Sidan 19 av 19 FörstaFörsta ... 9171819
Resultat 361 till 368 av 368

Ämne: AIK-GIF Sundsvall (2012-04-22) [AS]

 1. #361
  Medlem Konnes avatar
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Lidingö
  Citat Ursprungligen postat av Happy Gilmore Visa inlägg
  Jag undrar bara vart alla Bangura-pengar egentligen tagit vägen? Dessutom går det inte att vinna om vi inte satsar lite. En dyr bolltrollare på mitten hade kostat, visst. Men det hade också skapat ett mycket större intresse runt AIK (och en gladare fotboll att titta på) än hur det ser ut idag. Satsar man inte så vinner man inte. Grundregel 1A inom all idrott.
  Ska försöka hålla mig kortfattat och inte gå för mycket OT angående ekonomin. Jag är säker på att en stor del av "Bangura-pengarna" hålls inom föreningen för att ha en stabil ekonomisk grund att stå på. Ledningen har som jag nämnt tidigare (och som du nog är medveten om) uttalat en målsättning att ligga på 30 miljoner i EK. Något vi har för tillfället om man ska tro: AIK:s årsredovisning 2011. Sen kan man se i Osynliga handens analys av AIK:s bokslut 2011 - Osynliga Handen att skuldsättningsgraden minskat från ≈1,35 till ≈0,1 samtidigt som balanslikviditeten förbättrats.
  En del av pengarna har väl (givetvis) också försvunnit för att täta dom obligatoriska "svarta hålen"...

  Back to topic! Självklart håller jag med om att man måste satsa något för att vinna, men nu är vi ju i en uppbyggnadsfas och då kommer det inte bli så stora satsningar. Tveksamt dock om det är en god anledning i och med att det är sista året på Råsunda. Tror en större satsning kommer göras till nästa säsong. Rätt/fel, ja... Möjligheten finns ju att "bygga på" den intressevåg som kommer finnas för en ny arena. Men behövs verkligen en inköpt kreativ mittfältare? Vi har Quaison som ser väldigt intressant ut och skulle vi välja en "kreativ" och en "grovjobbare" kommer vi tappa stabilitet bakåt. Det är en avvägning man måste göra huruvida vad som är bäst.


  Citat Ursprungligen postat av ifatcat Visa inlägg
  Av någon anledning tycks det som vi har blivit lite svajigare defensivt. Det är det jag ser som vårt absoluta största problem just nu - inte offensiven. Med en trygg defensiv kommer poängen även trilla in på hemmaplan.
  Vi har blivit svajigare bakåt då Turina (i mina ögon) inte varit lika säker som han varit förr. Visst har han gjort det helt OK och räddat oss ett antal gånger, men förra säsongen såg vi inte att han tappade bollarna som han gör nu. Kommer han igång som vanligt och laget slutar plottra och "fjolla runt" på egen planhalva så löser defensiven sig.

 2. Följande medlem gillade det här inlägget av Konne:


 3. #362
  Medlem
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Finspång
  Förstår inte heller som alla andra redan skrivit varför man ställer sig på norra om man inte vill sjunga? För mig helt oförståeligt! Jag ger 110% i varje match på norra speciellt med tanke på att det inte blir så jättemånga per säsong eftersom jag bor där jag bor. Sorry för OT!

 4. #363
  Medlem Tjerna till landslaget!s avatar
  Gruppering
  "Min tid med er, på läktaren, den har precis börja
  Reg.datum
  Jul 2010
  Kul att Bajen hade mer publik än vad vi hade!
  Fyfan vad jag skäms! Sista året på Råsunda så har Bajen som ligger i superettan mer publik än oss!

 5. Följande 12 medlemmar gillade det här inlägget av Tjerna till landslaget!:


 6. #364
  Medlem
  Reg.datum
  Feb 2011
  Jag tänker att man får ta det för vad det är, att det går fler till ett härbärge på söder än till Råsunda är kanske inte så konstigt, dom var väl hungriga?

 7. Följande medlem gillade det här inlägget av macarvid:


 8. #365
  Medlem Kbsans avatar
  Reg.datum
  Jun 2011
  Hungriga på fotboll, inte som många av oss som skiter i att gå.

 9. Följande medlem gillade det här inlägget av Kbsan:


 10. #366
  Medlem Özkans avatar
  Reg.datum
  Jun 2010
  Ort
  Sthlm
  Jag var lite sugen på att göra en genoa igår, speciellt runt 70 minuten då såg det riktigt illa ut

 11. Följande 3 medlemmar gillade det här inlägget av Özkan:


 12. #367
  Medlem ifatcats avatar
  Gruppering
  107//DSM
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Kungsholmen
  Citat Ursprungligen postat av Konne Visa inlägg
  Vi har blivit svajigare bakåt då Turina (i mina ögon) inte varit lika säker som han varit förr. Visst har han gjort det helt OK och räddat oss ett antal gånger, men förra säsongen såg vi inte att han tappade bollarna som han gör nu. Kommer han igång som vanligt och laget slutar plottra och "fjolla runt" på egen planhalva så löser defensiven sig.
  Men sundsvall kom igenom med instick gång på gång förra matchen och bollar spreds åt alla håll från backlinjen. Det kanske blir lite rörigare vid fasta eftersom Turina har så förbannat svårt att komma ut ordentligt, men problemen mot sundsvall låg högre upp i banan tycker jag.

 13. #368
  Medlem
  Reg.datum
  Aug 2011
  Någon som har highlights till denna match?
  Och då menar jag inte bara Milosevics mål.. :)

Sidan 19 av 19 FörstaFörsta ... 9171819

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •