Sidan 3 av 5 FörstaFörsta 12345 SistaSista
Resultat 41 till 60 av 94

Ämne: Bojan Djordjic

 1. #41
  Medlem Lesras avatar
  Gruppering
  ACAB
  Reg.datum
  May 2010
  Citat Ursprungligen postat av december Visa inlägg
  Dryg situation! Hoppas det löser sig.

  Varför sparkar han inte sin agent?
  skulle inte bli förvånad om han gör det, Bojan sågar agenten rätt hårt i dom senaste inläggen.

  han skrev även
  Skit i ARTIKELN det viktigaste är om min bild var bra i tidningen. Bloggen flyttar till STUREPLAN.SE haha..
  hoppas det är sant, smutsiga ab!

  ”Det är jävligt tragiskt”
  Enligt uppgifter i engelsk press tjänar Bojan Djordjic 1000 kronor i veckan.
  Men Sportbladet har tagit del av spelarens kontrakt och kan berätta sanningen.
  – Det är jävligt tragiskt att man inte kollar alla uppgifter med personen i fråga först, säger Djordjic till Sportbladet.
  Mail on Sunday gick i dag ut med uppgifter om att Bojan Djordjic har anmält Blackpool till PFA, fackförbundet för proffsspelare i England.
  Den engelska tidningen uppger att 29–åringen har skrivit på ett kontrakt som är baserat på antalet matcher och hans veckolön påstås vara 1000 kronor.
  Mail on Sunday menar att han tar hjälp av vänner, bland annat John O'Shea, för att överleva.
  Uppgifterna är dock felaktiga.
  Sportbladet har fått ta del av Djordjics kontrakt.
  Tjänar 1,4 miljoner om året
  Det är sant att han får 1000 kronor i veckan, men bara under sex veckor på säsongen, från mitten av maj och juni ut.
  Annars är Djordjics lön baserad på antalet minuter i Championship och han tjänar minimum 1,4 miljoner per säsong.
  Skulle han spela mer än 2070 minuter i Englands näst högsta liga skulle årslönen dubblas.
  Om laget även skulle nå Premier League får han dubbelt eller tre gånger så mycket i lön.
  Med andra ord har Djordjic minst cirka 117 000 kronor per månad, strax under 30 000 i veckan.
  – Det är jävligt tragiskt att man inte kollar alla uppgifter med personen fråga först. Det är ju inte så att allt som skrivs i engelsk press brukar vara sant, säger Djordjic till Sportbladet.
  Har anmält en agent
  Enligt mittfältaren kommer de felaktiga uppgifterna från en agent som är skyldig honom pengar sen övergången till Blackpool.
  – Det är väldigt tragiskt av en agent, som jag trodde var min vän när jag kom hit, att göra så här, säger han.
  Att det skulle finnas problem mellan Djordjic och Blackpool är också felaktigt.
  – Jag har anmält agenten till PFA och Blackpool är bakom mig i den här frågan. Agenten har gjort det här för att sätta press på mig, säger 29–åringen.
  – Jag är glad att jag inte är 17–18 år och letade efter en bra agent. Hur hade man hanterat en sådan här sak då?

 2. #42
  Medlem AIK15s avatar
  Gruppering
  Norra/ Hovet, black army.
  Reg.datum
  Jun 2010
  Ort
  Solna
  Aftonhoran har fel som vanligt.

 3. #43
  Medlem Solna Stads avatar
  Gruppering
  A.I.K.
  Reg.datum
  Nov 2011
  Citat Ursprungligen postat av AIK15 Visa inlägg
  Aftonhoran har fel som vanligt.
  Lek inte...

 4. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av Solna Stad:


 5. #44
  Medlem
  Reg.datum
  Jun 2010
  Bojan Djordjics lämnar Blackpool FC. Klubben har köpt ut mittfältaren från sitt kontrakt och han är fri att gå till en annan klubb.

 6. #45
  Medlem UppsalaMarcuss avatar
  Gruppering
  Bondegnagare
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Uppsala
  Helt klart en spelare man skulle vilja ha i AIK, men det räcker nog med mittfältare nu. Om han kommer skulle det bara betyda att någon annan får nöta bänk hela säsongen. Hoppas han hittar en ny klubb som han får bra med speltid i.

  Skulle fan inte förvåna mig om stahre kommer försöka signa han.

 7. #46

 8. #47
  Medlem DanielTjernströms avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Sundbyberg
  Helt klart intressant, när Pavey lämnat och Tjerna snart tackar för sig så behövs fler ledartyper.
  Kan användas både till vänster på mittfältet och centralt jag är positiv till Bojan i AIK.

 9. Följande 2 medlemmar gillade det här inlägget av DanielTjernström:


 10. #48
  Medlem
  Gruppering
  Bonde Ultras
  Reg.datum
  Dec 2010
  Tackar Bojan av hela mitt hjärta för guldet 2lax9. Men han behövs inte i dagens AIK.

 11. #49
  Supermoderator ryckets avatar
  Gruppering
  AÜA
  Reg.datum
  May 2010
  Jag är inte intresserad. Han är en AIK-profil och allt, men jag ser inte på vilken position han skulle platsa i dagens AIK.

 12. Följande 4 medlemmar gillade det här inlägget av rycket:


 13. #50
  Medlem
  Reg.datum
  Jun 2010
  Bojan Djordjic
  Jag tackar verkligen alla för de fina orden och messen som verkligen värmer. Tro mig att AIK kommer alltid vara mitt hem oavsett beslutet som togs i veckan från ledningens håll. Har aldrig varit bitter och alltid gett allt. Har varit en spelande supporter under min AIK tid och det är mångas dröm jag har levt och det uppskattade jag verkligen. Min kärlek till AIK kommer inte dö ut pga ett beslut som togs av 3 personer. Klubben är större än vilken individ som helst (även mig) =). Lite humor så jag kan avsluta längsta statusen någonsin! STOLTA AIK
  Gilla · · Dela · för 8 minuter sedan ·

 14. Följande 7 medlemmar gillade det här inlägget av AIKSTEFAN:


 15. #51
  Medlem Jamans avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Hjälte!

  Årets första misstag av AIK (vad vi vet än så länge) i mina ögon. Med det sagt så ser det dock mycket bra ut i övrigt!

 16. #52
  Medlem
  Gruppering
  Irriducibili
  Reg.datum
  May 2010
  "Finns bara en Bojan Djordjic..."

  Vi vill redan inledningsvis förvarna om att vi är allmänt trötta på fotbollsspelare i Europas 24:e bästa liga som tror att de är Leo Messi och ska ha betalt därefter trots att de inte ens vunnit en titel under hela sin karriär. Spelare som gnäller för att de sitter på bänken fast vi har seriens två bästa anfallare på planen. Spelare som inte accepterar skrivna avtal utan kräver mer pengar för att ha råd att åka på semester till Thailand. Spelare som tror att de är klubben. Spelare som inte respekterar vare sig klubbmärket eller fansen. Det är inte dessa spelare den här krönikan handlar om.

  Den här krönikan handlar om en spelare som gett allt för klubben. Som aldrig vikt ner sig, baktalat fansen eller skulle sälja sig till klubbar som Djurgården, Hammarby eller IFK Göteborg oavsett hur mycket pengar de erbjöd. Det handlar om ett fotbollsproffs som är uppväxt på Råsunda och som är stolt över att ha fått representerat klubben och sett det som en stor ära varje gång han sprungit ut på Råsundas gräs. Det handlar om en spelare som älskar sitt AIK.

  Ända sedan AIK-hjälten Johan Mjällby uttryckte en stor besvikelse över klubbens agerande i samband med hans övergång till Celtic efter SM-guldet 1998 så har det under vissa perioder funnits en viss historik i klubben att behandla stora AIK-profiler och guldhjältar direkt illa. På senare år är de färskaste exemplen när Rikard Norling sparkades under förnedrande former och hans namn släpades i smutsen av dåvarande sportchef och dåvarande styrelse 2008. Bojan Djordjic och Martin Mutumba skeppades iväg till Ungern året efter trippelguldet 2009 i samband med glassförsäljaren Alex "Mr Bullshit" Millers intåg i klubben. Kenny Pavey lämnade AIK efter säsongen 2011 mycket besviken på klubbens agerande, eller rättare sagt brist på agerande, under förhandlingarna (tilläggas ska att detta inte enbart var klubbens fel utan även på Kennys ansvar) som slutade med att en tongivande supportergruppering fick gå in och närmast medla mellan spelaren och klubben. Nu har det hänt igen och den här gången är det en av de största AIK-profilerna de senaste åren som drabbats - guldhjälten, ambassadören och AIK:aren Bojan Djordjic.

  I tider när spelartruppens attityd börjar förändras och girigheten i vissa fall börjat bre ut sig så behöver truppen starka individer som balanserar upp dessa avarter och ser till att de andra rättar in sig i ledet. Som visar vägen genom att hela tiden vara professionella och ge allt på träningar och matcher. Som tar hand om de yngre och nya spelarna. Som förklarar och hela tiden påminner de andra spelarna om vad AIK är och står för. Som är en AIK-profil som fansen kan känna igen sig i. Precis som en spelartrupp behöver en stabil målvakt, en stark centrallinje, snabba yttrar och en vass målskytt så behöver även en spelartrupp fanbärare och AIK-hjältar som stämmer in på kriterierna ovan. En sådan spelare var Kenny Pavey. En sådan spelare är Bojan Djordjic!

  Bojan är AIK-supportern som valdes till Manchester Uniteds bästa ungdomsproffs 2000 och som sedan dess blivit ligamästare i fyra klubbar (Röda Stjärnan, Rangers, AIK & Videoton) och länder. En vinnare. Bojan är "bara" 29 år gammal men redan i princip ekonomiskt oberoende och vill nu hem. Hem för Bojan är Råsunda och AIK. Han har en klausul i sitt kontrakt med engelska Blackpool FC som innebär att han kan gå gratis till en ny klubb under januarifönstret. Detta var för AIK känt redan före gårdagens besked att Blackpool och Bojan nu går skilda vägar. Bojan vill heller inte ha någon sign on bonus av AIK. Han tjänar idag ca: 120 000 kr i månaden men vill inte ligga AIK till last utan skulle ha nöjt sig med den symboliska ersättning han hade i AIK 2010 (då hade han även gått med på att sänka sin lön med 50 % vid kontraktsförlängningen 2009). Han är helt skadefri och i bättre fysisk form än någonsin samtidigt som han sitter inne med en av landets bästa vänsterfötter och ett av de största AIK-hjärtana. Den som inte tror att Bojan Djordjic åtminstone skulle ta en plats och fylla en stor funktion i AIK:s 22-manna trupp kan ingenting om fotboll!

  Därför är det mycket tråkigt och ytterst beklagligt att tvingas konstatera att AIK Fotbolls sportsliga ledning genom chefstränaren Andreas Alm nu i början av januari definitivt valt att stänga igen möjligheten till en comeback av Bojan i AIK-tröjan. Detta beslut har föregåtts av en längre tids spekulationer och i våra ögon mycket tveksamt agerande från den sportsliga ledningen med Alm, sportchefen Jens Andersson och scoutingchef Björn Wesström. Bojan Djordjics hjärta är nu krossat efter beskedet från AIK. Bojan såg sig som en framtida lagkapten i klubben och även som en fortsatt ambassadör för Gnaget även efter spelarkarriären. Nu jagas Bojan i stället av tre st andra allsvenska klubbar (varav en toppklubb) samt några utländska föreningar. Men Bojan vill inte spela i någon annan svensk klubb. Bojan vill spela i AIK.

  Den sportsliga ledningen har fattat ett felbeslut. Man har missbedömt vikten av fanbärare i truppen och tidigare Hammarby- och AIK-spelaren Andreas Alm har kraftigt försämrat sitt eget utgångsläge som chefstränare för AIK Fotboll om inte resultaten skulle gå oss vägen i år. En andraplats 2011 var meriterande och en rejäl uppryckning mot katastrofsäsongen 2010 men betänk då även att vi under fjolåret inte vann en enda derbymatch mot Dif samt åkte ur cupen mot Åtvidaberg.

  Vem blir nästa AIK-hjälte att förklaras icke önskvärd av klubben? Daniel Tjernström, 37 år och 13 säsonger i klubben?

  Bojan Djordjic - för evigt en av oss!
  sverigescenen.com


  Citat vi minns:
  "Vi vill ha Bojan i AIK för att han är en skicklig fotbollspelare, har personlighet som ger oss dynamik och en erfarenhet som ger gruppen en extra dimension. Bojan har under förhandlingarna visat en stor vilja att nå denna överenskommelse vilket kan tillskrivas hans stora AIK-hjärta".

  Björn Wesström, dåvarande sportchef, till fotbolldirekt.se efter att ha skrivit ett nytt 3,5 års kontrakt med Bojan Djordjic sommaren 2009.

  On the pitch - Sverigescenen 10/1-12

 17. Följande 4 medlemmar gillade det här inlägget av Enoch:


 18. #53
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  Citat Ursprungligen postat av Enoch Visa inlägg
  Text
  Ligger faktiskt någonting i det de säger, för en gångs skull!
  Dock får han inte plats i årets AIK enligt mig.
  Senast redigerad av Karl Berg den 2012-01-10 klockan 16:13.

 19. #54
  Medlem
  Gruppering
  DSM, AIK
  Reg.datum
  Jun 2010
  Ort
  Lidingö
  Pavey: Check!
  Bojan: Check!
  Nebbo: Semi-check!
  Tjerna:
  Mutumba: Semi-check!
  Milo:
  Norling: Check!
  Senast redigerad av SuttonHoo den 2012-01-10 klockan 16:43. Anledning: hur kunde jag?

 20. #55
  Medlem Konnes avatar
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Lidingö
  Håller delvis med men det var en del saker jag tycker verkar väldigt konstiga i texten. Ska inte dra dom här eftersom detta är en tråd om Bojan.

  Tråkigt på sätt och vis att han inte kommer tillbaka den här säsongen, jag hade älskat att se honom i AIK igen och är bergsäker på att han kommer komma tillbaka en vacker dag! Det viktiga är att alla drar åt samma håll i år trots att det finns olika uppfattningar huruvida ledningen gjorde rätt/fel angående Herr Djordjic.

 21. #56
  Medlem Smutss avatar
  Reg.datum
  Jun 2010
  Jag skulle gärna se profilen och fanbäraren Bojan Djordjic tillbaka i AIK, kanske inte lika mycket fotbollsspelaren Bojan Djordjic. Är tveksam till att han skulle tillföra särskilt mycket i nuvarande trupp om jag ska vara ärlig. Men Bojan är alltid välkommen tillbaka om ni frågar mig, även om jag personligen inte är något större fan av alla hans mediautspel.

 22. Följande medlem gillade det här inlägget av Smuts:


 23. #57
  Medlem Hasss avatar
  Gruppering
  Mentala 2(27)
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Orminge
  Jag älskar Bojan! Men tror mer på honom som mentor/moral boost.
  Att han ska in i AIK fotboll igen är det inget snack om. Dock vid sidan av plan. Pressansvarig kanske?

 24. #58
  Medlem KennyPaveysDobbars avatar
  Gruppering
  DSM
  Reg.datum
  May 2010
  Citat Ursprungligen postat av Hass Visa inlägg
  Dock vid sidan av plan. Pressansvarig kanske?
  Episk tanke.


  Sent from my Samsung Galaxy S2

 25. #59
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Citat Ursprungligen postat av Enoch Visa inlägg
  "Finns bara en Bojan Djordjic..."
  Den sportsliga ledningen har fattat ett felbeslut. Man har missbedömt vikten av fanbärare i truppen och tidigare Hammarby- och AIK-spelaren Andreas Alm har kraftigt försämrat sitt eget utgångsläge som chefstränare för AIK Fotboll om inte resultaten skulle gå oss vägen i år. En andraplats 2011 var meriterande och en rejäl uppryckning mot katastrofsäsongen 2010 men betänk då även att vi under fjolåret inte vann en enda derbymatch mot Dif samt åkte ur cupen mot Åtvidaberg.

  Vem blir nästa AIK-hjälte att förklaras icke önskvärd av klubben? Daniel Tjernström, 37 år och 13 säsonger i klubben?
  Seriöst, att börja ifrågasätta ledningen efter den sundaste uppryckningen ekonomiskt i senare tid där vi dessutom slutade 2:a förra året, har öppnat dörrarna till en oändligt spännande Afrika-scouting, med att det faktiskt gick dåligt i cupen och att vi torskade derbyna. Man kan tycka att det är sjukt tråkigt att Bojan inte kommer och att man därmed förlorar ett AIK-hjärta i truppen, och tycka att ledningen gör fel genom att förbise detta. Men att börja dra in alibi-skäl att det inte är det enda det man gjort fel, för att stärka sin egen agenda, är bara löjligt och direkt felaktigt. Ledningen har väl helt enkelt gjort bedömningen att han inte går före andra i den spelplanen och konkurrenssituationen på hans position som finns för tillfället för att riskera en sådan karaktärs frustration ska gå ut över harmonin i truppen.

  Visst är det önskvärt med AIK-hjärtan på planen, men om tränaren och övrig ledning som är på väg åt ett väldigt positivt håll ser att andra passar bättre för deras taktik och trupp så får man respektera det. Det är väl ingen som vill att den mest hängivne supportern på norra ska spela från start bara på grund av det? Bojan har gjort sjukt mycket gott för AIK och kan mycket väl komma att göra det framöver, men det är inte läge just nu helt enkelt. Och han verkar ju dessutom själv genom uttalanden inte vara speciellt bitter mer än ledsen för att det inte var möjligt.

 26. Följande 6 medlemmar gillade det här inlägget av holoday:


 27. #60
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Disco på Twitter:

  "Bojan Djordjic har snart gjort klart med ny klubb. Text ute på SportExressen.se inom kort."
  Senast redigerad av Joachim Posener den 2012-02-04 klockan 13:58.

Sidan 3 av 5 FörstaFörsta 12345 SistaSista

Liknande ämnen

 1. Bojan Djordjic och Martin Mutumba lämnar AIK
  Av Victor i forum AIK Fotboll
  Svar: 146
  Senaste inlägg: 2011-05-19, 01:28
 2. Bojan utesluter AIK
  Av goozay i forum AIK Fotboll
  Svar: 23
  Senaste inlägg: 2010-11-21, 17:17

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •