Visa resultat för omröstning: Ska AIK värva Bangura?

Antal röster
236. Du får inte rösta i den här omröstningen
 • Ja, till samma lön vi erbjöd han innan denna säsong

  11 4.66%
 • Ja, för en genomsnittligt lön för en AIK spelare.

  74 31.36%
 • Ja, bara om han är billig.

  26 11.02%
 • Nej, jag vill inte se honom i AIK.

  125 52.97%
Sidan 18 av 18 FörstaFörsta ... 8161718
Resultat 341 till 358 av 358

Ämne: Mohamed Bangura

 1. #341
  Medlem
  Reg.datum
  Sep 2011
  Men för tusan, ibland undrar man om vissa härinne menar allvar i det dom skriver. Purres inlägg var ju nästan på gränsen till farsartat. Var det ens seriöst?

  Och sedan, OM Bangura nu skulle vara så pengakåt - hur kommer det sig då att han sajnar ett "normalt" allsvenskt kontrakt till AIK när han säkerligen hade kunnat gå till en annan klubb och fått mer betalt? Han hade ju bl.a. bud från Teheran och de hade nog kunnat pressa från några tusenlappar mer varje månad... han hade kunnat gå till något arabland osv.

  Ha lite respekt för Banguras livssituation också, hela hans familj kan dö i ebola, han får inte åka till Sierra leone för att träffa dem och måste hela tiden leva med denna oro. Sluta hacka på honom, han behöver vårt stöd och vår support.

  Bangura har på alla möjliga sätt visat att han verkligen vill spela i AIK nu. Han har hängt utanför spelarhotellet på bortamatch, gått på AIK-matcher, köpt boende i Solna, verkligen hoppats att AIK ska sträcka ut en hand och ge honom en andra chans och accepterat ett normalt allsvenskt kontrakt.

  Är ni så jädra småaktiga att ni inte kan ge mannen en andra chans? Visst, ni anser att han gjorde fel då han gick till Ellos, fine, men ska han aldrig få en chans att rätta till sitt misstag eller och återupprätta sin heder? Vi alla har någon gång i livet fuckat upp, men vad som spelar roll är hur man gör sedan för att reparera sitt misstag - man måste få en chans att göra rätt för sig igen, det anser jag i alla fall.

 2. Följande 18 medlemmar gillade det här inlägget av General Trudelutten:


 3. #342
  Medlem Biskops avatar
  Gruppering
  Flaggmålarna
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av Vasa Visa inlägg
  ...och utvecklar lite yttligare...

  Det som jag tror Purre menar (rätta mig gärna om jag har fel) och som jag till viss del håller med om är att spelare, inte nödvändigtvis yngre, ser AIK som språngbrädan till mer pengar och snöar in sig på det. Då får vi spelare utan någon som helst känsla t.ex. Bangura, som sätter sig på tvären när man inte får chansen och förpestar livet för alla andra.

  Locka unga lovande talanger, utveckla och sälj vidare, fine. Men jag ser ännu mer att spelare kommer till AIK, just för att det är AIK och inte för att man tror att AIK garanterar utlandsflytt och en fet check i handen. Det är lite där jag tror Purres benämning 'AIK-hotell' passar in.

  Med allt detta så har vi snart spelare som spelar mer för pengarna än för skölden på tröjan, vill man verkligen ha det så? Jag vill det inte.
  Spelare ser såklart inte AIK som en språngbräda till mer pengar, utan snarare som en språngbräda till större klubbar. Större klubbar innebär i regel helt riktigt mer pengar, men jag har svårt att se att det är pengarna som gör att man hellre spelar i Serie A än Allsvenskan till exempel.

  Det ideala vore ju helt klart att AIK lockar för att man är just AIK, och det är jag övertygad om att vi gör till viss del, men det kommer aldrig att räcka. Är man inte själv uppvuxen på Norra Stå, alternativt sprungen helt inom de egna leden, kommer målet alltid att vara att maximera sin egen karriär (vilket det med stor chans ändå är). Det betyder inte att man ska eller behöver pissa på klubben, men det tycker jag inte att någon gör heller.

  Som supportrar SKA vi alltid kräva att spelarna respekterar tröjan och klubbmärket, men vi måste också förstå att det inte är supportrar som springer runt på planen. Det är spelare som arbetar för sin lön. Vi som klubb får själva avgöra var vi vill lägga ribban. Vi kan satsa stenhårt på att fostra spelare som hela tiden sätter AIK i första hand, eller så är målet att hela tiden maxa det sportsliga. Känslan är ju att vi någonstans just nu ligger ungefär mittemellan. Vi satsar lokalt kryddat med såkallade legoknektar. Det är ingenting vi måste göra, och det låter tråkigt att säga det, men ska man rannsaka sig själv och sina medsupportrar är det ju precis så alla vill ha det. Folk tjurar om att spelare som Saletros, Lundberg, Sam och Maripuu inte håller måttet och måste bort. Alternativet till dessa blir ju då utländska spelare, och värvar vi utländska spelare (även skåningar, göteborgare) kan vi inte längre räkna med att det är klubben man sätter i första hand. Krasst sett så ser AIK spelaren som en bricka i ett spel för att nå framgångar medan spelaren ser AIK som ett steg mot nästa nivå.

  Jag håller inte med om att klubbkänsla inte existerar hos spelare. Det gör den, och det gör den antagligen hos en hel del i vår trupp, men det gör den såklart inte hos spelare som inte är uppvuxna med klubben. För dessa må AIK ingjuta respekt. Klart man inser att det inte är vilket klubb som helst, men får man chansen till en bättre möjlighet någon annanstans är det klart att man tar den.

  Vill vi nå framgång menar jag inte att vi ska ge upp allt vad AIK står för och sälja ut oss själva, men vi bör inse att alla spelare vi kontrakterar inte direkt tar AIK till sitt hjärta och svär livslång trohet. Det är inte spelarna som sätter nivån för vad AIK är, det är vi supportrar, och så länge vi supportrar sätter AIKs bästa i första hand riskerar vi inte att göra AIK till något "hotell".

  Vad gäller Bangura så har inte heller jag rent upp och ner "förlåtit" tidigare synder, men jag är glad att han är värvad och ser fram emot att få se honom spela kommande säsong. Även jag kände det som en spark i magen när han skrev på för Elfsborg, och även jag buade ut honom på Borås Arena, men med ganska mycket vatten under bron kan jag ändå inte tycka att han inte förtjänar en ny chans i AIK. Trots allt är han värvad för att leda AIK till framgång och inte för att vara en spelande supporter.

  Huruvida detta sänder signaler om att det är "okej" för alla att göra en Bangura. Det har jag svårt att tro att någon skulle få för sig. Jag tror om något att spelare inser hur mycket möda som ändå krävs för att åter tas till nåder. Att vi värvar Bangura betyder på långa vägar inte att det är okej att hora ut sig hur som helst, men jag tror inte att någon är dum nog att tro det heller.

 4. Följande medlem gillade det här inlägget av Biskop:


 5. #343
  Medlem SvartGulaGnagets avatar
  Reg.datum
  Sep 2011
  Citat Ursprungligen postat av General Trudelutten Visa inlägg

  Och sedan, OM Bangura nu skulle vara så pengakåt - hur kommer det sig då att han sajnar ett "normalt" allsvenskt kontrakt till AIK när han säkerligen hade kunnat gå till en annan klubb och fått mer betalt? Han hade ju bl.a. bud från Teheran och de hade nog kunnat pressa från några tusenlappar mer varje månad... han hade kunnat gå till något arabland osv..
  För att han är inte helt dum i huvudet, han fattar själv att hans karriär kommer gå ännu mer åt helvete om han skulle flytta till ett lag i Tehran, det är som att skjuta sig själv i foten. Han hade ju egentligen inget annat val än att komma till oss om han är någorlunda smart, här vet han att han kan prestera. Verkar vara ända klubben där han kan det.

 6. #344
  Medlem Biskops avatar
  Gruppering
  Flaggmålarna
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av SvartGulaGnaget Visa inlägg
  För att han är inte helt dum i huvudet, han fattar själv att hans karriär kommer gå ännu mer åt helvete om han skulle flytta till ett lag i Tehran, det är som att skjuta sig själv i foten. Han hade ju egentligen inget annat val än att komma till oss om han är någorlunda smart, här vet han att han kan prestera. Verkar vara ända klubben där han kan det.
  Nåja. Ska man se på det med lite nyktra ögon så var hans sejour i Elfsborg knappast någon katastrof. Han kanske inte levde upp till förväntningarna på honom som hela seriens bästa spelare, men han gjorde en hel del bra 2013.

  Jag tror att han mer eller mindre hade haft chans i samtliga svenska klubbar, och dessutom gjort det bra. Att han väljer AIK har knappast att göra med att det bara är här han faktiskt kan prestera, även om det såklart är en trygghet i att han tidigare gjort det riktigt bra här.

 7. #345
  Medlem
  Reg.datum
  Sep 2011
  M Bangura hade säkerligen kunnat gå till typ Falkenberg - vilket faktiskt hade varit en grymt smart värvning av dem. Han hade med största sannolikhet tjänat mer där än i AIK, då de nog hade samlat ihop sponsorer och företag och gått "all in" på honom.

  De var väl också ute efter honom, om jag minns rätt. Hade varit enormt frustrerande om AIK dissat Bangura och han gjort storsuccé i "laget vid havet"...

 8. #346
  Medlem
  Reg.datum
  Sep 2012
  Ort
  Råsunda
  Citat Ursprungligen postat av SvartGulaGnaget Visa inlägg
  För att han är inte helt dum i huvudet, han fattar själv att hans karriär kommer gå ännu mer åt helvete om han skulle flytta till ett lag i Tehran, det är som att skjuta sig själv i foten. Han hade ju egentligen inget annat val än att komma till oss om han är någorlunda smart, här vet han att han kan prestera. Verkar vara ända klubben där han kan det.


  Ja fy fan vilket as han är..... blev såld så att AIK fick en massa miljoner och nu kom han tillbaks som Bosman gratis så att om detta funkar så kan AIK sälja honom igen och få en massa nya miljoner VILKET AS, verkligen!!!! GOD DAG YXSKAFT.......

 9. Följande 10 medlemmar gillade det här inlägget av Experienced:


 10. #347
  Medlem
  Reg.datum
  Dec 2014
  Välkommen tillbaks Bangura, ruskigt kul!

 11. Följande medlem gillade det här inlägget av tardypoo:


 12. #348
  Medlem SvartGulaGnagets avatar
  Reg.datum
  Sep 2011
  Citat Ursprungligen postat av Experienced Visa inlägg
  Ja fy fan vilket as han är..... blev såld så att AIK fick en massa miljoner och nu kom han tillbaks som Bosman gratis så att om detta funkar så kan AIK sälja honom igen och få en massa nya miljoner VILKET AS, verkligen!!!! GOD DAG YXSKAFT.......
  Och var skrev jag att han var ett as?......

 13. #349
  Medlem
  Reg.datum
  Apr 2013
  Citat Ursprungligen postat av SvartGulaGnaget Visa inlägg
  Och var skrev jag att han var ett as?......
  Text
  <-här
  Text

  :)

 14. #350
  Medlem
  Reg.datum
  Jun 2010
  Jesper Hofmann retweeted
  FotbollsbloggenUNT ‏@UNTFotboll 33m33 minutes ago
  Enligt uppgifter till bloggen har AIK:s nygamle nyförvärv Mohamed Bangura drabbats av en ny skada. Det ska handla om ett utdraget ledband.

 15. #351
  Medlem AIK15s avatar
  Gruppering
  Norra/ Hovet, black army.
  Reg.datum
  Jun 2010
  Ort
  Solna
  Fan om det stämmer

 16. #352
  Medlem Varenissesfrippas avatar
  Reg.datum
  Apr 2013
  Hur allvarligt är det med ett utdraget ledband? Är inte det en rätt lätt skada? Eller är jag ute och cyklar?

  EDIT: Efter en snabbgoogling är ett utdraget ledband (i knät) inte speciellt allvarligt. Det är inget man opererar, och det tar i de svåra fallen 5-6 veckor att bli frisk.
  Senast redigerad av Varenissesfrippa den 2014-12-18 klockan 17:31.

 17. #353
  Medlem
  Reg.datum
  Apr 2013
  Är det i foten är det ännu kortare.

 18. #354
  Medlem
  Gruppering
  Black Army #27 AIK Fraktion Norr
  Reg.datum
  Sep 2010
  Ort
  Gävle
  Citat Ursprungligen postat av Bubbe Visa inlägg
  Är det i foten är det ännu kortare.
  Läkaren sa mellan 6v och 6 månader till mig. Uttänjt ledband i foten.

  Edit; min fot alltså.

 19. Följande medlem gillade det här inlägget av GavleGnaget1891:


 20. #355
  M9
  M9 är inte uppkopplad
  Medlem M9s avatar
  Reg.datum
  Nov 2010
  Ort
  Stockholm
  Tobbe Larsson ‏@thingsic 10 minför 10 minuter sedan

  M.Bangura är inte Skadad

 21. Följande 8 medlemmar gillade det här inlägget av M9:


 22. #356
  Medlem
  Reg.datum
  Apr 2013
  Citat Ursprungligen postat av GavleGnaget1891 Visa inlägg
  Läkaren sa mellan 6v och 6 månader till mig. Uttänjt ledband i foten.

  Edit; min fot alltså.
  Då har du en kass fot. :) Har gjort det två gånger och lirat match efter fyra veckor (visserligen hårt tejpad).

 23. #357
  Medlem pellepeckas avatar
  Reg.datum
  Feb 2014
  Citat Ursprungligen postat av AIK15 Visa inlägg
  Nej tack, ingen judas i AIK.

  Satsa på Kennedy och Goitom istället!
  Ändra dig fort?

 24. Följande 8 medlemmar gillade det här inlägget av pellepecka:


 25. #358
  Medlem
  Reg.datum
  Nov 2014
  Någon mer än jag som tror på en kanonmatch av Bangura i morgon med ett par mål som extra krydda.

 26. Följande 6 medlemmar gillade det här inlägget av Crus:


Sidan 18 av 18 FörstaFörsta ... 8161718

Liknande ämnen

 1. Ibrahim Teteh Bangura
  Av DanielTjernström i forum Fotbollsspelare
  Svar: 852
  Senaste inlägg: 2016-03-04, 12:10
 2. Mohamed Bangura
  Av Joachim Posener i forum Fotbollsspelare
  Svar: 1219
  Senaste inlägg: 2015-12-22, 13:26
 3. Tettehs bror, Mohamed, är död :(
  Av VinstaGnagare i forum AIK Fotboll
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2011-10-01, 11:56
 4. degerfors bangura
  Av AIK15 i forum Övrig sport
  Svar: 1
  Senaste inlägg: 2011-03-27, 05:41

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •