Resultat 1 till 4 av 4

Ämne: Ang anmälan till fotbollsförbundet

 1. #1
  Medlem
  Reg.datum
  Oct 2014

  Ang anmälan till fotbollsförbundet

  NEDAN KAN NI LÄSA OM EN ANMÄLAN GJORD TILL FOTBOLLSFÖRBUNDET VARS INNEHÅLL VI KOMMIT ÖVER ANG MAIF:S BETEENDE I MATCHEN MOT MFF FÖRRA HELGEN VILKET ÄR GANSKA INTRESSANT LÄSNING FÖR EN AIK-SUPPORTER:


  Hej, Anders (Hübinette)

  Jag skulle vilja ha din åsikt gällande följande scenario:
  Mjällby AIF mötte MFF förra helgen i Malmö. I backlinjen i MAIF spelar en kille som gick till MAIF från MFF så sent som tidigare i år samt bor kvar i centrala Malmö! Han heter Sudic och har vid ett flertal tillfällen liksom ett antal andra spelare i MAIF uttryckt sin stora förkärlek för MFF. I matchen jag refererar till så säger han sig ha blivit "skadad" i 50:e minuten och fått en "känning" i baksidan lår. Domaren tillåter t o m MAIF:s sjukgymnast Book att komma in på planen men han får aldrig någonsin tillfälle att ens göra en snabb undersökning och/eller försöka behandla Sudic då denne vägrar bli undersökt och behandlad och endast slår ifrån sig och säger att han måste byta. Varpå Book lydigt gör tecken till tränarbänken att byte måste göras.........När Sudic sedan går ut blir han ånyo ej sedd om av någon medicinskt utbildad och utgår direkt till omklädningsrummet utan att bli lindad och sitta kvar på bänken under resten av matchen vilket är vanligt i dylika situationer. Sudic visste dessutom att den som var allra närmast och mest duglig att överta just hans plats vid skada; Ivanovic var sjuk vid tillfället varför lagets försvarsdel försattes i en oerhört svår sits. Det stod 1-1 då Sudic gick ut, efter en stund stod det 4-1 i stället vilket blev slutresultatet. Hade Sudic varit kvar inne hade med största sannolikhet MAIF tagit en pinne minst mot MFF. Tränaren Linderoth som är den som bestämmer ifall spelare får gå av planen sågs ej heller ha någon som helst konversation med varken Book eller Sudic ang saken.

  Då jag efteråt försökt få besked ang den magnetröntgen som skulle ske av Sudic så säger sig alla inblandade vara helt oförstående till något sådant och säger sig inte ha en aning om hur Sudic mår f n. Inte heller Sudic själv är intresserad av att informera om sin "skada". Då MAIF kunde ha gjort både 2-0 och 3-0 med lätthet under första halvleken redan och försvaret tydligt stod och föll med Sudics närvaro så framstår denna situation allt mer märklig. Dessutom gjorde ej en del av de övriga spelarna en sådan prestation man kan förvänta sig och tränaren Linderoth var väldigt besviken efteråt. Flera av dem har också uttryckt en stor förkärlek s a s för MFF och stor önskan om att just MFF ska lyckas ta guldet osv.

  Med detta i åtanke och denna högst märkliga situation ligger det oerhört nära till hands att inte tolka Sudics "skada" som en ren slump........speciellt inte som han var medveten om att hans ersättare som var den enda fullgoda sådan och redan inspelad i försvaret dessutom ej kunde gå in i Sudics ställe. Jag har sett fotboll i mer än 40 års tid och aldrig någonsin sett ett sådant beteende vid en skada som är av sådan art att spelaren i fråga tvingas utgå. Detta scenario och beteendet efteråt från klubbens sida väcker frågor inte bara hos mig utan hos många andra; inte minst MAIF:s supportrar och sponsorer. En kommunikation med klubben i fråga; MAIF är som sagt var ej möjlig.

  Mvh
  fotbollssupporter >

 2. #2
  Medlem danis avatar
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Kungsholmen
  Konspirationsteori deluxe. Som i ärlighetens namn ändå kvittar eftersom. . .

  Malmö FF hade vunnit matchen ändå.
  Malmö FF har en bred trupp och de kan enkelt byta spelsätt.
  Malmö FF har en mycket kompetent taktisk tränare.
  Malmö FF har ett eget spel.

  Vidare är Malmö FF värdiga vinnare av Allsvenskan 2014.

  Således är det enbart otroligt larvigt att leta efter fusk etc då vi istället borde rannsaka oss själva.

  Punkt.
  Senast redigerad av dani den 2014-10-03 klockan 16:03. Anledning: Kaffe vidgade mina vyer.

 3. Följande 11 medlemmar gillade det här inlägget av dani:


 4. #3
  Medlem SuperGnaget1891s avatar
  Gruppering
  § JuristGnagarna §
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Stockholm
  Hoppas verkligen inte en AIK:are skrivit det där. Skämskudde.

 5. Följande 3 medlemmar gillade det här inlägget av SuperGnaget1891:


 6. #4
  Medlem
  Gruppering
  DSM
  Reg.datum
  Mar 2013
  Ort
  Norrut
  Ha ha Gud vad skitnödigt. Ville han hjälpa MFF så hade han väl haft större chans att kunna påverka genom att vara kvar på plan och spela "dåligt" istället. Losermentalitet att börja skylla på konspirationer när anledningen att vi inte har chans på guldet endast beror på oss själva.

Liknande ämnen

 1. Svar: 1
  Senaste inlägg: 2014-03-31, 00:23

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •