Resultat 1 till 4 av 4

Ämne: Möta någon storklubb?

 1. #1
  Medlem Holms avatar
  Gruppering
  AIK Norge
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Oslo

  Spela mot en storklubb i sommar?

  Det var ju snack om Barcelona? Vad hände med det?
  De flesta storklubbarna ute i Europa har ju försäsongen på sommaren, och reser runt och möter lag. Men aldrig mot AIK?! Why?!

  Lyn spelade ifjor mot Liverpool, och tjänade en stor summa pengar på det. Iår spelar man mot Leeds (Lyn - Leeds United | Facebook) Rosenborg drog till Madrid och mötte Real där ifjor också.

  AIK-Manchester United hade ju vart något det!

  Vad tycker ni? Kostar det mer än vad det smakar? Mot klubbar som United, Chelsea, Barcelona etc skulle vi ju sålt ut Råsunda?!
  Senast redigerad av Holm den 2010-05-22 klockan 12:46.

 2. #2
  Grundare/Administratör
  Reg.datum
  Apr 2010
  Även om det säkert skulle finnas ett visst värde för AIK (utöver att det helt enkelt är roligt) så känns det som en onödig utgift att betala för att spela mot en av de största klubbarna. Det kostar dock säkert inte särskilt mycket (om något) att spela mot en klubb från t.ex. League One i England eller Serie B i Italien. Frågan är bara hur stort intresset skulle vara? Vi brukar ju ha ganska dåliga publiksiffror i de Europacupmatcher vi spelar (bortsett från Valencia 2003 kanske) och då gäller ju dessutom matchen något.

  Just Leeds kanske var ett ganska bra exempel. En relativt populär/välkänd klubb i Sverige som dock sladdar i seriesystemet och har dålig ekonomi.

 3. #3
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  det är ju tal om att möta Milan sommaren 2011, dock inget bestämt.

 4. #4
  Medlem SuperGnaget1891s avatar
  Gruppering
  § JuristGnagarna §
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Det ska vara mot en känd klubb som drar fulla hus, t.ex. Barcelona, där AIK:are får företräde innan allmänheten får köpa. Priserna för allmänheten skall vara skyhöga och AIK skulle tjäna sjukt med cash. Tror jag iaf ;)

Liknande ämnen

 1. Svar: 54
  Senaste inlägg: 2010-09-15, 09:40

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •