Citat Ursprungligen postat av SvartGulaGnaget Visa inlägg
20-40 efter arvoden och klausuler, före skatt. En väldigt stort spann måste jag säga, undra vad det beror på... Är det oklart för AIK (känns oproffsigt) eller vill man bara inte avslöja summan? Om det är det senare känns det som att det är mer åt 20 än 40 vilket får ses som en besvikelse ändå?
AIK Fotboll införde denna skala för ett par år sedan, och har presenterat varenda spelarförsäljning sedan dess enligt den. Varför vet jag inte riktigt, men det är inget nytt eller unikt för denna affär.

Citat Ursprungligen postat av SvartGulaGnaget Visa inlägg
Rena spekulationer från min sida. Oavsett kommer Koffe vara saknad, han var som alla vi alla vet en nyckel till guldet. Vad tror ni, kommer det någon direkt ersättare eller har ”ersättare i truppen?”
Tyvärr högst ovisst hur mycket speltid han kommer få i Ryssland, något som självfallet påverkar hans fortsatta utveckling i allra högsta grad.
Fortsätter hans utvecklingskurva dock i samma bana så kommer vi få se mycket mer av honom, definitivt som nyckelspelare i landslaget, samt mycket möjligt även med en karriär i en större europeisk liga än den ryska.

Gällande ersättare så tror jag Björn plockar in någon av samma typ som Olsson själv var när han först kom till Karlberg; Någon som inte håller hans höga nivå redan i dagsläget, men med stor potential att utvecklas till en likvärdig och fullgod ersättare på sikt.