inte kommit till sin rätta denna säsong och visar inte ut sin fulla potential.
  D. Rudslätt: 3 - Har förvånande nog varit ganska bra denna månad.
  R. Pavlikovsky: 2 - Är väldigt ojämn och måste höja sin lägstanivå snarast.
  K. McDonell: 2 - Hans explosivitet från fjolåret saknas ordentligt.
  D. Bång: 3 - Har blandat och gett. Ger allt som oftast bra prestationer.
  C. Sandberg: X - För lite speltid.
  J. Salmonsson: 1 - Skulle ha gett honom en 0:a om det inte vore för Djurgårdsmatchen. Katastrofdålig!
  O. Steen: X - För lite speltid.
  Ahlströmmarna: 2 - Blandar och ger. Måste höja sina lägstanivåer.
  P. Blomdahl: 4 - Riktigt bra denna månad. Har verkligen kommit in i spelet.
  R. Rosén: 5 - Fantastiskt bra samarbete med Gynge!


  Melin/Persson: 3 - Har sagt det förut och säger det igen: Melin måste börja bli lite argare i båset. Annars riktigt bra coachat.

 22. Följande medlem gillade det här inlägget av Karl Berg:


 23. #20
  Supermoderator Erics avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Citat Ursprungligen postat av Karl Berg Visa inlägg
  Sammanfattar januari månad:


  F. Carlsson: 4 - Stark back som har imponerat på mig, vår bästa back i defensiv zon.
  Tycker inte Carlsson gjort en bra månad. Han och steffe har varit inne på fler baklängesmål och dessutom varit dåliga i markeringen. Hoppas verkligen de bara är en formsvacka men tycker inte han ska en en 4a i januari månad. En 3a som max.

  Sen bör Pavli & McDonell ha en 1a. Riktigt dåliga i flera matcher och Pavli har i princip gett bort puckar som lett till mål.

  Annars har du hittat bra betyg i mitt tycke.
  Senast redigerad av Eric den 2012-02-01 klockan 22:43.

Sidan 1 av 4 123 ... SistaSista

Liknande ämnen

 1. Öppen dialog med AIK Ishockey
  Av AIK Ishockey AB i forum AIK Ishockey
  Svar: 3925
  Senaste inlägg: 2012-11-14, 14:08
 2. Betygsätt spelarna!
  Av AIKmittLIV i forum AIK Fotboll
  Svar: 81
  Senaste inlägg: 2012-04-10, 12:30
 3. AIK Ishockey Studio
  Av BrommaGnagare i forum AIK Ishockey
  Svar: 7
  Senaste inlägg: 2011-06-26, 00:52
 4. Träffa AIK spelarna på stadium
  Av AIK15 i forum AIK Fotboll
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2011-05-03, 19:03
 5. Nu ska vi sälja ut spelarna som värdepapper
  Av MrMiller i forum AIK Fotboll
  Svar: 4
  Senaste inlägg: 2010-10-26, 17:20

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •