Sidan 2 av 3 FörstaFörsta 123 SistaSista
Resultat 21 till 40 av 42

Ämne: Tomi Maanoja

 1. #21
  björn_gnaget
  Gäst
  Tror inte att Tomi skulle acceptera att sitta på bänken under en längre tid. Bättre att kränga honom och förlänga med Kenny som är mer som en andra-keeper.

 2. #22
  Grundare/Administratör
  Reg.datum
  Apr 2010
  Det kändes som det bara var en tidsfråga innan Tomi skulle försvinna den sekund som AIK tecknade ett avtal på 3,5 år med Ivan Turina.

  Om det hade rört sig om 6-12-18 månader så hade det kunnat tolkas som en temporär lösning för att klara kontraktet och samtidigt låta Maanoja bygga upp sitt psyke/självförtroende på nytt i lugn och ro. 3,5 år kan dock endast tolkas som att Maanoja inte ingår i AIK:s framtidsplaner och således är det bäst för samtliga parter att han rör på sig.

 3. #23
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Vad har ni för argument för att Tomi "egentligen" skulle vara en bra målvakt eller ens lovande? Att han är förhållandevis ung? Hans halvdana första halvår i AIK?
  Fakta är att han inte har presterat ett jävla skit i AIK. För mig är det tillräckligt för att inte våga ta risken och behålla (låna ut) honom.

  Visst, har ni sett fem hela matcher eller fler från hans tidigare klubbar så duger det som argument. Men min poäng är att många har snöat in på att han har potential, bara för att de har hört det ryktesvägen eller på grund av hans ringa ålder.

 4. #24
  Medlem Ak1891s avatar
  Gruppering
  Gnagaregbg
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Sveriges Rövhål götet :(
  Bara kasta bort skräp finnen , han har gjort sitt i AIK fast det vart AIKs ledning som skapa denna situation från början att sätta en otränad och match oduglig keeper i målet..
  Senast redigerad av Ak1891 den 2010-07-16 klockan 13:12.

 5. Följande medlem gillade det här inlägget av Ak1891:


 6. #25

 7. #26

 8. #27
  Medlem rat69s avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  exilgnagare
  Alla som mobbade Maanoja borde tänka om be om ursäkt och skylla på hela laget istället. 2010 är katastrof!

  Väldigt konstigt att han inte blev skeppad till Väsby, dom körde med snoppen istället, kunde inte ha gått mycket sämre.

 9. #28
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  tycker verkligen Tomi förtjänar en ursäkt från hela AIK.

  Visst, han var väl inte på topp i vår, men han kom från en lång skada. Därför lånades Kenny in, för att kunna börja stå i målet medan Tomi fick träna upp sig (i väsby kanske?), men så skadar sig Kenny.

  Tycker synd om killen... Nu blev han syndabocken liksom målvakter alltid blir när det går dåligt för laget. En mycket enkel måltavla.

  Liksom mycket annat under 2010 har AIK skött allt runt Tomi mycket oprofessionellt. En ursäkt tack.

 10. #29
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Maanoja har en väldigt väldigt ljus framtid enligt mig, kommer säkerligen att vara "för" bra för allsvenskan om 3-4år frågan är om gnaget har tålamod och ge han den tiden, samtidigt är också frågan om han kommer att kunna få den utveckling han skulle kunna ha i gnaget.

 11. #30
  Medlem Dannes avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Spelare och tränare som sågae manoja ska ha en "hurring" men att fansen sågar honom får han som proffs bara ta och acceptera.

  Tror personligen att han aldrig kommer att komma tillbaka efter sitt benbrott. Syntes så tidigt att han inte är samma målvakt idag som han va innan. Det där "psyko" saknades helt och hans mod tycks ha bleknat helt. Tror man hittar manoja i superettan eller norge / finland när han gått som bosman.

  ( ps'. ska de inte bli ett jävla liv nu att Manoja "snart" går som bosman? Nicklas bergh oxå för den delen...)

 12. #31
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  Efter att ha läst den senaste artikeln om Tomi är det, iallafall för mig, väldigt svårt att inte drabbas av dåligt samvete för hur han behandlades i våras. Jag stod själv och gapade på hans många grodor i våras, men på det sätt han behandlats av spelare, ledare och klubben AIK är inte okej någonstans. Det är direkt vidrigt kan jag tycka, med lite distans till det hela.

  "AIK-stilen" verkar dock bara vara någonting för kidsen och en flört med pk-eliten.

  Han är körd i AIK, men jag hoppas verkligen att han kommer att lyckas någon annanstans. Han är värd det.

 13. Följande medlem gillade det här inlägget av Bra träffbild, sa Kissen.:


 14. #32
  Medlem Smutss avatar
  Reg.datum
  Jun 2010
  Danne: Tomi har kontrakt i ytterligare ett år. Är dock tämligen övertygad om att han släpps eller säljs billigt i vinter. Killen har potential, men någon stormålvakt kommer det aldrig att bli honom, det tyckte jag inte innan benbrottet heller. Han behöver hitta en ny miljö där han sakta kan börja utvecklas år rätt håll igen. Tror att han kan bli en habil Allsvensk målvakt, men inte så mycket mer.

 15. #33
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Finns väl planer på att ta över kenny på heltid, hörde det från kommentatorn under kalmar-matchen.

  Då lär han väl få lämna. I och för sig behöver vi en tredjemålvakt med tanke på att bergh lämnar med, eller överlåts den rollen helt till Lee Baxter?
  Tomi lär väl kosta för mycket för att ha som tredjemålis.

 16. #34
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  Varför ska vi ha 3 målvakter under kontrakt i AIK?
  Plocka upp 3:målisen i juniorlaget om det krisar alternativt spela med Baxter som duger gott och väl för en 3emålis roll med en match var 3e år..
  Satsa de pengarna på en utespelare med högre klass istället!

 17. Följande medlem gillade det här inlägget av pookiepie:


 18. #35
  Alx
  Alx är inte uppkopplad
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Problemet med AIK är ju att vi alltid säljer våra spelare när de fått skit eller spelat dåligt, inte när de är gjort det bra och är attraktiva för andra klubbar. Med det arbetssättet blir varje försäljning en förlustaffär..

 19. #36

 20. #37
  Medlem Smutss avatar
  Reg.datum
  Jun 2010
  Det känns förvisso rätt att sälja Tomi, men jag skulle inte bli förvånad om han går och gör succé i nån annan klubb. Det är synd att greken gick sönder inför säsongen. Han borde fått stå under vårsäsongen för att sedan slussa in Tomi sakta. Fast å andra sidan hade vi kanske aldrig fått vårt kroatiska monster annars!

 21. #38
  Medlem
  Reg.datum
  Nov 2010
  Ort
  Stockholm
  Skön lirare och 'Olé Tomi Maanoja"-ramsan är underbar, men allt för ojämn för att vara målvakt och bör få chansen i en annan klubb. Tvivlar på att han kan gå in i en match utan att det som hänt sitter kvar i skallen både från Maanojas och supportrars sida.

  Kan lova att han kommer lyckas om han går till en annan klubb. Han är ung och har talang men kommer inte kunna prestera i AIK-tröjan. Precis som Van der Vaart och Sneijder i Real Madrid så räcker det med ett klubbyte för att komma från bänken till världsstjärna. Han var trots allt en anledning till att det sett ut som det gjort i år. Samma backlinje med en annan målvakt lyckades direkt. Vilken försvarare känner sig tryck med någon som släpper in bollar mellan benen varje match? Vem vågar ta risker i offensiven när man vet att målvakten är helt ur balans?

  Sälj medan man kan få någorlunda betalt för honom.

 22. #39
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Nordiska bud på kall AIK-målvakt | AIK | Allsvenskan | Sverige | Fotboll | Sportbladet | Aftonbladet

  vilken klubb vill ha han? något lag i div2 Finland?

  Edit: dif kanske? dom verkar ju samla på finnar.
  Senast redigerad av Robban1891 den 2010-12-13 klockan 16:06.

 23. #40
  Medlem Alltidgnagets avatar
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Råsunda Stadion
  Haha, vad skönt. Ge han till djyrgårn!

Sidan 2 av 3 FörstaFörsta 123 SistaSista

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •