Sidan 1 av 11 123 ... SistaSista
Resultat 1 till 20 av 211

Ämne: Årskort 2016

 1. #1
  Medlem
  Reg.datum
  Mar 2013

  Årskort 2016

  Ser att igen tråd för detta ämne finns så startar denna för våra funderingar om årskorten 2016

 2. #2
  Medlem
  Gruppering
  Sektion Arboga, Black Army, DSM, ASK
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Arboga

 3. #3
  Medlem SuperGnaget1891s avatar
  Gruppering
  § JuristGnagarna §
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av HenrikOlsson Visa inlägg
  Det låter som att AIK kommer få tillgång till mer data om informationsutnyttjande osv. vilket är positivt. Har dock inte hört något om Toptix tidigare, men hoppas det är smidigt och lättanvänt också.

 4. #4
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Djursholm
  Citat Ursprungligen postat av SuperGnaget1891 Visa inlägg
  Det låter som att AIK kommer få tillgång till mer data om informationsutnyttjande osv. vilket är positivt. Har dock inte hört något om Toptix tidigare, men hoppas det är smidigt och lättanvänt också.
  Vad jag förstår så är det ett system som integreras på ett annat sätt. Med andra ord kommer aikfotboll.se vara plattformen (tänk biljetter.aikfotboll.se) istället för en extern plattform i ticnet.se. Detta är vanligt hos lite större klubbar internationellt. Sen vet jag inte vad det innebär i praktiken (vem ansvarar för support, underhåll etcetera) men man kan väl säga att data och statistik är key i dessa sammanhang, så i det avseendet är det förstås positivt.

 5. #5
  Medlem
  Gruppering
  Västra Premium
  Reg.datum
  Aug 2014
  Ort
  Täby
  AIK Fotboll - Årskort 2016

  Nu har priserna kommit

 6. #6
  Medlem SuperGnaget1891s avatar
  Gruppering
  § JuristGnagarna §
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av Sven Ehrenflycht Visa inlägg
  AIK Fotboll - Årskort 2016

  Nu har priserna kommit
  Yes! Familjekorten görs om! Inte en dag för tidigt!!

 7. Följande medlem gillade det här inlägget av SuperGnaget1891:


 8. #7
  Medlem
  Gruppering
  smokinglirarna,DSM
  Reg.datum
  Mar 2013
  Ort
  sköndal
  Vad skönt att 113 vänster inte ingår nordöstra, så att vi kan behålla våra numrerade platser som vi börjat känna oss hemmastadda vid. Beklagar motsatta problemen för på 113 höger.

 9. #8
  Medlem korvelitens avatar
  Gruppering
  DSM, FPB
  Reg.datum
  Sep 2012
  Ort
  Stockholm
  Ofattbart att årskort på (onumrerade) nordöstra kostar lika mycket som långsida kant på västra. För mig hade valet av sektion varit enkelt.

  Höjningen på 1000 kr är också svår att acceptera. Höjningar får man räkna med, men en tusing är i högsta laget från en säsong till en annan. Visst, jag har ingen kostnadsanalys till hands, men känns mycket ändå.

 10. #9
  Medlem Bautafettos avatar
  Gruppering
  Råsundafetton
  Reg.datum
  Jan 2014
  Hur i helvete registrerar man ett konto i det nya biljettsystemet toptix?!? Hittar ingenstans.

 11. #10
  Medlem
  Reg.datum
  Aug 2015
  Eftersom det uppenbarligen är ett problem med driften så måste det lösas på något sätt. Antingen genom nya sponsorer eller via att höja biljettpriserna. Detta är det pris som vi supportrar tyvärr får betala om vi vill se klass-spelare som Goitom i framtiden. AIK har valt det sist nämnda.

 12. #11
  Medlem Hasss avatar
  Gruppering
  Mentala 2(27)
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Orminge
  Visst är det så att man kan höja priserna, men OM det ska göras kan man inte släppa en sån grej så sent man gjort nu, och absolut inte 4 dagar innan försäljningen startar.
  De som får dra det stora lasset här är vi som suttit på Långsida Hörna som 2013 betalade 2500:-
  Sen höjdes det till 2700:- vilket inte var mycket att reagera på.
  Nu har samma plåtar studsat upp till 3700:- vilket man borde ha förankrat med oss redan i planeringstadiet.
  "Grabbar, såhär kommer vi göra eftersom *anledning*. Vi inser att det kan röra om lite i er gryta. Är det några funderingar så kan vi försöka hitta en lösning."

  Det är väl inte mycket begärt?

 13. Följande medlem gillade det här inlägget av Hass:


 14. #12
  Medlem
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Citat Ursprungligen postat av Bautafetto Visa inlägg
  Hur i helvete registrerar man ett konto i det nya biljettsystemet toptix?!? Hittar ingenstans.
  Har du ett konto sedan tidigare?
  Från deras "how to"
  Klicka på denna länk: Friends Arena - Mitt konto

  Ange din E-postadress och klicka därefter på Skicka. Det ska vara samma e-postadress som du hade registrerat på ditt årkortskonto för säsongen 2015.
  Förnya ditt årskort
  Nu är det dags att säkra din plats för säsongen 2016. Följ instruktionerna nedan;

  Välj ditt årskort bland kategorierna nedan, klicka på Köp. Nu skickas du vidare till årskortsida.

  Klicka på Logga in uppe i vänstra hörnet. Ange din e-post adress och ditt nyregistrerade lösenord (instruktion ovan).

  Innan du går vidare så är det bra att kontrollera dina Personliga detaljer (namn, adress, postadress, telefon och e-post). Om något behöver uppdateras, klicka på Redigera.

  Klicka på Årskort. Här ser du ditt årskort för säsongen 2015. Markera de årskort du önskar förnya genom att bocka i rutan. Klicka därefter på Förnya.

  Välj Ja, jag vill förnya mitt/mina årskort. Klicka på Fortsätt.

  Kontrollera så att Innehavare, Rad, Plats och Pristyp stämmer.
  Om din årskortskategori från 2015 inte finns kvar visas här en ny kategori. Du har alltid valmöjligheten att byta plats eller välja en helt ny kategori. Läs mer nedan.

  Önskar du att ett annat namn än ditt står som innehavare på årskortet kan du självklart ändra detta.

  Vill du köpa till fler årskort? Klicka då på Köp fler och följ därefter instruktionerna för val av kategori och plats.

  Om allt stämmer klickar du på Fortsätt. Här får du återigen säkerställa att dina uppgifter är korrekta. OBS! Om du väljer leveranssätt "Skickas per post" är det extra viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.

  Klicka dig därefter vidare till val av Leveranssätt samt Betalningsmetod. Slutför de sista stegen på respektive betalningssida.

  När betalningen är genomförd skickas inom kort en beställningsbekräftelse till till den e-postadress du angivit.
  Senast redigerad av Zenil den 2015-12-15 klockan 13:24.

 15. #13
  Medlem Whippos avatar
  Gruppering
  ASK
  Reg.datum
  Mar 2011
  Ort
  Söder
  Tycker generellt att det är fel att det är vi som ska straffas för att det uppenbarligen inte finns någon som kan sköta ekonomin inom klubben. Vi drar in näst mest pengar, efter MFF såklart, och har nästan alltid mest publik. Då förstår jag inte hur vi dessutom kan motivera att ha, helt överlägset, högst priser.

 16. #14
  Medlem Bautafettos avatar
  Gruppering
  Råsundafetton
  Reg.datum
  Jan 2014
  Tack Zenil. Blev en flytt till etage 2 sektion 214.. Såg ut som att rätt många biljetter gick åt där uppe.

 17. #15
  Medlem
  Reg.datum
  Sep 2015
  Löste sig
  Senast redigerad av Klockslag den 2015-12-15 klockan 14:27.

 18. #16
  Medlem Stagges avatar
  Reg.datum
  Mar 2013
  Om man förlänger sitt årskort, från 2015, använder man då samma kort eller får man ett nytt?

 19. #17
  Medlem Rodentias avatar
  Gruppering
  Den Svarta Massan
  Reg.datum
  Apr 2011
  Ort
  169 40
  Uselt skött av AIK med nordöstra. Uselt av ASK.

  Om vi börjar med sist först. De påstår att de snackat med några på 133-115 innan. Konstigt att ingen känner till förslaget då. Inte ens subgrupper inom ASK. Sen skulle jag vilja se den som svarade ja på att göra om sin fasta stol till onumrerad och på köpet 1000 kr dyrare.

  Uselt av AIK att inte fråga oss som suttit där. De har vår mail adress. Jag vet att de har mitt telefonnummer. Hade inte blivit glad då heller men hade sannolikt böjt mig om jag fått frågan och en bra motivering.

  Nu ska jag alltså betala 1000 kr extra för att inte ha en fast plats längre? Vad är det då jag betalar 1000 kr extra för? Normalt brukar man få något mer vid en kraftig prishöjning, här någonting mindre.

  Visst kan en prishöjning behövas för AIK;s skull men 1000 spänn på en säsong? Höj lite för alla och en hundring extra på dessa platser om det behövs.

  En av anledningarna ska vara för att öka stämningen? Det ska alltså lösas genom att söndra en sektion som äntligen börjat hitta hem och hitta sin plats. Som låtit mer år för år. Med att få dit fler som går ibland? Lösbiljetter före årskortsinnehavare är alltså dealen? Och när Norra befolkas till stor del av sällan-gåare så brukar ju effekten bli ökad stämning? Mycket sällan är mitt svar, förutom derbyn så är effekten snarare tvärtom.
  Det gapar ofta tomt på Norra. Både på östra sidan och västra sidan. Norra ska framför allt stå för stämningen. Jobba där först. Fyll Norra i match efter match med personer som vill sjunga och är aktiva.

  Nordöstra har varit den mest aktiva delen av sittplats så då tar vi bort den för att öka stämningen. Logiken saknar gränser. Om det nu är för stämningens skull så finns det andra platser där det skulle haft mycket större effekt. Norra västra, södra västra, södra östra (de sista är för långt från norra jag vet). Sätt onumrerad sittplats på etage 2 som är samma sak enligt AIK. Om det nu är samma menar jag. VD:n säger det ju flera gånger. Det är samma platser. Bra. Låt då de personer som är lojala behålla sina platser och de som går sällan gå på etage 2 i hörnet.

  ASK säger att de vill ha samspelet som fanns på Råsunda. Då kanske de ska jobba med att få Norra som det var på Råsunda först innan de skjuter klackansvaret på sittplats. Sen ska de nog sätta sig och titta på gamla matcher och minnas verkligheten och inte låta romantisk och felaktig nostalgi fördunkla minnena. Visst kunde samspelet i vissa matcher vara fantastisk men inte var det så ofta som de försöker få det att verka. Det var i derbyn, stormatcher och enstaka andra matcher när Gnaget ledde stort som det sjöng och skickades gliringar mellan sektionerna. Ganska precis som det varit den här säsongen. Vi på norra östra har äntligen börjat hitta hem och då ska vi skickas iväg. I år har vi på 113-115 jobbat på bra i stormatcherna och hjälpt till även i de mindre, behövs bevis så är det bara att titta på ASK;s egna filmer (aikgnagaren1995).

  Varför skulle det komma fler som gör det bättre bara för att det är onumrerat? Mot Gefle, Östersund eller Örebro? I stormatcherna gick det ju tydligen att fylla ändå trots att det var numrerat. Resonemanget håller inte.

  För att vara paranoid så låter det mer som att starka supportergrupperingar börja känna sig lite gamla för Norra och vill ha en sittplats där de alla får plats tillsammans och fortsatt kan sjunga ihop. Men nu fick de inte plats bredvid varandra så då ber man AIK öppna en sektion.
  Visst låter det galet men då finns det åtminstone en tydlig logik och allt faller på plats.

  Sjukt besviken.

 20. Följande 11 medlemmar gillade det här inlägget av Rodentia:


 21. #18
  Medlem Den IIs avatar
  Gruppering
  Norra
  Reg.datum
  Aug 2014
  Håller med dig i allt men känns lite onödigt av dig att riva upp detta samtalsämne igen när det någotsånär har lagt sig efter tre dagar av diskussioner. Vi väntar och ser tycker jag.
  Senast redigerad av Den II den 2015-12-15 klockan 21:05.

 22. #19
  Medlem Hasss avatar
  Gruppering
  Mentala 2(27)
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Orminge
  Just nu är jag mest lack för att jag inte kan byta plats.

  Robban försökte få hjälp att flytta 15-20 av oss till anna sektion men ingen ville hjälpa oss. Vi skulle göra det själva en och en heter det.
  Säger ju sig själv att det blir jävligt svårt att hitta ett block för så många personer.

  Som grädde på laxen så kommer jag inte vidare med mitt byte (eller för att kolla vilka platser som är lediga). Jag kommer till arenaskissen men där är det stopp. Kan bara välja samma plats (115), klack och familj...

 23. #20
  Medlem
  Reg.datum
  Jul 2010
  Hass Kolla så du är inloggad vid arenaskissen. Man måste logga in två gånger, hade samma problem som dig tills jag märkte det.

Sidan 1 av 11 123 ... SistaSista

Liknande ämnen

 1. Silly Season 2016 - AIK
  Av Vasa i forum AIK Fotboll
  Svar: 2505
  Senaste inlägg: 2016-09-03, 21:52
 2. Fotbolls- EM 2016 Frankrike
  Av Latjoslav i forum Övrig sport
  Svar: 111
  Senaste inlägg: 2016-07-04, 15:49
 3. Nya Matchtröjor 2015/2016
  Av EdvinW i forum AIK Fotboll
  Svar: 249
  Senaste inlägg: 2016-04-01, 08:11
 4. Silly Season 2015/2016
  Av Eric i forum AIK Ishockey
  Svar: 732
  Senaste inlägg: 2016-03-18, 12:50
 5. Europa 2015/2016
  Av Affe i forum AIK Fotboll
  Svar: 250
  Senaste inlägg: 2015-07-27, 22:56

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •