Sidan 2 av 2 FörstaFörsta 12
Resultat 21 till 26 av 26

Ämne: Saihou Jagne

 1. #21
  Medlem Da_Bombs avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Linköping
  Jag tycker det var jävligt synd att dom släppte honom. Visst han är inte vår bästa spelare men sjukt snabb och kan avgöra matcher mot ett trött försvar!

  Sent from my HTC Legend using Tapatalk

 2. #22
  Medlem hypnot1ccs avatar
  Reg.datum
  Aug 2010
  han e bra o ha som inhoppare på slutet.
  När motståndarnas backar e trötta springer han ner dom...

 3. #23
  Medlem
  Reg.datum
  Nov 2010
  Ort
  Stockholm
  Hade hellre sett att Flavio och Goran fick gå. Får väl hoppas på att Teteh lyckas och är bra i djupled.

 4. #24
  Medlem
  Reg.datum
  Aug 2010
  Jag håller med dem som tycker att det är lite synd att Jagne inte fått chansen mer än han fått. Jag ser inte på vilket sätt han är mindre talangfull än till exempel Charlie Davies var 2007: enormt snabb men med mycket att jobba med. Flavio (i år) och Goran har inte visat mer än Jagne gjort men utländska stjärnor värvade för dyra pengar har tyvärr en tendens att prioriteras framför svenskfostrade talanger som inte kostar så mycket. Synd att det är så men logiskt med tanke på situationen för de som värvat spelarna (ingen vill bli skyldig till en "Quirinho-värvning", därför får Goran chans efter chans etc).

  Nu är situationen som den är - Goran värvades för att vi hade panik i somras och trodde han skulle vara bättre än han varit hittills och Flavio sitter också på kontrakt ett par år till utan spekulanter. Då finns det kanske inte plats för CH men jag hoppas att man i framtiden kan ha tålamod (vilket kräver både bättre inledningar än i år och sansade supportrar) att spela in en talang som Jagne i laget och utveckla honom till en riktigt bra spelare.

 5. #25
  Medlem Dannes avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Hade gärna haft CH kvar. Hade gärna haft obolo, jos, örat, mfl mfl mfl kvar oxå. Det handlar om AIKs kassa ekonomi och vilka man har råd att satsa på. Att ha en spelare som kostar 80 000kr i månaden som gör ett inhopp i var 4e match är kanske inte det bästa ekonomiska alternativet trots allt...

  Lycka till CH!! Kommer att sakna dig på planen och "vem fan är usain bolt" ramsan..

 6. #26
  Medlem
  Reg.datum
  Aug 2010
  Danne,

  Du har så klart en poäng med att man på något plan vill ha kvar alla spelare man ser någon kvalitet i och att det inte är möjligt för en klubb att samla spelare som folk samlar frimärken. Dock undrar jag om den siffra du nämner: CH kan väl knappast varit en av de bättre betalda i truppen utan snarare tvärtom? Att förlänga med honom skulle ju dessutom knappast kostat mycket mer än hans annars bästa alternativ vilket ju visade sig vara BP i superettan som väl inte är kända för att ge folk feta kontrakt?

  Jag köper din poäng i stort men om det inte vore för den dyra panikvärvningen av Goran i somras (som kanske var rimlig med de mycket jobbiga förutsättningarna som gällde då med nedflyttningshot och att ingen visste hur bra BangBang var) så skulle det varit ganska rimligt att ha både Engblom och CH i truppen som utvecklingsbara anfallare. Å andra sidan hade det kanske varit bättre att satsa på Magnus Eriksson i truppen isf....spekulationer och alternativ-scenarion - är de inte underbara så säg...

Sidan 2 av 2 FörstaFörsta 12

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •