Resultat 1 till 4 av 4

Ämne: Allsvenskan/cupen 2013

 1. #1
  Medlem Björn Kindlunds avatar
  Gruppering
  A.I.K.
  Reg.datum
  Jun 2010

  Allsvenskan/cupen 2013

  Fotbollssäsongen 2013!

  Nu är det inte långt kvar, nu är det inte långt kvar till det vi alla väntat på. Fotbollssäsongen!

  Snön är så gott som borta och solen står lite högre en vanligt på den blå himlen, Runt om i landet börjar servitörer och servitriser damma av uteserveringarna från dess grus och damm, det spritter i kroppen, fåglarna sjunger, alla verkar glada och öl-suget är på topp!

  Nu är det inte långt kvar tills man får man höra uteserverings mumlet igen, och folk som vrålar och sjunger samtidigt som man fuktar struphuvudet med en kall. Nu är det inte långt kvar tills man står där och vrider på kroppen för att försöka leta efter ett ställe på uteserveringen där man även kan få sol på resten av kroppen och inte bara nunan som hittills är det ända som träffats av vårens solstrålar, nu är det inte långt kvar till jacköppning.

  Nu är det inte långt kvar tills man får höra polishästarnas hovar slå mot backen eller polishundarnas skall eka mot husfasadens väggar, nu är det inte långt kvar till mötet med polismannens arga blick.

  Nu är det inte långt kvar till alla nyinköpta "vår sneakers" smutsas ner av asfaltsdammet, nu är det inte långt kvar tills man får se Vinterns alla nymålade banderoller knytas/spännas eller tejpas upp på dom kalla staketen runt om i landet, nu är det inte långt kvar tills vinden visar upp alla Svartgula viftflaggor och Ultrasgrupperna gör sitt yttersta för att sätta färg på läktaren och få betongen att gunga. Nu är det inte långt kvar till att man får leva på den tunna linan mellan hopp å förtvivlan. Nu är det inte långt kvar till att man får slitas mellan glädje å sorg. NU är det inte långt kvar till att man får KÄNNA den HÄRLIGA smaken av KÄRLEK och HAT!

  Nu är det inte långt kvar tills det att A.I.K. börjar Stampa hem ALLT!

  Ge mig fotboll nu!

 2. Följande 10 medlemmar gillade det här inlägget av Björn Kindlund:


 3. #2
  Medlem LarSSas avatar
  Reg.datum
  Jul 2010
  Hittade ingen mer lämpad tråd och kände inte för att starta en ny utan flikar in i denna.

  Supercupen 2013 kommer att spelas i november och istället för att inleda avsluta säsongen. Är av åsikten att den svenska tävlingssäsongen ska avslutas med en cupfinal, men att avsluta med en Supercupen ser jag ingen större poäng med. Har ända sen Supercupen lanserades 2007 känt mig tveksam till meningen med att arrangera en supercup i Sverige. Trots det har jag ändå kunnat köpa att den spelats som en "kick off" av fotbollssäsongen men att spela Supercupen som en säsongsavslutning känns bara fel. Har svårt att se att det lag och dess supportrar som tar hem Allsvenskan ska ladda om för att spela en Supercupfinal dagar efter guldfirandet.

  Supercupen herrar

 4. #3
  Medlem
  Reg.datum
  Sep 2012
  Satt o kika på text-tv och såg att från aiks grupp i cupen så går 2 lag vidare medans från andra grupperna så går bara ett lag vodare??
  Kan någon god själ förklara för mig?

 5. #4
  Medlem Affes avatar
  Gruppering
  Fullast På Bussen
  Reg.datum
  May 2010
  Ort
  Hässelby
  Citat Ursprungligen postat av DaaLaa Visa inlägg
  Satt o kika på text-tv och såg att från aiks grupp i cupen så går 2 lag vidare medans från andra grupperna så går bara ett lag vodare??
  Kan någon god själ förklara för mig?
  Kan inte stämma. Ett lag från varje grupp går vidare.

Liknande ämnen

 1. Allsvenskan & Silly 2013
  Av Tjerna till landslaget! i forum AIK Fotboll
  Svar: 662
  Senaste inlägg: 2013-12-07, 13:32
 2. Allsvenskan & Silly season 2013
  Av Johan1891 i forum Övrig sport
  Svar: 2
  Senaste inlägg: 2012-12-19, 21:42
 3. SCA-Cupen Sundsvall 30 aug - 1 sep
  Av AIK Ishockey AB i forum Hockeymatcher
  Svar: 33
  Senaste inlägg: 2012-09-02, 19:17
 4. Inför Allsvenskan och cupen 2012
  Av Björn Kindlund i forum AIK Fotboll
  Svar: 240
  Senaste inlägg: 2012-08-08, 13:12

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •