Sidan 12 av 22 FörstaFörsta ... 21011121314 ... SistaSista
Resultat 221 till 240 av 433

Ämne: Daniel Majstorović

 1. #221
  Medlem GnagarPatriks avatar
  Reg.datum
  Jan 2011
  Ort
  Stockholm
  Nej, jag trollar inte. Bara för att någon inte har samma åsikt som du så behöver inte det nödvändigtvis vara trolleri.

  Jag försvarar inte DM's uppträdande på något sätt. Tvärt om. Det är grymt omoget agerat. Däremot säger jag att många totalt överreagerar över konsekvenserna. För om man väger in alla aspekter såsom t.ex. DM's status (socialt, rutin, varför han värvades hit etc), alla ekonomiska faktorer (viktigt eftersom det handlar om en shitload med dollars!) samt även det faktum att det sannolikt försvinner några mittbackar snart - så vore det enligt min åsikt otroligt jävla korkat att göra DM persona non grata bara för att han är frustrerad över att han inte får spela. Då är det betydligt smartare att sätta honom på plats med de medel som finns till hands (t.ex. löneavdrag, tillfällig avstängning etc) men sen låta saken vara utagerad. Han kommer säkerligen att vara till stor nytta för oss framöver, oavsett.

  Och om ni blir hetsade av vad kvällstidningarna skriver kan jag bara beklaga. Tycker nog att man borde ställa lite högre krav på sig själv än att bara köpa det som skrivs där rakt av.
  Förstår inte hur du kan vilja ha kvar honom efter hans agerande, han visar ju noll respekt mot sina lagkamrater med detta uppförande? Backman är ju tydligen inte tillräckligt bra för att peta honom, för det var ju fel av Alm att spela med Backman om man ska tro hans uttalande. Snacka om ingen jävla självinsikt överhuvudtaget, han ska konkurrera på samma jävla villkor som alla andra, han ska inte tro att han går före pga gamla meriter. Själv skulle jag spela med en frisk Backman alla dagar i veckan över Majsan, så jag tycker Alm gjorde helt rätt.

  Försöka sätta honom på plats med bestraffningar kommer väl bara förvärra situationen, då lär han väl om något surna till ännu mer och så smittar det av sig på lagstämningen. Är väl isf mycket bättre att göra sig av med Majsan och istället behålla Backman och/eller Milosevic? Eller behåller du hellre Majsan över båda dessa herrar? Backman verkar ju inte så jätte sugen på att flytta känns det ju som då han flera gånger uttalat sig om hur fantastiskt bra han trivs i AIK etc. Jag tycker hellre man ska försöka behålla honom så länge som möjligt.

  Jag tycker iaf det vore skandal om Majsan fick spela en enda match till i AIK, det tror jag skulle sända dåliga signaler till de övriga i laget, respektlösa fasoner som dessa får inte löna sig i slutändan utan måste ageras stenhårt.

 2. #222
  Medlem AIKmattes avatar
  Reg.datum
  Mar 2011
  Enligt Kristoffersson så tyder det mesta på att Majstorovic blir utköpt från sitt kontrakt, handlar bara om hur mycket pengar nu. Hoppas AIK står upp för sig själva.

  Daniel Kristoffersson

 3. #223
  Medlem Alltidgnagets avatar
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Råsunda Stadion
  Om situationen är så hemsk kan väl divan köpa ut sig själv?

 4. #224
  Medlem DanielTjernströms avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Sundbyberg
  Så AIK ska alltså köpa ut honom från kontraktet? Visst, det kanske brukar gå till på detta vis men Majstorovic bör efter sitt horribla agerande gå med på att bryta sitt kontrakt gratis. Han har redan mjölkat ur pengar från AIK och gör nu detta.

  Jag hoppas att ingen glömmer Goran Ljubojevic, han hade betydligt svagare band till AIK i jämförelse med Majstorovic (som snackade om AIK typ två år innan ankomsten, är från Sthlm o.s.v) men gick trots det med på att bryta kontraktet gratis. I ärlighetens namn hade jag inte haft några som helst problem med att Goran bröt sitt kontrakt på naturligt vis d.v.s med ekonomisk ersättning som följd men han lärde sig under sin korta tid vad AIK är och att man bör respektera AIK.

  Sådant får ändå ses som det positiva i dessa situationer, att kontrasterna mellan hjältar och svikare stärks. Jag hoppas också att ingen glömmer bort vad Per Karlsson gått igenom i AIK, från given i ett guldlag till att pendla mellan bänk och startelva utan minsta antydan till gnäll. Nu är han vår bästa spelare och är inne på sin tionde säsong som A-lagsspelare i AIK. Under denna period har han även blivit utlånad vid två tillfällen men trots det valt att stanna. Per Karlsson är allt Majstorovic inte är!
  Senast redigerad av DanielTjernström den 2013-07-02 klockan 21:46.


 5. #225
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  DM är omöjlig i AIK, och alla vet det utom han själv. Han bör hitta en annan plats i ett annat lag där han kommer överens med den aktören om pengar för kontraktet med AIK, som i detta fall bör gå ur detta skuldfria.

  Jag har försökt att tänka i DM:s favör (såsom vissa skribenter förespråkar) men ingen tanke slutar rätt. DM har gjort bort sig så jävla hårt. Han kommer aldrig att kunna gå in på en fotbollsplan i en AIK tröja igen. Karln är fucked. ..

 6. Följande 4 medlemmar gillade det här inlägget av Saerimner:


 7. #226
  Medlem Dannes avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Det är transfeer tider, spelare säljs till höger och vänster, DM vill lämna AIK. Begär han att bli såld? NEJ, han begär att få ersättning för att kunna gå som bosman. Dvs han vill suga ut alla deg han kan ur AIK innan han börjar suga ur deg ur nästa klubb. Att detta är utstuderat (som Alm va inne på) är bara förnamnet.

  Dm har inte hjärnceller att tänka ut detta själv utan det är säkerligen hans agent som ligger bakom de. De vill gemensamt suga ut de sista stålarna de kan på hans namn, bryta kontraktet å få 2-5 millar till. Gå till nån klubb i ett varmt land å få 5-10 millar till i sign on osv osv osv.. Dm är långt ifrån först med detta, kolla ex Ljungberg..

  Poängen i detta är förstås att om DM verkligen ville AIK väl så skulle han begära att bli SÅLD, AIK får igen lite lite lite av de pengar de kastat i sjön på honom samt att DM kan gå till en klubb där han får spela, vilket ju allt handlar om enligt honom själv, vilket dock är Bullshit i enighet med ovan nämnda resonemang.

  DM ÄR EN PARASIT, EN NOLLA OCH EN GÅRDARE, Persona Non Grata!

  Dra åt helvette!
  Senast redigerad av Danne den 2013-07-02 klockan 22:16.

 8. Följande 18 medlemmar gillade det här inlägget av Danne:


 9. #227
  Medlem
  Reg.datum
  May 2013
  Kennedy gjorde exakt samma sak i dif, men vi välkomnade honom, sluta upp med dubbelmoralen

 10. #228
  Medlem Biskops avatar
  Gruppering
  Flaggmålarna
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av hatarcentral Visa inlägg
  Kennedy gjorde exakt samma sak i dif, men vi välkomnade honom, sluta upp med dubbelmoralen
  Dubbelmoral? Jag tycker att det är en avsevärd skillnad i att pissa på Djurgården och att pissa på AIK.

 11. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Biskop:


 12. #229
  Medlem
  Gruppering
  Fullast på Bussen
  Reg.datum
  Mar 2011
  Gör en Nisse, bli ytterback.

 13. #230

 14. #231
  Medlem
  Reg.datum
  Jun 2013
  Ort
  Västerorten
  Citat Ursprungligen postat av hatarcentral Visa inlägg
  Kennedy gjorde exakt samma sak i dif, men vi välkomnade honom, sluta upp med dubbelmoralen
  Dessutom blev Kennedy förpassad till U19-laget, bänkades i A-laget och Magnus Pehrsson visade tydligt att han inte ingick i klubbens planer. Allt det pga av personliga agg och inte tänkandet på lagets bästa.

  Majstorovic bänkas i två matcher och då menar han att han inte ingår i Alms planer. Vi har ju roterat mycket bland mittbackarna, och då har ändå Majsan varit sämst utav alla.

 15. Följande medlem gillade det här inlägget av Makaveli:


 16. #232
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Är inte fotbolls kontrakt som andra anställnings kontrakt?
  Om man inte kommer till arbetet, så är det arbetsvägran = man har rätt att bryta kontraktet.

  Kontraktet måste vara utformat där det står vad DM måste göra. Det finns säkert också en moral klausul. Har han inte brutit mot den?

  Idioten/DM skall inte ha ett enda öre av AIK. Vill han dra = bryt kontraktet själv.
  I stället för att premiera DM så borde AIK ge igen under kontrakts tidens slut. Kan han inte sitta över en tunna vatten och så får fansen kasta boll på honom under träningar/matcher?
  Eller beordra honom att springa varv efter varv under träningarna?

  DM har visat att han har Gårdare hjärta. Borde inte aporna knacka på och köpa ut DM eftersom han delar Ap värderingar?

 17. #233
  Medlem
  Gruppering
  Caprice Kir
  Reg.datum
  Dec 2012
  Har jag inte helt fel, så om en spelare blir skadad och inte kan spela.
  Så betalas lönen under skadeperioden utav försäkringsbolaget.
  Det innebär om han är skadad i ett år så betalar AIK inga löner till pajsan, men även så vill ingen annan klubb ha honom och vi får som vi vill.
  Så vem i AIK är mest lämpad att sparka korsbandet utan gubben?

 18. #234
  Medlem
  Reg.datum
  Feb 2013
  Han kan ju alltid bli stand-in eller stuntman för Torkel Petersson.

 19. Följande medlem gillade det här inlägget av ballibabb:

  int

 20. #235
  Medlem
  Gruppering
  Kärringar på Norra, Goldenhill och Gyllenekorgboll
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Östermalm, Stockholm
  Sanningen om bråket - började redan i höstas | Allsvenskan | Allt om allsvenskan!
  Han måste/borde gå på droger... Ut med packet ur klubben!

 21. #236
  Medlem
  Gruppering
  DSM
  Reg.datum
  Apr 2013
  Majstorovic ska då bland annat ha blivit förbannad på sättet som Robert Åhman Persson petades ur truppen.
  Åhman Persson var kallad till samlingen några timmar före match. Där fick han och Gabriel Özkan beskedet att de inte ingick i 20-mannatruppen. Petningen gjordes med hela laget närvarande och avslutades med att de själva fick avgöra om de ville åka med spelarbussen till matchen eller inte.
  Jag har aldrig spelat fotboll så jag kanske har fel, men är det respektlöst?

 22. #237
  Medlem Affes avatar
  Gruppering
  Fullast På Bussen
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Hässelby
  Citat Ursprungligen postat av Tant Nilson Visa inlägg
  Sanningen om bråket - började redan i höstas | Allsvenskan | Allt om allsvenskan!
  Han måste/borde gå på droger... Ut med packet ur klubben!
  Haha jösses. Den här killen. Hej då.

 23. #238
  Supermoderator Vasas avatar
  Gruppering
  Kritiker
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Vasastan
  Citat Ursprungligen postat av danielffs Visa inlägg
  Jag har aldrig spelat fotboll så jag kanske har fel, men är det respektlöst?
  Fortsätter ju såhär så mja. Alm kan mycket väl ha agerat fel också.

  Majstorovic var upprörd och dolde heller inte sin frustration i spelarbussen, han ansåg att det var mycket respektlöst agerat av Alm. I samband med uttagningen meddelades också att Majstorovic inte ingick i startelvan.

 24. #239
  Medlem MatsMatsRubarths avatar
  Gruppering
  DSM & ASK
  Reg.datum
  Sep 2011
  Ort
  Bromma
  Börjar med detta:
  Majsan är en riktig fitta som håller på såhär.. Så, nu har jag sagt det så ni inte tror att jag är någon Majsan-älskare. Jag gillar även Alm och tycker att vi ska satsa långsiktigt på Alm som huvudtränare i AIK.

  Däremot känns det som att det finns mer i denna historien än vad som framkommit i media. Alm har rätt tydligt visat att han kan framstå och uppfattas som rätt dryg och kort. Jag är inte helt säker på att Alm är den bästa när det gäller kommunikation mellan spelare och tränare vilket kan vara orsaken till att Majstorovic till slut lackat ur totalt på Alm.

  Det jag försöker få fram är att det kanske inte är så jävla solklart som många här verkar tro, att enbart Majstorovic är boven i dramat. Alm kan faktiskt ha en väldigt stor del i att denna situation uppstått. Det försvarar såklart inte det otroligt oproffsiga beteendet som Majstorovic uppvisat hittils, men vissa människor reagerar kraftigare än vad man kanske borde och vissa människor har svårt att svälja sin stolthet, vilket kan vara orsaken till att Majstorovic står på sig, trots att han gjort bort sig rätt rejält.

 25. #240
  Medlem
  Gruppering
  Kärringar på Norra, Goldenhill och Gyllenekorgboll
  Reg.datum
  Aug 2010
  Ort
  Östermalm, Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av HenrikSolna Visa inlägg
  Börjar med detta:
  Majsan är en riktig fitta som håller på såhär.. Så, nu har jag sagt det så ni inte tror att jag är någon Majsan-älskare. Jag gillar även Alm och tycker att vi ska satsa långsiktigt på Alm som huvudtränare i AIK.

  Däremot känns det som att det finns mer i denna historien än vad som framkommit i media. Alm har rätt tydligt visat att han kan framstå och uppfattas som rätt dryg och kort. Jag är inte helt säker på att Alm är den bästa när det gäller kommunikation mellan spelare och tränare vilket kan vara orsaken till att Majstorovic till slut lackat ur totalt på Alm.

  Det jag försöker få fram är att det kanske inte är så jävla solklart som många här verkar tro, att enbart Majstorovic är boven i dramat. Alm kan faktiskt ha en väldigt stor del i att denna situation uppstått. Det försvarar såklart inte det otroligt oproffsiga beteendet som Majstorovic uppvisat hittils, men vissa människor reagerar kraftigare än vad man kanske borde och vissa människor har svårt att svälja sin stolthet, vilket kan vara orsaken till att Majstorovic står på sig, trots att han gjort bort sig rätt rejält.
  Kravet är ju: Majan vill få garanti för en plats i start elvan om han ska komma på samlingen före match!
  Den enda kommunikation som behövs är: - Nej du får inte särbehandling!

Sidan 12 av 22 FörstaFörsta ... 21011121314 ... SistaSista

Liknande ämnen

 1. Daniel Bång
  Av stricken i forum Hockeyspelare
  Svar: 77
  Senaste inlägg: 2015-09-11, 17:23
 2. Daniel Tjernström
  Av AIK147 i forum Fotbollsspelare
  Svar: 276
  Senaste inlägg: 2015-05-13, 10:10
 3. Daniel Gustavsson
  Av Cristian i forum Fotbollsspelare
  Svar: 41
  Senaste inlägg: 2013-12-10, 18:07
 4. Daniel Larsson
  Av TheGoldenAIK i forum Hockeyspelare
  Svar: 24
  Senaste inlägg: 2013-09-16, 09:30
 5. Daniel Josefsson
  Av TheGoldenAIK i forum Hockeyspelare
  Svar: 4
  Senaste inlägg: 2012-05-07, 16:59

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •